robak_wroc 27.01.06, 16:23 a ja jestem punk i w ramach walki ze wszystkimi schematami lubie laski z malymi cyckami :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stelmachowa Re: a ja... 12.03.06, 12:56 hihiih.... nasze strachy na lachy :D:D:D POZDRAWIAM Odpowiedz Link
mpingo Re: a ja... 12.03.06, 18:10 Hmmm, a co będzie ci się podobało kiedy dorośniesz ? Odpowiedz Link
mpingo Re: a ja... 12.03.06, 18:12 P.S. Te, glizda, czy w ramach walki ze schamatami walczysz też ze schematem puna ? LOL. Odpowiedz Link
freja_x Re: a ja... 12.03.06, 22:22 Jestem stałą bywalczynią tego forum i innych o podobnej tematyce, ale rzadko się udzielam, bo czasami po prostu wole nie wdawać się w idotyczne dyskusje! Ale muszę stwierdzić, że strasznie się wkurzyłam czytając Twój post... ja wiem, że Ty się uważasz za jakiegoś filozofa i tylko to, co Ty piszesz jest takie wspaniałe, cudowne i mądre... ale do jasnej cholery jakim prawem Ty Go w ogóle atakujesz? Coś Ci nie pasuje w tym co napisał??? A tak nawiasem mówiąc te jego słowa, to jest tekst piosenki, więc jak nie wiesz, to się po prostu geniuszu nie udzielaj! I już jestem przygotowana na niezwykle błyskotliwą riposte z Twojej strony... Odpowiedz Link
freja_x Re: a ja... 13.03.06, 22:43 Nie musisz mi nic polecac... takie ziółka jak melisa stosuje regularnie od dłuższego czasu Odpowiedz Link
mpingo Re: a ja... 13.03.06, 23:50 To jeszcze filiżaneczkę, prawda że fajnie smakuje ? :) Odpowiedz Link