Dodaj do ulubionych

Pomoc w dobraniu biustonosza - KRAKÓW

25.03.11, 19:33
Witam,

Jak w temacie, poszukuję osoby lub adresu sklepu stacjonarnego w Krakowie gdzie mogłabym uzyskać profesjonalną pomoc w doborze odpowiedniego biustonosza.
Mam z tym ogromny problem, każda wizyta w sklepach typu Triumph, Intimissimi itd. kończy się u mnie niemal rozstrojem nerwowym, nic nie leży tak jak powinno:(
Dlatego bedę ogromnie wdzięczna za podanie jakichś sprawdzonym namiarów, adresów:)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tfu.tfu Re: Pomoc w dobraniu biustonosza - KRAKÓW 25.03.11, 20:49

W Krakowie chyba tinyurl.com/6xak6ms marcille i intimo www.intimo4you.com/ :)
      powodzenia!
      (o marcille jest notka na stanikomanii: stanikomania.pl/ :))
    • scarlet_agta Re: Pomoc w dobraniu biustonosza - KRAKÓW 26.03.11, 09:53
      Kopiuję listę krakowskich dobrych sklepów wymienionych na blogu stanikowej mapy:

Adore, Al. Pokoju 24,
      Brafitteria, ul. Krakowska 5,
      doBRAna, ul. Powstańców Wielkopolskich 18 (King Square, Ip.),
      Intomo4you, ul. Dietla 50,
      MamBra, ul. Sławkowska 16,
      Marcille, ul. Długa 18, opinie na LB,

Link do spisu: stanikowamapa.blox.pl/strony/listasklepow.html
      Link do samej mapy: maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=117696992044816211829.00045c1efb1b90e69aa60
      • blackmargeritka27 Re: Pomoc w dobraniu biustonosza - KRAKÓW 26.03.11, 11:03
        Bardzo dziękuję za pomoc, na pewno w najbliższym czasie sprawdzę te miejsca:)
        • mill-a Re: Pomoc w dobraniu biustonosza - KRAKÓW 30.11.11, 23:26
          mogę polecić dobranęJ naprawdę potrafią pomóc w doborze biustonosza, a nie jestem łatwą klietką:P jedno jest pewno, warto korzystać z pomocy brafitterów – dla własnej wygody
        • 100krotna Re: Pomoc w dobraniu biustonosza - KRAKÓW 01.12.11, 19:25
          Na pierwsze dobieranie biustonosza -i kroju i rozmiaru polecam Brafitterię, na Krakowskiej -mały sklepik pod filarkami, obok (chyba) mydlarni. Pani Asia jest bardzo profesjonalna - i bardzo miła.
          W doBRAnej , w King Square (II piętro) też się Tobą dobrze zaopiekują ;)
          Za to nie polecam na pierwsze zakupy intimo4you.
      • brabella Re: Pomoc w dobraniu biustonosza - KRAKÓW 03.12.11, 12:13
        Trochę niekompletna ta kopia w stosunku do orginału. ;)

scarlet_agta napisała:
        > Kopiuję listę krakowskich dobrych sklepów wymienionych na blogu stanikowej mapy
        > :
        >
        > Adore, Al. Pokoju 24,
        > Brafitteria, ul. Krakowska 5,
        > doBRAna, ul. Powstańców Wielkopolskich 18 (King Square, Ip.),
        > Intomo4you, ul. Dietla 50,
        > MamBra, ul. Sławkowska 16,
        > Marcille, ul. Długa 18, opinie na LB,
        >
        > Link do spisu: stanikowamapa.blox.pl/strony/listasklepow.html
        > Link do samej mapy: maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=117696992044816211829.00045c1efb1b90e69aa60
        >
        • scarlet_agta Re: Pomoc w dobraniu biustonosza - KRAKÓW 03.12.11, 12:33
          brabella napisała:

> Trochę niekompletna ta kopia w stosunku do orginału. ;)

Spójrz na datę. Kopia pochodzi z marca tego roku, więc nic dziwnego że nie ma na niej sklepu Brabella skoro jeszcze wtedy nie istniał.
    • bieliznaanna Re: Pomoc w dobraniu biustonosza - KRAKÓW 12.12.11, 10:30
      Hm dobranie stanika to nie problem, udaj się do dowolnego sklepu bieliźniarskiego i ekspedientki na pewno Ci pomogą. Co do sklepów z bielizną, to ja niestety nie znam adresów ponieważ od 2009 roku zamawiam wyłącznie w necie na stronie www.bielizna-anna.pl
      Znajdziesz tam produkty renomowanych marek jak Anita, Triumph, Felina, Chantelle, Passionata, Corin, Konrad czy Ewa Bień. Ceny są niskie, przesyłka szybka i solidna także polecam!
      Pozdrawiam! :)
      • 100krotna Re: Pomoc w dobraniu biustonosza - KRAKÓW 12.12.11, 11:24
        Marketingu szeptanego tutaj nie tolerujemy.
        Jeżeli masz własny sklep lub jesteś jego przedstawicielem, (jak sugeruje twój nick) to załóż własny wątek, gdzie przedstawisz nam swój sklep i jego ofertę.
        Jak tutaj: Perfect Bra

Jeszcze się odniosę:
        bieliznaanna napisała:

> Hm dobranie stanika to nie problem, udaj się do dowolnego sklepu bieliźniarskie
        > go i ekspedientki na pewno Ci pomogą

Otóż to, dobranie stanika, zwłaszcza przy bardzo okrojonej rozmiarówce jaką proponują "dowolne sklepy bieliźniarskie" to JEST problem. I o tym jest całe to forum. Poczytaj, razem z pokrewnym forum Lobby Biuściastych - naprawdę polecam. (tabelka z odnośnikami po prawej stronie)

PS. W jaki sposób przesyłka może być solidna??
        • effuniak 100krotna 12.12.11, 21:13
          noooo... solidnie oklejona taśmą na przykład ;DDD

..wybaczcie, musiałam ;)
          • 100krotna Re: Effuniaku 12.12.11, 22:27
            Moje pierwsze skojarzenie, było o tym, że zapakowana w podwójny karton, owinięta taśmą izolacyjną, a w środku cegła dorzucona "do wagi" ;)
            (ale to było głupie skojarzenie i za pierwszym razem się powstrzymałam ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka