Dodaj do ulubionych

CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :)))

25.04.04, 19:46

Tak sie 'przysluchuje' roznym dyskusjom tutaj - chcialabym poznac w takim
razie kogos milego - a pasje widze,ze wszyscy maja taka jak ja,wiec ...
hihi ... tylko czy znajdzie sie chetny? :)))
Obserwuj wątek
    • djsw Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 25.04.04, 22:26
      bueeee, dla takich zastosowań to są jakieś "randki pe el", albo inny badziew
      dla tych bardziej samotnych i nieporadnych.

Merytorycznie!
      • asiorasior Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 25.04.04, 22:44
        djsw napisał:

> bueeee, dla takich zastosowań to są jakieś "randki pe el", albo inny badziew
        > dla tych bardziej samotnych i nieporadnych.
        >
        > Merytorycznie!

Brawo!!!! Podpisuje sie pod tymi słowami kolego.
        • pirus55 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 25.04.04, 23:03
          A tam od razu Bueeee...
          Koleżanka pewnie chciała się dowiedzieć, z kim można by tu czasem pojeździć.
          Jakie są miejsca popularnych spotkań motocyklistów danego miasta i ewentualne
          przejażdżki w grupie z miajsca A do miesjca B, tylko po to by nie jeździć po
          mieście samemu, bo nikt mi nie powie, że jazda w grupie nie jest przyjemna.

Myślę gallardo, że najpierw powinnaś spytać na forum o ludzi ze swojego miasta.
          Na pewno są jakieś "kultowe" miejsca spotkań motocyklistów. U nas w 3mieście na
          przykład motocykliści spotyklają się na starym pasie starowym na gdanskiej
          Zaspie lub koło molo w Brzeźnie, albo Skwerze Kościuszki w Gdyni. Na pewno jest
          wiele innych miejsc o których nie wiem, bo dopiero zaczynam jazdę na motocyklu,
          Proponuję wsiąść na motor i szukać po mieście :-)

MariuszW
          er5 3miasto
          • wojtekk1000 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 25.04.04, 23:38
            co?? poznać nas??no to słuchaj fantastycznie - ale chyba pomylilas forum!!
            hehe!! tu gadamy o motorach i o sprawach z nimi zwiazanymi a nie umawiamy sie!!
            proponuje ci spalic gume (sory "laczaka") na inne forum!! bez obrazy!!

podpisuje sie pod strwierdzeniem 2 pierwszych kolegów!!

pozdrawiam - Wojtek ZXR750 Wrocław!!
            • gallarda CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 26.04.04, 08:30

ech... Wy faceci to jednak jestescie dziwni ;) Nie zamiescilam ogloszenia
              matrymonialnego ;))) tylko pisze,ze jestem ciekawa ludzi,ktorzy tak jak ja maja
              wyzsze cisnienie na sam widok motocykla,nie wspomne juz o jezdzie na nim.Mnie
              od zawsze to pasjonowalo.No ale skoro nikt nie jest zainteresowany,to moze
              rzeczywiscie pojde gdzies indziej :(
              • jacek_stanczyk Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 26.04.04, 13:47
                Mnie mozesz poznac po czarnym XJ 900S Div.
    • fidorek1 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 26.04.04, 14:42
      No i widzisz panna,wyszydzili Cię.Ale nie przejmuj się,są między nami mili i
      sympatyczni goście,i na pewno poznasz kogoś takiego.No może nie od razu.Ale
      więcej optymizmu.Pozdrawiam.
      PS.
      Jak by co,to będziemy na zlocie w Lublinie :-)))
      • xtz Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 26.04.04, 19:00
        Mnie tak jak Jacka możesz poznać po Bordowym Transalpie...:):):):)
        Codziennie na drogach Warszawy i woj. mazowieckiego od 30/05 na warmi i
        mazurach:):):):)
        Pozdrawiam
        Marcin
    • dwacylindry Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 26.04.04, 20:00
      kochana "GALLARDO"
      zamiast pisac - wrzuc na forum jakas aktualna fotke, najlepiej jak na Miss
      polonia: w stroju wieczorowym oraz kapielowym.
      Zapewniam Cie, ze jak sie okazesz fajowa laska - chetnych do "wspolnych jazd"
      bedzie wiecej niz gwiazd na niebie.
      W napieciu trzyman kciuki.
      Pa.
      • gallarda CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 26.04.04, 21:21
        to bylo dobre :))) podobalo mi sie :))) ALE JA NIE O SEKSIE MOWILAM :PPP
        hehe - domysl sie jak moze wygladac kobietka,ktora lubi motocykle ...
        • asiorasior Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 26.04.04, 22:24
          Witam!
          Wygląd niewiele ma tu wspólnego. Zresztą znam parę mega fajnych i ładnych
          kobiet które lubią motocykle. Nie rozumiem zatem o czym piszesz. Tu nie o
          wygląd idzie tylko o tematykę tego forum.

Pozdrawiam.
          • wojtekk1000 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 26.04.04, 22:43
            proponuje zakończyć ten idiotyczny wątek, gdyż nie ma on nic wspólnego z forum
            na jakim sie znajdujemy - forum motocyklowym!!

pozdrawiam - Wojtek ZXR 750
            • pirus55 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 26.04.04, 23:08
              Wiesz co gallardo? Jeśli juz weszliśmy na temat kobiet i motorów, to mi się
              wytworzył w głowie taki obraz kobiety na motocyklu - super blondyna i na maksa
              wypasiony motor obok niej, nie ważne czy to będzie harley, szlifiera, czy
              rasowy naked :-) No tylko Enduro jakoś nie kojarzy mi się z kobietami, ale to
              wyjątek. Zawsze pięknym motocyklom towarzyszą piękne niewiasty. Chyba wszyscy
              się tutaj z tym zgodzą.
              Takie jest moje wyobrażenie kobiety, która lubi motocykle, a jaka jest prawda
              tego nie wie nikt :-) i chyba tutaj to jest nieważne.
              ...to tak na marginesie było.

Jednym słowem do zobaczenia na drodze :-)

MariuszW
              er5 3miasto
              • nietaki Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 28.05.04, 23:34
                No właśnie to jest ten problem. MI też Enduro kojarzy się tylko z niebywale
                przyjemną jazdą, a nie siedzącą na nim, albo chociaż jakkolwiek zainteresowaną
                nim kobietą...
        • mietek001 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 26.04.04, 23:07
          gallarda napisała:

> to bylo dobre :))) podobalo mi sie :))) ALE JA NIE O SEKSIE MOWILAM :PPP
          > hehe - domysl sie jak moze wygladac kobietka,ktora lubi motocykle ...
          ==============================
          Jest tutaj kilku forumowiczow, ktorzy jezdza na dwukolowych japonskich
          wibratorach i ktorych imion raczej nie wypowiem, gdyz mogloby to urazic ich
          jakos. Powinnas skontaktowac sie z nimi i dowiedziec sie, co to naprawde znaczy
          miec 12000 brzeczacych obrotow na minute miedzy nogami.
          Pozdrawiam - Mietek z dwukolowym traktorem.
          • gallarda CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 26.04.04, 23:31
            Watek nie jest idiotyczny.Zaczyna byc zabawny.
            MIETEK001: nie bedzie mi chyba nigdy dane pojedzic na rasowym 'wibratorze' -
            moze inne kobietki sobie jakos radza,ale dla mnie wielki motocykl jest poprostu
            za duzy :( Chyba,ze jako pasazer,co duzo mniej mnie bawi.Mialam okazje ostatnio
            dosiasc nowego gsxr - 600 bo 600,ale ciekawy ... a i waga tego motocykla by mi
            odpowiadala.Szkoda tylko,ze kosztuje TO tyle :(
            PS: niestety (albo i stety) brunetka jestem :)))
            • gallarda CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 26.04.04, 23:37

PS:W zeszlym roku znajomy kupil sobie Aprilie ETV 1000 (nie jest to zapewne
              motocykl marzen zadnego z Was ...),wiec doszedl do wniosku,ze przetestuje ja na
              trasie Wenecja-Krakow. Coz ... ja bylam tylko pasazerem. Te ponad 240kg to
              naprawde bylo dla mnie zbyt duzo - tak nawiazujac do poprzedniego watku :(((
              Wiec sam widzisz - nie dam sobie jak narazie rady z czyms 'meskim' ...
              A byl ktorys z Was na targach motor-show ?!
              • mietek001 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 27.04.04, 01:57
                gallarda napisała:

>... Te ponad 240kg to naprawde bylo dla mnie zbyt duzo - tak nawiazujac do
                >poprzedniego watku :((( Wiec sam widzisz - nie dam sobie jak narazie rady z
                >czyms 'meskim' ...
                ====================================
                Moja sasiadka ma Yamahe V-Star 1100. Maszyna wazy okolo 270 kg. Sasiadka wazy
                okolo 65 kg i ma 170 cm wzrostu i radzi sobie znakomicie. Podobno rzecz nie
                jest w sile tylko w technice jazdy i pewnosci siebie. Ja jezdze tym samym
                modelem lecz z silnikiem 650 cc i czuje sie troche "dziecieco" przy niej. Na
                autostradzie dorownuje jej jednak bez zadnych problemow. Uwazam, ze powinnas
                sprobowac i co jakis czas z hukiem lsniacych rur "przeleciec" przez miasto tak,
                zeby kazdy facet w wieku od 6-ciu do 60-ciu lat musial sobie z wrazenia zapalic
                papierosa. Dla mnie nie ma nic piekniejszego, niz kobieta na ognistym pedzacym
                dwukolowym rumaku z powiewajacymi spod helma dlugimi wlosami...

Pozdrawiam - Mietek z Yamaha V-Star 650 custom.
                • gallarda CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 27.04.04, 06:45

Masz racje,zapewne kwestia wprawy,ktorej wciaz mi brakuje.Ja tylko
                  wspomninam,ze na dzien dzisiejszy na cos powyzej 200kg raczej bym nie wsiadla
                  tak odwaznie.
                  • asiorasior Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 27.04.04, 09:24
                    Ludziska proszę was....
                    Moi mili Cbr 900RR z 2003 roku waży na sucho tylko 168kg!!!
                    Owszem silnik jest na "dopingu", ale waga to "super kogut".
                    Lzejsze są chyba tylko etzetki i skutery.
                    Nawet część 600-tek jest cięższa.
                    Reasumując, nie widzę związku w waszych opowieściach o wadze.

Ale pozrdawiam Robert

Całkowity-Brak-Rozumu 900RR ( japoński wibrator)
                    • gallarda CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 27.04.04, 09:29

oj nie oburzaj sie tak.Zapewne jezdzisz na motocyklach od wiekow i jest Ci
                      wszystko jedno na co wsiadziesz - i tak sobie zawsze poradzisz.A ja nie.Nie mam
                      takiego doswiadczenia i jestem pewna,ze na dzien dobry motocykl o duzej
                      wadze,wieeeelu koniach itd. bylby kiepskim pomyslem.
    • jacek_stanczyk Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 27.04.04, 09:28
      No czekam i czekam...
      Skoro chcesz nas poznac, to przynajmniej sie przedstaw :-)
      • gallarda CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 27.04.04, 09:42

kobietka - Monika :)))
        • wojtekk1000 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 27.04.04, 10:39
          Ludzie co tu sie porobiło??

stop, stop i jeszcze raz stop!!

poznać, ne poznać?

poznaliśmy cie wiec skoncz ten watek!!
          jesli masz pomysl to rozpocznij nowy bo ten juz sie "przejadl"!!

pozdrawiam mimo wszystko - Wojtek ZXR 750 (204 kg w st. s.) hehe!
          • mietek001 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 28.04.04, 05:28
            wojtekk1000 napisał:

> Ludzie co tu sie porobiło??
            >
            > stop, stop i jeszcze raz stop!!
            >
            > poznać, ne poznać?
            >
            > poznaliśmy cie wiec skoncz ten watek!!
            > jesli masz pomysl to rozpocznij nowy bo ten juz sie "przejadl"!!
            >
            > pozdrawiam mimo wszystko - Wojtek ZXR 750 (204 kg w st. s.) hehe!
            =============================================
            Jest jeszcze inne wyjscie z twojej ciezkiej sytuacji. Jezeli nie podoba sie
            tobie ten watek - nie czytaj i nie pisz! Pisze to oczywiscie bez zadnego
            zamiaru obrazania ciebie. Dla niektorych tutaj zgromadzonych jest dosc zabawny
            wiec nie zaluj im zabawy.
            Pozdrawiam - Mietek z Yamaha V-Star 650 custom.
    • janczar0 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 27.04.04, 11:06
      Gallarda, a masz swój moto?
    • fidorek1 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 28.04.04, 09:36
      Monika,brunetka,kocha motocykle...hm,kojarzę taką osobę,ale czy to ta sama
      Monika .Może jeśli ten wąttek pociągnie się jeszcze z miesiąc dowiemy się kim
      jesteś.
      PS.
      Wciąż masz szansę poznać nas na zlocie w Lublinie w ten weekend
      Pozdrawiam CB750F
      • gallarda CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 28.04.04, 18:37
        Nie,raczej nie TA,przykro mi :(
        Kolega pytal czym jezdze - niczym.Na dzien dzisiejszy samochodem,ale to
        zdecydowanie nie to samo.Chcialam cos kupic w tym roku,bo szlag mnie trafial w
        zeszlym,ze ciagle kogos na motocyklu widze,a ja nie mam,ale doszlam do
        wniosku,ze zacisne zeby i poczekam jeszcze pare miesiecy - bede miec wiecej
        pieniedzy i kupie cos lepszego.Wydaje mi sie,ze lepiej jezdzic czyms
        pewniejszym i nowszym,niz kupic motocykl tylko po to,zeby byl.Chociaz ostatnio
        az mnie skrecalo - znalazlam fajne,kilkuletnie suzuki ... ale ... przyjrzalam
        mu sie i stwierdzilam,ze w ten motocykl wypadaloby jeszcze troche pieniedzy
        wlozyc,wiec to nie ma sensu.Wiec czekam ... :(((
        • kiki11 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 29.04.04, 01:39
          a o jakim motorku myślisz? co to za suzuki?
          • gallarda CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 29.04.04, 10:28

Wole nie myslec zbyt intensywnie,bo jak to zrobie,to jeszcze kupie.A naprawde
            chcialabym poczekac i miec cos lepszego.Calkiem mozliwe,ze jakies
            suzuki,ktoregos pieknego dnia,choc zastanawiam sie czy te motocykle nie sa zbyt
            agresywne jak na pierwszy motocykl.Moze Panowie cos podpowiedza? Bo to co bym
            chciala na pewno jeszcze dlugo bedzie poza moim zasiegiem finansowym,a i wydaje
            mi sie,ze bez odpowiedniej wprawy tez byloby mi ciezko sobie z nim poradzic :(
            • pirus55 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 29.04.04, 10:55
              gallarda napisała:

>
              > Wole nie myslec zbyt intensywnie,bo jak to zrobie,to jeszcze kupie.A
              naprawde
              >
              > chcialabym poczekac i miec cos lepszego.Calkiem mozliwe,ze jakies
              > suzuki,ktoregos pieknego dnia,choc zastanawiam sie czy te motocykle nie sa
              zbyt
              >
              > agresywne jak na pierwszy motocykl.Moze Panowie cos podpowiedza? Bo to co bym
              > chciala na pewno jeszcze dlugo bedzie poza moim zasiegiem finansowym,a i
              wydaje
              >
              > mi sie,ze bez odpowiedniej wprawy tez byloby mi ciezko sobie z nim poradzic :(

Tak jak to wszyscy piszą, na pierwsze moto najlepiej zakupić słabą 500-tkę o
              mocy ok 50 KM. A z tego co też tu wszyscy piszą, to tym "normom
              bezpieczeństwa" :-) odpowiada Suza GS 500F lub Kawior ER-5. Sam sobie kupiłem
              niedawno na początek taki motor znaczy się ER5 i uważam, że na początek jest
              jak najbardziej wystarczający. Jego moc potrafi dać dużo frajdy początkującemu
              kierowcy, a zarazem nie jest na tyle duża, by stracić nad nim kontrolę.
              Konrtolę można stracić nawet na rowerze i się osgtro wyglebić, le nie o to mi
              chodziło :-) tak, więc myslę, że jak na pierwsze moto, to proponuję coś takiego.

MariuszW
              er5 3miasto
              • gallarda :) 29.04.04, 11:43

Dzieki wielkie.Tez myslalam o tym suzuki,ale tak jak powiedzialam,decydowac
                sie bede dopiero wtedy,kiedy bede miec 100% zamiar kupienia czegos.Teraz tylko
                niepotrzebnie robilabym sobie smaka.I tak sie juz wystarczajaco mocno denerwuje
                kiedy stoje w korku,a gdzies bokiem mija mnie jakis motocyklista ;)
                pozdrowienia!
                • pirus55 Re: :) 29.04.04, 11:50
                  gallarda napisała:

>
                  > Dzieki wielkie.Tez myslalam o tym suzuki,ale tak jak
                  powiedzialam,decydowac
                  > sie bede dopiero wtedy,kiedy bede miec 100% zamiar kupienia czegos.Teraz
                  tylko
                  > niepotrzebnie robilabym sobie smaka.I tak sie juz wystarczajaco mocno
                  denerwuje
                  >
                  > kiedy stoje w korku,a gdzies bokiem mija mnie jakis motocyklista ;)
                  > pozdrowienia!

Jesli chodzi o "urodę" Tych dwóch motocykli to ER5 jest ładniejszy, tzn mi się
                  bardziej podoba (dlatego go kupiłem), a tak naprawdę wszystko jest kwestią
                  gustu.
                  Jesli nosisz się z zamiarem kupna, to nie ma na co czekać, bo zanim znajdziesz
                  odpowiedni egzemplarz skończy się lato i pozostanie Ci jazda w garażu, na
                  sucho :-) Ja swojego motorka szukałem mniej więcej przez ok miesiąc.
                  Tak więc do boju :-)

MariuszW
                  er5 3miasto
                  • gallarda :) 29.04.04, 12:05

Myslalam o tym,zeby kupic motocykl dopiero na przyszly sezon.
                    A powiedz mi,w jakim go stanie kupiles,ilu letni i za ile? Moze jakis link
                    do fotki?
                    • gallarda :) PS ! 29.04.04, 12:09
                      PS: Pirus,a wogole to jak Ci egzamin poszedl? Miales juz? :)))
                      • pirus55 Re: :) PS ! 29.04.04, 12:29
                        gallarda napisała:

> PS: Pirus,a wogole to jak Ci egzamin poszedl? Miales juz? :)))
                        neistety egzaminu jeszcze nie zdawałem, jakoś nie mam czasu, żeby na jazdy
                        czesto i regularnie chodzić. Trudno, jak na razie jeżdżę bez prawka. Podobno
                        egzamin bedzie jakoś tak w połowie maja.
                    • pirus55 Re: :) 29.04.04, 12:25
                      gallarda napisała:

>
                      > Myslalam o tym,zeby kupic motocykl dopiero na przyszly sezon.
                      > A powiedz mi,w jakim go stanie kupiles,ilu letni i za ile? Moze jakis link
                      > do fotki?

Moto jest z roku 1999, i ma przebieg 38 tys. Stan dobry, albo bardzo dobry, to
                      zalezy, kto co uważa za stan dobry ;-)
                      Mi się podoba, a ja raczej bubli nie lubię. Moto było serwisowane u dealera, w
                      którym go kupiono, a facet raczej na brak gotówki nie narzekał, więc wszystko
                      jest na oryginalnych częsciach, co nie znaczy że dobrze :-), ale przynajmniej
                      wszystkie przeglądy i regulacje robione były w terminie i jak nalezy. Mam kilka
                      fotek, jak chcesz to podaj maila, to Ci podeśle. Nie mam ich wystawionych "na
                      świat" :-)

MariuszW
                      er5 3miasto
                      • pirus55 Re: :) 29.04.04, 12:26
                        aaa, no i za moto dałem 9 tys
                        • gallarda :) 29.04.04, 12:34

gallarda@gazeta.pl :))) chetnie sobie obejrze.
                          • pirus55 Re: :) 29.04.04, 12:49
                            już posyłam. jest ich tam ok 2 MB.
                            Zaraz bedziesz miała.
                            • bidul1 Re: :) 29.04.04, 13:14
                              cze
                              a tak z ciekawosci to ktos moze wie co grozi za jazde bez prawka? bo tez
                              jeszcze nie posiadam i jezdze. tzn pozdawalem wszystko tylko robie jeszcze
                              kategorie c i dopoki jej nie zrobie to o wydaniu prawka moge zapomniec, a
                              egzamin dopiero 12 maja:((((.
                              b.
                              • pirus55 Re: :) 29.04.04, 13:23
                                bidul1 napisał:

> cze
                                > a tak z ciekawosci to ktos moze wie co grozi za jazde bez prawka? bo tez
                                > jeszcze nie posiadam i jezdze. tzn pozdawalem wszystko tylko robie jeszcze
                                > kategorie c i dopoki jej nie zrobie to o wydaniu prawka moge zapomniec, a
                                > egzamin dopiero 12 maja:((((.
                                > b.

Ja rozmaiwałem o tym z moim instruktorem i podobno dopóki, nie przekroczysz
                                drastycznie przepisów ruchu drogowego, a jednak będziesz miał pecha i się Tobą
                                zainteresują to prawdopodobnie skończy się na mandacie, albo nawet i to nie. Ja
                                wożę ze sobą 300 pln tak na wszelki wypadek, jakbym miał "dać w łapę"
                                Natomiast jeśli odpukać bedzie jakaś kolizja, to wtedy są bezlitośni. sąd
                                Grodzki, a to skończyć się może nawet kilkuletnim zakazem robienia kategorii A
                                i jakieś jeszcze tam grzywny. tak mi mówił mój instruktor, a jaka jest prawda,
                                to nie wiem

• gallarda chciałabym Was poznać :))) 29.04.04, 13:27

Dzieki wielkie.Dotarlo wszystko.Rzeczywiscie,miedzy tymi dwoma motocyklami
                              na pierwszy rzut oka roznica nie jest az tak duza.Jedna rzecz mi sie tylko w
                              oby dwoch nie bardzo podoba - reflektory.Jakos wg.mnie nie pasuja do calosci
                              motocykla :( a Ty co o tym sadzisz?
                              • pirus55 Re: chciałabym Was poznać :))) 29.04.04, 13:30
                                gallarda napisała:

>
                                > Dzieki wielkie.Dotarlo wszystko.Rzeczywiscie,miedzy tymi dwoma motocyklami
                                > na pierwszy rzut oka roznica nie jest az tak duza.Jedna rzecz mi sie tylko w
                                > oby dwoch nie bardzo podoba - reflektory.Jakos wg.mnie nie pasuja do calosci
                                > motocykla :( a Ty co o tym sadzisz?

To jest Naked, a okrądły reflektor to raczej taki mocny atrybut nakeda.
                                Myślę, ze gdyby był on np. prostokątny, to byłoby zdecydowanie gorzej. NIe ma
                                co oczywiście porównywać z kocimi oczami nowych szlifierek, ale jeśli o mnie
                                chodzi, to ta lampa a'la MZtka jakoś mnie nie razi. Ale każdy widzi inaczej i
                                co innego mu się podoba.
                                • gallarda chciałabym Was poznać :))) 29.04.04, 13:54

No wlasnie ... mi poprostu sie to jakos nie podoba.Wiem,ze okragly reflektor
                                  jest charakterystyczny dla Nakeda,ale ... masz racje,kwestia gustu.Ja
                                  zdecydowanie bardziej wole tzw.kocie oczy - ma w sobie cos taki motocykl wtedy
                                  wedlug mnie :) pozdrawiam !!!
                                  • pirus55 Re: chciałabym Was poznać :))) 29.04.04, 14:00
                                    gallarda napisała:

>
                                    > No wlasnie ... mi poprostu sie to jakos nie podoba.Wiem,ze okragly
                                    reflektor
                                    >
                                    > jest charakterystyczny dla Nakeda,ale ... masz racje,kwestia gustu.Ja
                                    > zdecydowanie bardziej wole tzw.kocie oczy - ma w sobie cos taki motocykl
                                    wtedy
                                    > wedlug mnie :) pozdrawiam !!!

Kocie oczy w tym wypadku wymagałyby wstawienia owiewki z nowymi reflektorami, a
                                    to już duży koszt i myślę, że nie opłaca się robić takich modyfikacji w
                                    motocyklu, ktory ma być takim jakby rozgrzewkowym motorem przed większą
                                    maszynką. Na nim chcę się po prostu nauczyć jeździć, a następnie go sprzedać.
                                    następny będzie miał na 100% kocie oko :-)
                                    • gallarda chciałabym Was poznać :))) 29.04.04, 14:22

Tak z innej beczki odrobine - co sadzisz o bmw r1100s? To jest to,co wzbudza
                                      we mnie wyjatkowe emocje ... Strasznie mi sie ten motocykl podoba,no ale
                                      coz ...
                                      • pirus55 Re: chciałabym Was poznać :))) 29.04.04, 14:43
                                        gallarda napisała:

>
                                        > Tak z innej beczki odrobine - co sadzisz o bmw r1100s? To jest to,co
                                        wzbudza
                                        >
                                        > we mnie wyjatkowe emocje ... Strasznie mi sie ten motocykl podoba,no ale
                                        > coz ...

Hmm, ja chyba jednak wolę japońskich kontruktorów, pierwsze co rzuca mi się
                                        oczy (niestety negatywnie), to bardzo wystające głowice cylindrów. Jakoś nigdy
                                        nie przepadałem za kontrukcjami inzynierów z Bawarii, oczywiście jeśli chodzi o
                                        motocykle, ich samochody mi się raczej podobają.
                                        • gallarda chciałabym Was poznać :))) 29.04.04, 15:30

Ja generalnie marke bmw uwielbiam,choc spotkalam sie juz z opiniami,ze
                                          samochodami tymi jezdza glownie dresy,a motocykle kupuja snoby ;) z czym
                                          absolutnie sie nie zgadzam (chociaz starymi beemkami pomyka po drogach
                                          rzeczywiscie duzo mlodych ludzi,ale sa to zwykle samochody kilkuletnie i
                                          po 'przejsciach' - raczej watpie,zeby mloda osobe bylo stac na beemke z
                                          salonu,choc wiadomo,wyjatki zdarzaja sie wszedzie).A powracajac do r1100s ...
                                          coz... zapewne wady ma,ale i zalet sporo.Tak ogolnie wspominam,ze podoba mi sie
                                          ten motocykl okropnie!
                                          • pirus55 Re: chciałabym Was poznać :))) 29.04.04, 15:59
                                            gallarda napisała:

>
                                            > Ja generalnie marke bmw uwielbiam,choc spotkalam sie juz z opiniami,ze
                                            > samochodami tymi jezdza glownie dresy,a motocykle kupuja snoby ;) z czym
                                            > absolutnie sie nie zgadzam (chociaz starymi beemkami pomyka po drogach
                                            > rzeczywiscie duzo mlodych ludzi,ale sa to zwykle samochody kilkuletnie i
                                            > po 'przejsciach' - raczej watpie,zeby mloda osobe bylo stac na beemke z
                                            > salonu,choc wiadomo,wyjatki zdarzaja sie wszedzie).A powracajac do r1100s ...
                                            > coz... zapewne wady ma,ale i zalet sporo.Tak ogolnie wspominam,ze podoba mi
                                            sie
                                            >
                                            > ten motocykl okropnie!

A mi okropnie podoba się Fazer-ka 600. Bardzo ładna maszyna, taka "umięśniona".
                                            jak bede za rok bogaty to sobie taką kupię :-)
                                            • gallarda < bidul ... ! > 29.04.04, 17:01

Tak mi sie cos przypomnialo odnosnie pytania dotyczacego jazdy bez prawka.To
                                              w zasadzie inna sytuacja,bo dotyczy samochodu - kolega wlasnie oczekiwal na
                                              wydanie prawka i mial wypadek.Dokumentu zatem nie ujrzal juz wogole,a o kolejny
                                              moze sie starac dopiero za 3 lata :(
                                              • gallarda :) 29.04.04, 19:23

Jacek - dzieki wielkie za fotki. Buell ... coz ... miloscia ogromna
                                                darze "moja" beemke,ale gdybym miala wybierac miedzy nia,a Buellem ... uch ...
                                                wybor bylby straszliwie trudny.Fantastyczny motocykl.Nie wiem czy ogladasz,ale
                                                jesli tak,to w ostatnim Vmaxie duzo pokazywali odnosnie tego motocykla - az
                                                cisnienie sie podnosi jak sie patrzy co mozna na takim cudzie zrobic!
                                                • mgurniak Re: :) 30.04.04, 08:54
                                                  gallarda TY powinnas dac w tytule DORADZCIE MI jaki kupic motor ???? a nie taki
                                                  który dałaś hihihi no chyba ze szukasz KOGOS zeby dał Ci troche pojeździć na
                                                  swoim motorku ;-) pozdrawiam MAGDA z Warszawki / samo-uczaca sie jezdzic na
                                                  fazerku 600 :-) /
                                                  • gallarda :) 30.04.04, 09:27
                                                    :P nie,nie chce,zeby ktos mi dawal pojezdzic na swoim.Prawde powiedziawszy
                                                    to zadna przyjemnosc - dostajesz cos na chwile,a potem tylko smaka masz na taki
                                                    motorek.Jako pasazer tak samo sie nie pisze - rozbudza to we mnie zazdrosc,ze
                                                    inni maja,a ja nie ;) A tytul mojego watku ... coz,nie przypuszczalam,ze akurat
                                                    w tym kierunku sie ta cala dyskusja rozwinie.Poza tym,tak jak pisalam
                                                    wczesniej,nie kupuje narazie nic,chce sie jeszcze wstrzymac.A dobre rady zawsze
                                                    jest dobrze uslyszec,na pewno sie przyda na przyszlosc :) A ja Tobie sie pomyka
                                                    na fazerku? :)))
                                                  • mgurniak Re: :) 30.04.04, 11:42
                                                    "pomyka" to za duzo powiedziane , ja dopiero po raz pierwszy siedziałam na motorku jako kierowca i "jechałam" na jedynce .....bez gazu , moj maz smieje sie ze tak to sie nazywa "na misia" , ale bylam z siebie dumna bo mi nie zgasł i się nie przewrócił ;-) no i się postanowiłam nauczyć...... pozdrowionka Magda
                                                    wciąga mnie to........................
                                                  • hun_xtz660 Re: :) 30.04.04, 12:39
                                                    I tak trzymaj - powoli wszystko przyjdzie samo. Jak to kiedyś mawiali: nie od
                                                    razu Rzym zbudowano. A swoja drogą do przedszkola przyjeżdża gość po dziecko
                                                    Fazerkiem ad.2004. Piękna maszyna. Poprzednie Fazerki tez były ładne, ale sie
                                                    nie zmieściłem i musiałem kupić Tenerkę. Pozdr.
                                                  • gallarda początki ... :) 30.04.04, 15:43

ach,moje poczatki byly podobne.Wciagnelo mnie to juz batdzo,bardzo dawno
                                                    temu,ale nie mialam wczesniej mozliwosci dorobienia sobie kategorii na
                                                    A.Podobnie jak nie mialam wczesniej mozliwosci pojezdzenia sobie na motocyklu
                                                    jako kierowca :( Wiec moj pierwszy raz byl na kursie.Instruktor
                                                    zapytal: "jezdzilas kiedys na motocyklu <jako kierowca> ?" - "nie". "A wiesz
                                                    wogole od czego zaczac,jak ruszyc,zahamowac,cokolwiek?" - "nie". "A na rowerze
                                                    kiedykolwiek jezdzilas?" - "tak". "Chociaz tyle..." - ale po minie bylo
                                                    widac,ze byl przerazony jakiego cudu bedzie musial dokonac ;) Na pierwszej
                                                    jezdzie jezdzil ze mna,pozniej dogladal czy radze sobie sama ... A pozniej juz
                                                    wogole zostawial mnie i szedl na kawe ;) W zasadzie bylam z siebie
                                                    zadowolona,bo wydawalo mi sie,ze szybko zalapalam cala te sztuke ;) A,ze
                                                    pierwszy egzamin oblalam ... hehe ... bywa i tak :) Pozdrawiam i zycze
                                                    powodzenia !
                                                  • maya_rr Re: początki ... :) 28.05.04, 17:40
                                                    a mi sie wydaje ze najfajnieszy dla kobitki to Honda NSR 125, nieprawdaz;)
    • motodawca1 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 28.05.04, 23:29
      no i co - poznajesz nas?
      • virago535 Re: CHCIAŁABYM WAS POZNAĆ :))) 29.05.04, 11:58
        Yo!!! Przyłączam się do pytania Kollectora..... sorry! motodawcy1 !!!???
        • gallarda :P 31.05.04, 12:38

NSR 125 ... odezwal sie facet ... Nie rozumiem dlaczego dyskruminujecie
          kobiety ?! Mam jezdzic na slabszym i mniejszym motocyklu tylko dlatego,ze
          uwazacie mnie za gorsza ?! bez sensu ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka