Dodaj do ulubionych

doklejam się

18.02.08, 13:15
To ja serdecznie witam wszystkie Kury Domowe, choć ja to jestem Kokocha Domowa :)
Obserwuj wątek
    • megann120 Re: doklejam się 19.02.08, 15:19
      A czemu kokocha??
      • czarnamama Re: doklejam się 19.02.08, 15:40
        Ponieważ od rana robię "ko" + kocham tych moich chłopaków przeogromnie ;)A tak poważnie, trudno mi było najpierw(po latach pracy) pogodzić się, że jestem w domu a potem to się już tak zagnieździłam jak prawdziwa kokocha! Kokocha słodziej mi brzmi :)
        • iloneczka27 Re: doklejam się 22.02.08, 09:33
          i ja witam kokokokokochę:)
          ja tam kura chociaz tylna moja czesc sie rozrasta i kto wie moze
          juz niebawem ....:))
          • czarnamama Re: doklejam się 22.02.08, 10:04
            Moje Drogie Kurki, Kureczki i Kokochy czy Kokoszeczki! Wiem, jesteśmy straszliwie zajęte tymi wszystkimi sprawami, co je mamy na głowie, ale trza rozruszać to forum, bo nam niechybnie padnie. A ja wtedy straszliwie smutna będę :( I kto da Nam siłę, kto Nas wspierać będzie jak nie My SAME!!
            • aga-kosa Re: doklejam się 02.03.08, 19:34
              myślę,że kiedy przestałyśmy chodzić do pracy ,wzięłyśmy sobie dodatkowe zajęcia
              domowe.Bo przecież my jesteśmy niepracujące kobiety.Wypada mieć wszystko tam
              gdzie trzeba jak mówi moja znajoma z Górnego Śląska.Wzięłam sobie radę do serca
              i teraz jak w dowcipie o nauczycielkach: idzie młoda nauczycielka z torbą pełną
              zeszytów,podręczników pod pachą.Mija nauczycielkę, która jest tuż przed
              emeryturą ,która ma tylko dziennik.-Pani to ma dobrze, wszystko ma w głowie... -
              Dużo niżej koleżanko ,dużo niżej. Skończyłam czytać Andrzeja Wójcikiewicza
              "Przebudzenie Cheopsa" pozwoliła mi nabrać dystansu do świata i uwierzyć,że
              istnieje coś jeszcze dlaczego warto pięknie żyć .aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka