Gość: nico IP: *.kl.amwaw.edu.pl 06.08.04, 10:51 Co powiecie o kaskach lazer. Myślę o kaskach integralnych. Czy może inne są lepsze - tak w przedziale cenowym 400 - 800 zł. Pozdrawiam, dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigadam Re: Kask 06.08.04, 23:22 Mam Lazera. Tornado. Dałem za niego 730 zł.(nowy) Nie narzekam. Miałem poprzednio UVEXa X (karbonowy) za 1500 zł. Był ok z jednym wyjątkiem. Szybka (pomimo wymiany) nie przylegała dobrze i bardzo wiało przy dużej prędkości, za bardzo.... Lazer ten ktorego mam jest super. Może troszkę zbyt głośny. Ważny jest materiał z jakiego jest wykonany wewnątrz. Ubieranie, ściąganie kasku powoduje ze material sie niszczy. Nie wiem jak to jest w przypadku Lazera, bo za ktotko go mam. Uvex nie był rewelacyjny pod tym względem (pomimo dużej ceny). Jak narazie nie narzekam na LAZERa Gdybym miał wybrać Lazer czy Uvex - wybieram Lazera. pzdr VTR1000F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: Kask IP: *.kl.amwaw.edu.pl 07.08.04, 11:46 Oki dzięki serdeczne za pomoc, wiedziałem że na kogoś tu można liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś