rena-ta49 23.08.09, 09:03 Życzę Wam pogodnej niedzieli , dużo wypoczynku http://supergify.pl/images/stories/Owoce%20i%20napoje/532.gif Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Niedzielnie witam 23.08.09, 12:10 Wczoraj z grilla deszcze mnie przegonił całą noc chyba padało , dzisiaj nieco chłodniej , chyba rower przytargam i po obiedzie ruszę kalorie spalać A Wy jak popołudnie wykorzystacie, w plenerze? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Niedzielnie witam 23.08.09, 12:29 dzieki wzajemnie ja wstalam pol godziny temu. nareszcie sie wyspalam dzis poleniuchuje, poczytam ksiazke, moze sie przejde na spacer Odpowiedz Link
darima_ka Re: Niedzielnie witam 23.08.09, 12:33 Też lubię długo w weekend pospać , ale trzeba obowiązkowy spacer zrobić ,a potem nie zawsze udaje mi sie powtórnie zasnąć Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Niedzielnie witam 23.08.09, 20:39 Padało prawie do 16,dzień minął bardzo pracowicie,sprzątanie po gosciach,prasować to będę chyba z tydzień.Jutro po południu jadę do siostry do ujsoł,zrobiła to co ja,sprzedała mieszkanie w Gliwicach i kupiła dom w Ujsołach,to taka duża wieś,praktycznie małe miasteczko bez praw miejskich,teraz mam siostrę blisko,cieszę się,w piątek przywozi już meble z Gliwic Odpowiedz Link
darima_ka Re: Niedzielnie witam 23.08.09, 20:45 Znam Dorotko trochę Ujsoły , malownicza miejscowość Odpowiedz Link