bigadam 19.05.04, 09:17 Witam Czy ktos moze wie gdzie w Polsce znajduja sie profesjonalne hamownie , aby mozna bylo zmierzyc moc motocykla ? Szczegolnie interesuje mnie południe Polski. Pozdrawiam all Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek_stanczyk Re: Hamownia 19.05.04, 09:24 Z tego co wiem, to w Poznaniu na torze przy okazji imprez cos takiego robia. Gdzies w SM czytalem, ze kosztuje to (chyba) okolo 80zl i sa w tym dwie proby. Wiec, gdy na zlocie w Bakovie (Czechy) zobaczylem, ze robia to za 200 koron (okolo 30zl) to stwierdzilem, ze u nas to troche drogo. Lecz trzeba powiedziec, ze nie mieli dmuchawy (moj jest chlodzony powietrzem i zaniechalem). Odpowiedz Link Zgłoś
hiszpan25 Re: Hamownia 19.05.04, 14:14 Na południu to nie wiem ale jest w Szczecinie w "Motomar" tel.: 091-462-47-09. Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: Hamownia 22.05.04, 14:00 30 zł to faktycznie chyba niezbyt wygorowana cena. Szkoda ze nie orientujecie sie o hamowni na poludniu Polski. 80 zł to jeszcze znośna cena, ciekawe tylko na ile dokladne sa pomiary ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiorasior Re: Hamownia 22.05.04, 22:36 Jeden mój miły kolega ma w Poznaniu hamownię, mogę dać Tobie namiary. W planie ma też budowę hamowni przewoźnej ,ale to jeszcze potrwa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: Hamownia 24.05.04, 21:38 asiorasior napisał: > Jeden mój miły kolega ma w Poznaniu hamownię, mogę dać Tobie namiary. W planie > ma też budowę hamowni przewoźnej ,ale to jeszcze potrwa. Jezeli mozesz to podaj jakies namiary. Niedawno kupiłem VTR 1000F. Poprzedni własciciel wpakował dysze Dynojet i filtr K&N. Tlumik sa oryginalne i nie zamierzam ich zmieniac, ale ciekawy jestem jak te dysze wplyneły na parametry tego motoru. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiorasior Re: Hamownia 24.05.04, 23:11 Jutro ci wrzucę ten numer bo mi przy ściąganiu simlocka padła pamięć. Pozdroowka Odpowiedz Link Zgłoś
asiorasior Re: Hamownia 25.05.04, 11:35 Wojtek ORC Tuning tel. 503-192-322 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś