dr400 13.07.04, 12:08 Jestem ciekaw czy był ktoś z Was w Polanowie i jakie jest Wasze zdanie na temat tego co tam się działo(road runners,mordobicie,nóż w brzuchu i udzie,zrywanie barw-ogólnie rozpierducha,ok.12 poszkodowanych) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staszek_ss Re: POLANÓW 2004 -byliście? 13.07.04, 13:12 byłem, jestem zdegustowany zachowaniem Road Runners, przyjechali na zlot i po prostu pobili kilku gości (i jedną dziewczynę!!!). Pamiętam artukuł w ŚM napisany przez ich Presidenta, ale uważam, iż skandalem jest, by goście na zlocie w ten sposób rozwiązywali jakieś wyimaginowane problemy związane z barwami. W opinii wielu popsuli skutecznie atmosferę zlotową. Jeżdżę tam od 1998 roku i zawsze było na luzie i bez agresji. Reasumując, nie podoba mi się rozwiązywanie problemów siłowe (przyjechali w kilkadziesiąt osób, samochodami i nie przestrzegali reguł walki fair play - bili po kilku na jednego). Odpowiedz Link Zgłoś
hun_xtz660 Re: POLANÓW 2004 -byliście? 13.07.04, 16:57 Z takich powodów osr...am gości z MC i innych RR i nie jeżdżę na zloty ogólne. Odpowiedz Link Zgłoś
kondzik86 Re: POLANÓW 2004 -byliście? 14.07.04, 00:57 Wychodze z podobnego załozenia...po co pokazywać sie gdzieś gdzie się źle czuję...takie imprezy z udziałem MC nalezy unikac z daleka moze zaczną robić sobie zloty zamknięte... Odpowiedz Link Zgłoś
staszek_ss Re: POLANÓW 2004 -byliście? 14.07.04, 13:33 ...tylko problem w tym że to świetny zlot, naprawdę ogólny i do momentu przyjazdu chłopców z RR nikt nie czuł agresji do nikogo i nikomu nie przeszkadzało czym kto jeździ i jak się ubiera. A Panowie z RR wpadli bez specjalnego zaproszenia i nagle, więc morał z tego takji że żaden organizator zlotu nie może być pewny iż odbędzie się bez MC Odpowiedz Link Zgłoś
snkx Re: POLANÓW 2004 -byliście? 16.07.04, 05:38 Czy nie można powiedzieć"Panowie Wy nie wjezdzacie"?Kto zabroni tak powiedziec? Jesli wiadomo z gory ze te fiuty sie nie potrafia zachowac to "Do widzenia".Niech sobie robia swoj zlot(był ktoś?-moze tez tam bija?)Ja dziekuje jechac na zlot i chowac sie po krzakach bo moze RR wjada i sie nie spodobam.Trzeba powiedziec otwarcie ze to zwykle dresy a nie motocyklisci.Normalnie rece opadaja-bije sie kogos za to ze ma jakas naszywke na plecach-ABSURD.Ku....ale sie zgrzalem-zamykac,izolowac i niech"poznaja nowych przyjaciol" Pozdrawiam i jak najmniej takich ludzi na Waszej drodze zycze!!! Flower Odpowiedz Link Zgłoś
fabiq Re: POLANÓW 2004 -byliście? 16.07.04, 10:59 Czesc. Zbieram materialy na relacje z tej imprezy, jezeli masz jakies ciekawe fotki lub mialbys ochote opisac swoimi slowami impreze to prosze o nadsylanie maili pod adres : MotoBracia@bpsystem.pl , adres strony www.MotoBracia.prv.pl . Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sejszyn Re: POLANÓW 2004 -byliście? 22.07.04, 01:33 Co prawda nie jestem głęboko wtajemniczony, ale wiem że organizatorem "Polanowa" są przede wszystkim władze samorządowe (m.in. OSiR). Dlatego jestem pewien, że o Polanowie powinno się mówić w CZASIE PRZESZŁYM. Kochani, Oni tam nie chcą rozpierduchy. Może mieli z tego interes, ale teraz gratis odstali od nas wszystkich bez wyjątku laurkę wysmarowaną g...wnem. To Oni nas zapraszali, miesiącami się pocili, a teraz mają podziękowania. Brawa dla wszystkich, którzy się do tego przyłożyli. Odpowiedz Link Zgłoś