conti 28.08.10, 21:24 Mam problem z butami, zamokły mi w deszczu skórzane, czerwone baletki Clarksa i zrobiły się na nich brzydkie plamy i zacieki :( Jest jakaś szansa na uratowanie, doczyszczenie butów? Może któraś z Was zna na to sposób? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koontza Re: problem po deszczu 07.09.10, 11:35 Moze reklamacja? ja bym spróbowała, oni daja 2 lata gwarancji..... Przeciez w butach chodzi sie nie tylko w ladną pogode :) conti napisała: > Mam problem z butami, zamokły mi w deszczu skórzane, czerwone baletki Clarksa > i zrobiły się na nich brzydkie plamy i zacieki :( Odpowiedz Link
aankaa Re: problem po deszczu 07.09.10, 21:21 Moze reklamacja? ja bym spróbowała, oni daja 2 lata gwarancji..... Przeciez w butach chodzi sie nie tylko w ladną pogode :) === reklamowałam przemoczone, po upiornej ulewie, buty syna - pan "rzeczoznawca" napisał w swojej opinii, że buty nie podlegają reklamacji ponieważ "zostały przemoczone". W ten piękny ? sposób buty (gwarancja 3 letnia) warte 300 zeta po jednej burzy nadają się do kosza. Bez komentarza Odpowiedz Link
teane Re: problem po deszczu 08.09.10, 08:23 dawno temu pracowałam w sklepie obuwniczym, reklamować można oczywiście wszystko, ale nie widziałam jeszcze żeby uznali przemakanie. zwykle rzeczoznawca pisał, że przemakanie jest naturalną cechą skóry, a czasem dopisywał złośliwie, a jak chce pani/pan mieć nieprzemakalne buty, to proszę kupić kalosze. plamy od wody niestety sa zwykle już na zawsze. mi sie nie udało ich pozbyć :( Odpowiedz Link
koontza Re: problem po deszczu 09.09.10, 14:22 żartujesz ?!? pewnie nie:( ja bym kłóciła sie dalej ...przeciez pogoda nie zalezy od nas...mamy chodzic na bosaka? Odpowiedz Link