zooq 15.03.04, 22:22 chciałbym prosić o jakiś adres w Warszawie dobrego sklepu z wdziankiem na motorek. zeby było niedrogo w miarę ale i dobrze. chodzi mi głównie o kask, buty i rękawice. dzięki za pomoc i pozdrawiam!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zibi2828 Re: motor 16.03.04, 01:22 witam moze poczekasz troszke na moto targi w tamtym roku bylo sporo taniej niz w sklepach ja tak bynajmniej zrobie pozdrowionka i szerokiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś
zooq Re: motor 16.03.04, 15:05 dzięki za radę. ale tak poza targami czy ktoś może mi doradzić gdzie znajdę sklep z akcesoriami ( kask, rękawice, buty ). dzięki wielkie. pozdrawiam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.dziawer Re: motor 16.03.04, 18:05 Czołem Wystarczy sięgnąć po numer "Świata Motocykli". Większość importerów motocykli ma bardzo szeroką ofertę wszelkiego radzaju ubrań i akcesoriów motocyklowych. Sa również firmy zajmujące się tylko motocyklową "galanterią". Adresy i telefony do nich znajdziesz w każdym numerze "ŚM". Pozdrawiam Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
janczar0 Re: motor 17.03.04, 14:47 Jeśli chcesz kupić klasyczne skórzane buty motocyklowe i rękawice to polecam sklep firmowy Tarbor (www.tarbor.lublin.pl) na ul. Kijowskiej. Prócz rodzimych produktów sklep oferuje również ciuchy Modeki. Kask polecam firmy Airoh są dosyć tanie i dobrze wykonane można je kupić u dealera Yamahy w firmie Uhma Bike. Polecam również spodnie i kurtkę teksty nowej Polskiej firmy Retbike, oglądałem te ciuchy ostatnio dokładnie i mogę szczerze polecić zwłaszcza z uwagi na cenę, kurtka 450 zł, spodnie 300 zł. (www.retbike.pl). Pozdr Janczar Odpowiedz Link Zgłoś
mr.myers Re: motor 18.11.13, 13:57 Wow, taka jazda jest super offroadadventure.pl/ Z niczym nie można jej porównać. Wrażenia gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś