nathalie78 15.01.04, 16:52 Zamarzyła mi sie kiedyś podróz motocyklem po Europie szlakiem starych zamczysków.... Może sie spełni.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spiwor Re: marzenie... 15.01.04, 17:07 W wakacje zacząć od przejażdżki po Polsce wszesz i wzdłuż po zlotach, potem europa i zakończyć w Portugalii zanurzając przynajmniej rękę w oceanie. Czas na to ok. 3 miesiące, samotnie z namiotem, śpiworem, kuchenką, ciuszkami na zmianę na Fireblade model 98-99. Takie mam marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nathalie78 Re: marzenie... 16.01.04, 08:11 Wszystko jest do spełnienia , sam sie kiedyś zdziwisz...(w momencie gdy zanurzysz ręke w Oceanie).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jpstudent Re: marzenie... 16.01.04, 18:46 Jesli dasz radę zrobić to na "blejdzie" to jestes gość!!! PZDR!! HONDA........Power of dreams:) Odpowiedz Link Zgłoś
sly11 Re: marzenie... 17.01.04, 23:25 nathalie78 napisała: > Zamarzyła mi sie kiedyś podróz motocyklem po Europie szlakiem starych > zamczysków.... Może sie spełni.. walimy natalka gdziekolwiek byle do ciepłego ,na moto ,na długo,i najważniejsze ,jak naj prędzej.(zima be).tymczasem polecam trasę Kęty-Zywiec. Odpowiedz Link Zgłoś
enduroboy Re: marzenie... 18.01.04, 18:34 12 900 zeta na Aprilie MX50 czy to tak wiele ale kto wie.......... wysłałem dzisiaj multilotka. Odpowiedz Link Zgłoś
knf Re: marzenie... 19.01.04, 13:17 A ja kiedyś pojade na moto do San Giovani Rotondo we Włoszech. Jedzie ktoś? Za pare lat... Odpowiedz Link Zgłoś
nathalie78 Re: marzenie... 20.01.04, 13:20 hej.. Moze byc gorąca Hiszpania? mam tam niezłą bazę...:)n Odpowiedz Link Zgłoś
knf Re: marzenie... 20.01.04, 13:58 Pierdziele to! nie zbieram na lepsze moto, tylko na podróż moją Jawą do włoch. Jedziek ktoś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka350 Re: marzenie... 20.01.04, 23:01 też jeżdże jawą to może razem się gdzieś bujniemy, zbiera mnie na taki wyjazd co dwie jawy to nie jedna Odpowiedz Link Zgłoś
niechmnie Re: marzenie... 01.02.04, 23:50 hehe ja się zbieram w tym sezonie na północ.... mam nadzieje dotrzeć do NARVIKU :) się zobaczy co z tego wyniknie - narazie jestem w strefie planowania i .. jawy kupowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
sly11 Re: marzenie... 20.01.04, 22:07 po drodze wenecja,modena,płd prowansja,aż do costa dorada,zapach ziół spalonych słońcem i lekki wiaterek od morza.a śnieg dziś sypie od rana.pzdr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nathalie78 Re: marzenie... 22.01.04, 11:51 Hej Sly11 ..jestes cholernie przekonujący, coraz bardziej zaczyna mi doskwierać zima.... A Ty roztaczasz takie cudowne pejzaże....Ehhh :) Odpowiedz Link Zgłoś
sly11 Re: marzenie... 22.01.04, 21:12 a co ty na to:panorama z twierdzy w Antalyi na plażę Kleopatry,pammukae o zachodzie słońca,wąwóz samaria wczesną wiosną,stare miasto w zadarze z katamaranami w porcie,teatr rzymski w aspendos oglądany z akweduktu,prssonisi z tysiącem żagli niczym motyle,arena i świątynia apollina w side o zmroku:to są dopiero cudowne pejzaże,ale ski w szklarskiej na razie musi wystarczyć.tymczasem planuję wypad na moto do HR,spróbuj wytyczyć sobie trasę,samo to daje jakąś namiastkę letniej radochy.aby do lata.pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
omamist Re: marzenie... 23.01.04, 01:51 sly11 napisał: > a co ty na to:panorama z twierdzy w Antalyi na plażę Kleopatry,pammukae o > zachodzie słońca,wąwóz samaria wczesną wiosną,stare miasto w zadarze z > katamaranami w porcie,teatr rzymski w aspendos oglądany z akweduktu,prssonisi z > > tysiącem żagli niczym motyle,arena i świątynia apollina w side o zmroku:to są > dopiero cudowne pejzaże,ale ski w szklarskiej na razie musi > wystarczyć.tymczasem planuję wypad na moto do HR,spróbuj wytyczyć sobie > trasę,samo to daje jakąś namiastkę letniej radochy.aby do lata.pzdr :) :))) srutu tutu, zwłaszcza te motyle... :) Zapraszam na plażę nudystów na pięknej chorwackiej wyspie (nazwy wyspy w tej chwili nie zdradzę, żeby nie spotkać tam latem sly'a 11). Jest czadowo!!! Jeździmy na moto, pływamy po Adriatyku i gapimy się na piękne Włoszki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sly11 Re: marzenie... 23.01.04, 21:44 plaża nudystów,hm,gratulacje,jeżeli pozostało ci tylko patrzenie na piękne włoszki,cóż wstrętne choróbsko.pływacie po adriatyku :)niezle,nieżle napisz tylko co ty właściwie pijesz że jest tak czadowo,i dlaczego tak dużo.pzdr dla kolegów z sali(i to twoje "srutu tutu")hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
omamist Re: marzenie... 29.01.04, 03:22 sly11 napisał: > plaża nudystów,hm,gratulacje,jeżeli pozostało ci tylko patrzenie na piękne > włoszki,cóż wstrętne choróbsko.pływacie po adriatyku :)niezle,nieżle napisz > tylko co ty właściwie pijesz że jest tak czadowo,i dlaczego tak dużo.pzdr dla > kolegów z sali(i to twoje "srutu tutu")hehehe. ______________________________________________________________ Drogi chłopcze.) Jako doświadczony i spełniony samiec, który cieszy oko pięknymi Włoszkami i nie ma powodow do węszenia po forach internetowych w celu poderwania wirtualnej i nieosiągalnej koleżanki jaką dla ciebie niewątpliwie pozostaje sympatyczna natalie78, powiem jedno-strugaj dalej pinokia przed monitorem i oszukuj się w dalszym ciągu, że to co palcem na mapie kiedyś sie spełni. Życzę więcej szczęścia w zyciu osobistym i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nathalie78 Re: marzenie... 29.01.04, 08:47 Dobra, generalnie jakieś niepokojące rzeczy zaczynają się tu wyrabiać. Chyba wysiadam...Nie zamierzam brac udziału w debacie pt. kto ma wiecej testosteronu i bardziej spełnia sie jako mężczyzna...Omamist, to co Ty robisz na Forum? Adios koledzy, życzę wielu udanych wyjazdów i niech każdy z Was cieszy sie tym co go kręci najbardziej.... Odpowiedz Link Zgłoś
sly11 Re: marzenie... 31.01.04, 22:37 drogi omamisto (czy onanisto: jak byś nie wiedział to poprawna pisownia),wpieprzasz się w miłe pisanie osób które mają podobne pasje,a potem produkujesz jakieś bzdety w ramach swoich głupich uwag.wyziera z ciebie zakompleksiony kołek, który chciałby jak inni, ale się boi, a na dodatek mu nie wychodzi.szkoda mi cię koleś,więcej odwagi carpe diem.(daruj sobie kolejne wypocinki).tymczasem spragnionych ruchu (tym razem na dwóch deskach namawiam na szklarską wróciłem pare godzin temu warunki genialne,szkoda ze pięć dni) zainteresowanym podam super pensjonat(sauna,dvd,solarium,) 100m. od wyciągu.pzdr (a bateria w suzi padła) Odpowiedz Link Zgłoś
nathalie78 Re: marzenie... 25.01.04, 12:38 witam ,zaraz zabieram sie do wytyczania trasy(ogólny zarys juz mam) jedyne czego nie mam to "dwa kółka" :) . Ze słow kolegi omamist'a ( to od omamów wzrokowych?)wyziera nuda skojarzyło mi sie z wycieczką emerytów zorganizowaną przez Orbis ,którzy juz tylko sobie popatrzec mogą ...Hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
bandyta007 Re: marzenie... 24.01.04, 02:00 Moje marzenie jest znacznie prostsze... Dosiąść w końcu swoje własne wymażone dwa kółka... Reszta sama się spełni... Odpowiedz Link Zgłoś
shetar Re: marzenie... 01.02.04, 13:41 Ello, bardzo ciekawy temat znalazłem:) A więc moim marzeniem jest dosiąść jednoślady i jechać przed siebie, słyszałem jak japonczyki jechali do portugali, tesh chciałbym mieć taki szlak :) Powodzenia wszystkim, mocno wioerzcie a napewno sie uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shetar Re: marzenie... 01.02.04, 13:41 Ello, bardzo ciekawy temat znalazłem:) A więc moim marzeniem jest dosiąść jednoślady i jechać przed siebie, słyszałem jak japonczyki jechali do portugali, tesh chciałbym mieć taki szlak :) Powodzenia wszystkim, mocno wioerzcie a napewno sie uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a-zone Re: marzenie... 02.02.04, 13:44 Podroz do Szkocji na Fazerku... Ma szanse sie spelnic :) Odpowiedz Link Zgłoś