pm33 27.07.04, 15:04 Chciałbym się zapytać co grozi za jazde bez( nie skończyłem jeszcze kursu) w przypadku gdy: a)zatrzymuje mnie drogówka do kontroli. b)jestem uczestnikiem wypadku. I co myślą o tym sami kierowcy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rapsi Re: jazda bez prawka 03.08.04, 00:20 Witam Znam takowy przypadek: > a)zatrzymuje mnie drogówka do kontroli. To kosztuje 300 (jesli masz prawko innej kategori) 500 kolegium jesli niemasz żadnych uprawnien > b)jestem uczestnikiem wypadku. to też znam (pozdro Ukaszek ;) ) []Teoretycznie mandat za brak prawka plus koszty kolizji (jeśli jest z twojej winy lub obupulna) []Praktycznie.... koleś który nie za3mał sie na stopie i jebnął w moto mojego koleżki (kolega do niedawna raczkował, teraz chodzi ale niema czucia na kawałku nogi), uznał że jeśli on niema prawka to rozchodzą sie jak dżentelmeni; każdy w swoją strone sprawy niebyło. >I co myślą o tym sami kierowcy. Latać..... bo jak tu bez moto można żyć :] A w razie wypadku (z NIE swojej winy), lać gdzie popadnie bez względu na płeć. > Pozdrawiam Ja również. Odpowiedz Link Zgłoś
ethua Re: jazda bez prawka 03.08.04, 00:29 nie jest juz tak, ze jezeli zlapia Cie bez prawka (zwlaszcza jelsi jestes w trakcie kursu i szarzujesz po miescie) to nie skonczysz juz kursu i przez pewien czas nie bedizesz mogl do niego przystapic? Pozdro eThua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: jazda bez prawka IP: *.podkowa.krakow.pl 14.09.04, 18:14 nie polecam jeśli masz dziewczynę... dla kobiety twego życia nie będzie to odprężające, wiem z autopsji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: że tak powiem Re: jazda bez prawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 14:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=15349387 tu masz linka do wątku o tym samym Odpowiedz Link Zgłoś