Dodaj do ulubionych

Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!!

• Gość: cacodemon to ktoś tu jeszcze zagląda ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:00
      a myślałem że meta już dawno osiągnięta
      • Gość: edwin Re: to ktoś tu jeszcze zagląda ? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 11:40
        ja zaglądam
        i do mety jeszcze uhuhhu....i jeszcze trochę eheehh

pozdrawiam
        edwin
    • Gość: Schpakoo! Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 15:30
      Mój Intruz ma pałer.
      • iza_belka Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 29.12.04, 15:46
        A ja myślę, że gdzieś tak przy 3 tys. postow to juz ta strona nikomu się nie
        będzie chciała otworzyć.
        A tak w ogóle to mam doła giganta... Czyżby koniec roku?
        Ech...
        • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 29.12.04, 15:51
          Nie przejmuj się Iza :)
          Koniec roku to nie koniec świata. Ten nowy przyniesie ze sobą nowe nadzieje i
          nowe wyzwanie.

pozdrawiam
          matej
        • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 16:32
          ehehe oj iza coś mi nie bardzo pasuje twój wpis d twojej sygnatury....:P czy najszczęśliwsza kobieta na ziemi może mieć doła coś tu trzeba zmienić i nie mówię o sygnaturce....głowa do góry idzie następny rok...spójrz z drugiej strony to nie jest koniec a początek...

pozdrawiam
          edwin
          • echohce Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 29.12.04, 22:02
            masz też i mój głos :)
            pozdrowionka
            echo
            • iza_belka Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.12.04, 13:35
              Dziękuję za słowa pociechy.. Oczywiście juz jest lepiej.. Bo dzisiaj ostatni
              dzień pracy.. Uffffffffff... Teraz to tylko czekać na sylwestrowe szaleństwa :)
              Pozdrawiam wszystkich!
              • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.12.04, 14:04
                To ja też się cieszę, że jest lepiej :)
                A tak przy okazji życzę dobrej zabawy!

podrawiam
                matej
                • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:09
                  Dołączam się do życzeń dla Izy i wszystkim też życzę udanych imprez
                  • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 16:39
                    życzenia swoją drogą....

dzisiaj rano jak wstałem ok 12 z braciszkime wyciągneliśmy mz na powietrze:DD zaleliśmy benzyną akumulator 3 kopnięcia i przypomniały się wakacje... eh mała rundka po osiedlu bo benzynę mieliśmy ojcową co ją kuppił do czyszczenia swojej mz ale to jest szczegół liczy się to że było pięknie eh... no teraz tylko byle do wiosny...a i jutro jedziemy pogadać z facetem w sprawie urala:DD

pozdrawiam
                    edwin
                    • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:40
                      A dziś sąsiadowi wyleciał w powietrze garaż.Najprawdopodobniej gaz.Przykra
                      sprawa,tym bardziej,że stało tam trochę skuterów.Handluje nimi i
                      naprawia.Szkoda bo równy gość.
                      • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 20:52
                        witam wszystkich:)!!wybaczcie ze nie pisalem ale wyskoczy mi wyjazd do niemiec
                        i nie bylo mnie.wrocilem dzis w nocy ok 2.jestem strasznie nie wyspany i wogole
                        zmeczony.bede to musial jak najszybciej nadrobic bo jutro sylwester a imprezka
                        gotuje sie nieziemska:D wiec uciekam spac.trzymajcie sie wszyscy.moze jeszcze
                        cos skrobne jutro.

pozdrowienia WRO-na

• Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 22:30
                          już będę spadać właśnie chyba bo normalnie jutro padnę przed tym świrowaniem całym a to nie wypada pożądnemu obywatelu tak:P

pozdrawiam
                          edwin
                      • cruk yyy? 31.12.04, 11:36
                        moze Twoj sasiad to moj znajomy, bo dzwonil ostatnio z pytaniem o odzyskanie
                        ubezpieczenia za auto,ktore splonelo w garazu od samozaplonu(?),bo sie PZU
                        stawia i kreci nosem, ze nie zwroci pieniedzy...
                        Sepy.
                        • kojotkurier Re: yyy? 31.12.04, 16:09
                          sylwester w domu ? wszystkiego najlepszego chcial bym zyczyc wam ,abyscie byli
                          szczesliwi i zeby zadna raca nie wpadla wam do garazu i nie skopcila waszego
                          szczescia tego zyczy wam kojot z rodzinka
                          • Gość: edwin Re: yyy? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 16:28
                            jeździłem dzisaj uralem właśnie tamtym i nawet ładnie chodzi i wogóle ale koleś za niedługo wyjeżdża i wraca przed wielkanocą i chyba nie uda mi się zebrać tyle kasy żeby kupić go przed wyjazdem kolesia...ale powiedział że nikomu go nie sprzeda...troche paskudny z wyglądu ale to ural taki się urodził jak dorwę go w swoje ręcę to trochę mu się polepszy(ktoś musi być piękny albo motocykl albo...).... to i tyle

kojocie ja też w domu ale braciszek robi jakąś imprezkę więc zobaczymy co będzie:P

pozdrawiam
                            edwin
                            • Gość: mateuszm Re: yyy? IP: 80.51.253.* 31.12.04, 16:41
                              Ja równiez w domku przed kompem i telewizorem :P
                              Wszystkim Wam zycze szczesliwego Nowym Roku!!!
                              Pozdrawiam!
                              • Gość: WRO-na Re: yyy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 16:58
                                a wiec ja sie rowniez przylaczam do zyczen.wszystkiego co najlepsze w nowym
                                roku aby przyniosl on wiecej szczescia i radosci od mijajacego.aby minal w
                                zdrowiu i pozwolil spelnic czesc marzen(przynajmniej tych dotyczacych
                                motocykli).

pozdrawiam

WRO-na
                                • matej23 Re: yyy? 31.12.04, 17:07
                                  To ja byłem przekonany, że tylko mnie przypadnie siedzenie dziś w domu, a tu
                                  się okazuje, że nie jestem sam :)
                                  Oczywiście życze Wam wszystkim czytającym ten wątek i nie tylko powodzenia w
                                  nowym roku!

pozdrawiam
                                  matej
                                  • cien1100 Re: yyy? 31.12.04, 17:20
                                    Widzę,że się szykuje impreza na forum:))Będę o Was pamiętał przy szmpanie,o ile
                                    jeszcze cokolwiek o tej porze będę jeszcze pamiętał:))A miałem już taki
                                    przypadek,do tej pory nie wiem czy wyszedłem na dwór obejrzeć sztuczne ognie w
                                    butach czy boso:))
                                    Miłych zabaw
                                    • Gość: WRO-na Re: yyy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 17:30
                                      ja sie juz bede zbieral.zycze szmpanskiej zabawy(nie tylko:P)ja rowniez
                                      postaram sie o was pamietac nie tylko przy mszampanie:) i napewno wypije wasze
                                      zdrowie!!!:)

pozdrawiam

WRO-na
                                      • Gość: reggie Re: yyy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:18
                                        ja tez juz uciekam, wszystkim zycze szczesliwego nowego roku tez bede o was
                                        pamietałą,paaaaa
                                        • Gość: edwin :P IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 21:11
                                          siedzę w domu ale też jest fajnie... lecę bo kolejka minie..

pozdrawiam
                                          edwin
                                          • Gość: mateuszm Re: :P IP: 80.51.253.* 31.12.04, 21:35
                                            Hehehe :P Ja tez siedze w domku i popijam browarka. Wasze zdrowie! :)
                                            Pozdrawiam!
                                            mateuszm
                                            • matej23 Re: :P 01.01.05, 00:57
                                              No to macie pierwszy post w nowym roku.

Powodzenia!!!

pozdrawiam
                                              matej
                                              • Gość: mateuszm Re: :P IP: 80.51.253.* 01.01.05, 02:41
                                                Echhh no to chyba trzeba powoli zbierac sie do spania bo nudy :P
                                                Pozdrawiam!
                                                • Gość: edwin Re: :P IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.01.05, 03:06
                                                  ja nie widzę za bardzo co japisę ale wszystkiego najlepszego juitro powiem co było

pozdrawiam
                                                  edwin
    • yoonac Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.01.05, 13:49
      Junak rządzi!!!
    • Gość: edwin jak tam co tam?? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.01.05, 14:05
      może zdarzyło się w czoraj u was cos ciekawego??
      mi tak ale nie napiszę póki wy nic nie dacie od siebie

ehehhe niezłe jaja były:DDD

pozdrawiam
      edwin
      • Gość: WRO-na Re: jak tam co tam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:14
        witam:)jakos mnie matka obudzila na obiat i juz jestem na nogach:)opowiem wam
        co mi sie przydazylo miedzy innymi oczywiscie...:)
        bylem z kuzynka z niemczech na domowce.ona troche przeholowala i polozyla sie
        spac.przychodzi kolega do pokoju(ja stalem w drzweiach)i siadl przy jej
        lozku,ona do niego - gdzie jest kordła??(ona tak przekreca niektore wyrazy,bywa
        to naprawde smieszne czasami:P) a ten koles(nie znal jej zbytnio) i takie
        hasło - Kordła???nie znam kolesia...buahahaha:)

pozdrawiam WRO-na
        • Gość: edwin Re: jak tam co tam?? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.01.05, 23:58
          jak mi internet nie padnie to będzie ostatni wpis 01.01.2005

pozdrawiam
          edwin
          • Gość: edwin Re: jak tam co tam?? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 00:03
            no i pierwszy wpis po nowym roku:P mamy już 02.01.2005

pozdrawiam
            edwin
            • Gość: WRO-na Re: jak tam co tam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 10:24
              Edwin miales cos poopowiadac z sylwestra.ja juz napisalem wiec teraz na Ciebie
              kolej:)czekamy:P

pozdrawiam

WRO-na
    • macieksobol Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 02.01.05, 00:23
      Popieram :))
      Pozdrawiam
      • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 11:44
        noc sylwestr5owa mineła spokojnie.....
        wyszedłem z domu jeszcze całkiem po trzeźwemu oczywiście w mojej miejscowsci idzie się na skwerek JPII i ta sie baluję kamiflorki i te sprawy jak się zaczął 01.01.2005 czas otworzyć szampana to jak wypiłem tego szampana... nie lubie szampanów ale ten wyjątkowo mi smakował... po wypiciu obcałowaniu znajonych itp... zaczeły sie tańce oczywiście wszystcy oprócz mnie i braciszka...stali i się patrzyli reszta tańczyła no ale sylwester jest raz w roku... spotkaliśmy tomka sąsiada praktycznie przez płot no niby mi nistrant niby skończył katolickie lo ale wiadomo chłopak z lipowej pijany w cztery doopy i mówi tak cfaniak jak znajdziecie mi miejsce gdzie teraz można kupić flaszkę to stawiam bo z wami nie piłem a że w moim mieście nocne jakoś polikwidowali to padła ideaa idziemy na stację orlena... jekieś 3-5km od miejsca gdzie aktualnie się znajdujemy ale co tam ekipa zebrana idziemy a i jak tańcowaliśmy podszedł do nas koleś który śmiga na gs nie znaliśmy się wcześniej ale motocykliści muszą trzymać się razem...no ale wracamy teraz do drogi... no to idziemy oczywiście żeby ekipa nasza mogła przejść blokowaliśmy wszystkie skrzyżowania po drodze no bo jak inaczej tomek ma kasę trzeba go chronić... koło poczty w połowie połowy może a może jeszcze nie... braciszek mówi że lać mu się chce no ale nikt na niego nie patrzy idziemy rozmawiamy o poważnych rzeczach itp...w doopę nei ma braciszka...odwracamy się a ten baran stoi i leje do śmietnika przy głównej ulicy naszego miasta:) na szczęście mało ludzi i samochodów jechało no idziemy tak popatrzyłem na braciszka mi też lać się zachciało no to dawaj za płot nie będę lał na ulicy z że akurat przechodziliśmy koło składu maszyn drogowców...
        no ale idziemy idziemy droga na skróty itp jesteśmy bo w drodze nic się nie stało a walec od nas odszedł nikt nie wie dlaczego...ale trafił do domu:)... doszliśmy do tego orlenu pierwszy raz zobaczyłem że U95 nie sprzedają tylko cos tam napisali nie wiem co:P no to wbijamy do tego orlenu i tomek mówi panie mam 30 złotych...wydaje mu sie że mówi ale pan z orlenu umie sie z takimi dogadać mam trzydzieści złotych i chcę tak soplicę...my się zalewamy tomek co ci?? to on znowu swoje mam 30 złotych i chcę wódkę papierosy i zapojkę i pan się zaśmiał coś tam brząknął ale chya nas polubił:D przyniósł wódkę prezydent fajki lm i sok pomarańczowy 1,5 litra:) to idziemy staneliśmy przy drodze międzynarodowej chyba nr 2:P wypilimi i wracamy do domu idizemy idziemy idziemy...ludzie chowają się przed nami do domów a tu w żółtych blokach stoi radiowóz to pośmieli my sie pośmieli ale brat do mnie edwin złozysz panu życzenia to stawiam 2 browary najpierw dawał flaszkę ale zna mnie juz trochę więc wolał nie ryzykować oczywiście piwo jest piwo idę do pana sam siedział biedaczek pukam grzecznie rękę podaję wytłumaczyłem czym jeżdżę czym brat się ciąga żeby mnie nie zatrzymywał itpp pożyczyłem wszystkiego najlepszego on mi też oczywiście i kto mówi że pany policjanty to chamy....??
        no diziemy dlaej a i na cpn jak wychodziłem to musiałem coś mądrego powiedzieć bo wszyscy mnie pytali i o pana policjanta którego z tego miejsca chcę pozdrowić i o pana ze stacji też chciałem teraz pozdrowić ... no dizemy juz prawie w domu już w domu szybko się rozebrałem i do łóżka zamykam oczy ale świrowanie w dyńce i ogólnie czuję no nie otwieram oczy i dobrze zamykam źle myślę sobie albo się pożygam albo nie zasnę oczywiście wybrałłe m wariant nr1 ehehe no i koniec mojego sylwestra a i rano tylko ojcice przyszedł do pokoju i zaśpiawał mi piosenkę elektrycznych gitar a ty goń swego pawia...

pozdrawiam
        edwin
    • Gość: edwin errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 13:30
      albo i nie nie będzie erraty sami się domyślajcie przpraszam za literówki...ale...no żeby nie było ten to w domu też balowaliśmy wcześniej tylko że jak wychodziłem to czułem sie całkiem trzeźwo:DD

pozdrawiam
      edwin
      • Gość: kepasaparaspox Re: errata IP: *.cable.ubr07.edin.blueyonder.co.uk 02.01.05, 14:39
        edwin widze fajnie sie bawiłes...
        ja tam skonczyłem robote dopiero po 23, potem do domu, szybki skok na głowke,
        cos na zab i juz na zabawe miałem isc... wygladam przez okno a tam ludzie na
        ulicy sie juz swietnie bawia...mysle-bede lepszy od nich-ładuje browary do
        plecaka...biore klucze od domu...sprawdzam czy wszystko zamkniete...aaaaa-
        jeszcze okno...podchodze-ludzie ciagle tancza i spiewaja...wyzucam im pare
        balonow przez okno<zostały z ostatniej imprezy>...w tym momencie podbiega
        grupka cwaniakow, sprzedaja kose jednemu z bawiacych sie...chłopak lezy na
        ulicy...za chwile podjezdza 5 radiowozów i Reanimacja...zgadnij kto był jedynym
        trzezwym swiadkiem...sylwester na komisariacie...ch..nia z grzybnia...

pozdrawiam
        • Gość: edwin Re: errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 16:15
          eh współczuję....ale jest jeden plu zostały ci browary:PPP
          a i ja spotkałem pana policajnta i moje spotaknie było przyjemniejsze...

pozdrawiam
          edwin

a swoją drogą to co to się na świecie dzieje:P
          • Gość: cień1100 Re: errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 21:32
            A u mnie impreza taka jak zwykle,wesoła,pijacka:) Tylko ktoś gazu w kuchence
            nie zakręcił.Na szczęście jedna dziewczyna piła bardzo mało i wyczuła.To by
            były dopiero fajerwerki.
            • Gość: edwin Re: errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 08:57
              eheheh z tym gazem to ciekawe....eheheh ja wstaje dzisiaj rano a tu śnieg pada co tu sie dzieje:P ojciec dzisiaj pojechał zobaczyć jakiegoś ruska do handlarza bo ten ural jak to ural brzydki że aż strach i jeszcze wałek rozrządu mu grzechocze zobaczymy co będzie....

pozdrawiam
              edwin

a może macie papiery na ruska w rozsądnej cenie
              handlarz powiedział że zarejstruje owszem ale za 2000pln!!! ehehe
              • Gość: reggie Re: errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 10:11
                ehhh moj sylwester...
                brak słów
                Impreza na sali 50 osob,nasza ekipa 16 ludzi.Przed 11 laska 14 lat tak sie
                upiła,ze ratowałam ja -matko co za debil dał jej wodke;) Pozniej wielka
                bojka,organizaotrzy moi przyjaciele to im pomogłam ułagodzic i tak szczerze
                mowiąc, to wcale mi sie nie podobał. zakończenie tez nie za miłe, ehhhh mogłabym
                go nazwac najgorszym sylwestrem,gdyby nie jeden fakt ...
                Dalej nie mam ochoty pisać i sobie o nim przypominać :/

P.S. edwinku miło sie rozmawiało pozdrawiam i pamietaj o obiecanej kawce :)
                • Gość: mateuszm Re: errata IP: 80.51.253.* 03.01.05, 15:21
                  Witajcie!
                  Ja Sylwestra w domku spedzilem przed komputrem i telewizornią :P
                  Ostatnio nie bylo mnie na forum, bo internet mi padl i nie moglem wejsc na www.
                  Ale powoli nadrabiam zaleglosci :P:P
                  Pozdrawiam!
                  mateuszm
                  • Gość: edwin Re: errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 16:16
                    mateusz ehehe spoko cłąkiem:DD trzeba było do mnei wpaść...:P
                    reggie kiedy tylko chcesz możesz ze mn a rozmawiać:DD a o kawie pamiętam bardzo dobrze...:)))

pozdrawiam
                    edwin
                    • Gość: mateuszm Re: errata IP: 80.51.253.* 03.01.05, 16:42
                      ehehe spoko edwin :) dzieki. teraz to nawet nie chcialo mi sie nigdzie isc w
                      sylwestra i zostalem w domciu. ale nadrobimy z WRO- ną w wakacje :P
                      Pozdrawiam!
                      • matej23 Re: errata 03.01.05, 17:05
                        Ech, skończyło się wolne...
                        Edwin, świetną zabawę miałeś, szczególnie scena z policjantem :)
                        Cień, mam nadzieję, że z tym gazem to dobra wróżba na przyszły rok (niesamowite
                        szczęście):)
                        Renatko, bardzo współczuję Ci tego sylwestra...
                        Mateusz, ja też siedziałem w domu, tylko tyle, że od samego rana zupełnie sam.

Szczerze nie polecam takiego sposobu spędzania sylwestra. Ja po prostu nie
                        miałem innego wyjścia. Cały wieczór spędziłem ze słuchawkami na uszach
                        (mieszkam w bloku). Guns n'Roses uratowali resztki mojego dobrego
                        samopoczucia :)

pozdrawiam
                        matej
                        • Gość: mateuszm Re: errata IP: 80.51.253.* 03.01.05, 17:38
                          Ja wsumie sam w domu siedzialem od 17- tej bo reszta domowiczow gdzies wybyla.
                          O polnocy zrobilem sobie spacer na najwyzsza gore w okolicy i podziwialem
                          widoczki. Polecam to kazdemu kto ma tylko taka mozliwosc. Wyobrazcie sobie
                          100 tysieczne miasto wraz z okolicznymi wioskami, wszystko oswietlone, a na
                          dodatek setki fajerwerkow strzelajacych w gore :) Na mnie to zrobilo ogromne
                          wrazenie. Osobiscie nawet jak gdzies podrozuje to nie za bardzo lubie zwiedzac.
                          O wiele bardziej wole podziwiac krajobrazy, posiedziec nad jeziorkiem itp.
                          Pozdrawiam!
                          mateuszm
                          • Gość: edwin Re: errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 18:29
                            mateusz romantyk eheheh ja tam też po swoich oklicach łaże ale u mnie nie ma gór tylko płasko i płasko...."ale też jest zajebiście":DD tzn u mnie na działce jest pozostałość po lodowcu:) niezła górka i widok na łąki pola i wieś tez jest spoko...może ze 20 metrów ma....

pozdrawiam
                            edwin
                            • Gość: reggie Re: errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:59
                              ehhh szkoda,ze w Wlkp nie ma takich widoczków:-/ jakbyś zrobił zdjęcie jakies
                              tam to ja je poprosze :)
                              Edwinku az się zarumieniłam:D
                              Pozdrawiam wszystkich
                              • matej23 Re: errata 04.01.05, 16:38
                                Co do pejzaży naszych okolic, to powiem tylko tyle, że u mnie nie jest zbyt
                                ciekawie. Płasko jak stół, ale zawsze mogę sobie wejść na 6-te piętro w moim
                                bloku (winda dojeżdża tylko na 5-te :P). Widok to głównie las (MPK), a także
                                kilka sklepów, w tym monopolowy :D

pozdrawiam
                                matej
                                • Gość: mateuszm Re: errata IP: 80.51.253.* 04.01.05, 17:05
                                  U mnie widoczki piękne wręcz (góry) ale jakos tak mi sie zapomnialo zabrac ze
                                  soba aparatu w sylwestra :/ Ale obiecuje, ze kiedys zrobie jakies fajne fotki
                                  i pokaze Wam :P

P.S. Ale wsumie i tak nie mam takiego aparatu, zeby zrobic zdjecie w nocy bez
                                  lampy i zeby cos bylo widac na nim :P Heh moze kiedys :P

Pozdrawiam!
                                  • Gość: edwin Re: errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 17:32
                                    mateusz to nawet zenita masz z lampą??

pozdrawiam
                                    edwin

idę zobacyzc co napisali o programi w tvp
                                    • Gość: mateuszm Re: errata IP: 80.51.253.* 04.01.05, 18:18
                                      No Zenit niby bez lampy ale jakos nie lubie nim zdjec robic bo tego ustawiania,
                                      zabawy to pol godziny :P Teraz mialem film w innym zwyklym jakims chinskim czy
                                      koreanskim wynalazku bez mozliwosci wylaczenia lampy takze w nocy nic by nie
                                      wyszlo :P
                                      • Gość: WRO-na Re: errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:54
                                        a ja wlasnie wrocilem zmeczony z warsztatu ide pod prysznic i chyba do
                                        wyra...mam znowu duuuzo pracy wiec zadko sie wpisuje za co przepraszam:) ale na
                                        bierzaco staram sie czytac posty.taka jak mowie zadko sie wpisuje ale czytac
                                        czytam:P Mateusz mysle ze jak wpadne do Ciebie to pokazesz mi te widoki:)

pozdrawiam wszystkich!!!

WRO-na
                                        • Gość: edwin Re: errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 21:30
                                          wrona a uciebie nie ma widoczków...w doope kopany w górach mieszka i jeszcze mateusza chce wykorzystać eheheh

pozdrawiam
                                          edwin
                                          • Gość: edwin Re: errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 22:59
                                            zaraz czas się składać
                                            aaa jakby ktoś kiedyś chciał to znam kolesia który załatwia papiery do rusków za 1200 tylko jeszcze nie wiem czy w to wliczona jest karta pojazdu bo jak nie to kicha bo koleś bierze ruskie papiery i załatwia za człowieka wszystko tak żeby tylko pójść na luzaku do wydziału komunikacji tylko właśnie nie spytałem o ta kartę pojazdu....o i znalazłem ruska u kumpla dniepra wymalowanego już i do wymiany alternator i gaźniki za 2700 oczywiście na polskim kwicie a więc ural za 2700 jest jak ktoś chce to niech mówi

pozdrawiam
                                            edwin

a i mój nr gg 2862178;)
                                            • Gość: reggie Re: errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:28
                                              Ten nr to z mysla o mnie?:> jak tak to bardzo dziekuje Edwinku,sama właśnie
                                              chciałam moj wpisać :) Zaraz sie do Ciebie odezwe :)
                                              • Gość: mateuszm Re: errata IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:35
                                                Hehe ja z checia moge zabawic sie w przewodnika i pooprowadzac po fajnych
                                                trasach obfitujacych w piekne widoczki i mnustwo zakretow w mojej okilicy :P
                                                Pozdrawiam!
                                                • Gość: edwin Re: errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 17:19
                                                  reggie dla ciebie i dla wszystkich którzy tylko chcą:P coś miałem napisać a dzisiaj jak ze szkoły wracałem to normalnie wiosnę poczułem już chyba zaraz będzie można smigać:DDD tak czuję...no i chyba tylko tyle...

pozdrawiam
                                                  edwin
                                                  • Gość: edwin Re: errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 18:39
                                                    apropo kolesia który cośtam pisał na nasz wątek...

www.bareja.neostrada.pl/sounds/krawat.wav
                                                    pozdrawiam
                                                    edwin
                                                  • Gość: edwin Re: errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 22:32
                                                    gg mi padło no w doopę nei miało kiedy przepraszam najmocniej...

pozdrawiam
                                                    edwin
                                                  • kojotkurier Re: errata 05.01.05, 22:43
                                                    czesc wam wrzystkm
                                                    tylko chyba ja nie pisalem jak sie bawilem z zuzka
                                                  • kojotkurier Re: errata 05.01.05, 22:44
                                                    a bawilem sie tak ze ze pilem z pazdziochem a zuza spala ,walili z petard a ona
                                                    nic przespala nawet nowy rok skubana nic ja nie rusza kojot
                                                  • kojotkurier Re: errata 05.01.05, 22:45
                                                    edwin gadal ze mna na gg i polegl odezwij sie draniu kojot
                                                  • kojotkurier Re: errata 05.01.05, 22:46
                                                    mam nadzieje ze dane przeszly od dniepra bo nie wiem czy mam sie prukowac
                                                    jeszcvze raz edwinku kojot
                                                  • kojotkurier Re: errata 05.01.05, 22:48
                                                    zasnolem na sylwestra na taborecie ,tesciowa mnie budzi i mowi idz spac a ja do
                                                    nie ,,jak ja jutro z towarem w trase pojade,, ocho edwinek wiadomosc przyslal
                                                    znaczy ze jego kompik ozyl
                                                  • kojotkurier Re: errata 05.01.05, 23:30
                                                    dobranoc wrzystkim jak dobrze pojdzie to edwinek bedzie mial papiery i to nie
                                                    za 1200 pozdrawiam kojot
                                                  • Gość: edwin Re: errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.01.05, 18:06
                                                    podnoszę wątek bo spadł nieprzyzwoiccie nisko:)....kojocie mam nadzieje że dostałeś ode mnie wiadomość jak nei to sprawdz w archiwum:DDD

pozdrawiam
                                                    edwin
                                                  • Gość: WRO-na Re: errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:58
                                                    witam wszystkich!!wlasnie wrocilem z pubu:)zrobilem sobie wolne od pracy w
                                                    warsztacie:)jutro chyba tez:Pale w sobote juz musze cos znowu pogrzebac bo czas
                                                    ucieka a robota w miejscu stoi:)ja uciekam do ksiazek choc nie wiem wogole czy
                                                    dam rade sie czego wyedukowac:P musze do wyra sie zbierac bo zmeczony z lekka
                                                    jestem:)

pozdrowienia

WRO-na
                                                  • Gość: mateuszm Re: errata IP: 80.51.253.* 06.01.05, 20:41
                                                    Echh a ja sobie dzisiaj zrobiłem wolne od szkoly ale i tak mialem sporo roboty
                                                    w domu. Na szczescie jutro juz piatek i poczatek weekendu :P W sobote z tego co
                                                    slyszalem ma byc 8 stopni i ladna pogoda :P Chyba nie wytrzymam i przewietrze
                                                    sprzeta, bo sie biedny zastal w tej piwnicy :)
                                                    Pozdrawiam!
                                                    mateuszm
                                                  • kojotkurier Re: errata 06.01.05, 21:21
                                                    te wrona ty tak nie zapir..laj w tym warsztacie bo jeszcze z tej swojej suzi
                                                    rakiete zbudujesz pozdrawiam wronke kojot
                                                  • kojotkurier Re: errata 06.01.05, 21:26
                                                    a my tu z edwinkiem kombinujemy jak sprawdzic papiery od rucha i chyba cos z
                                                    tego bedzie juz sie ciesze ze bede mogl pomodz chlopakowi kojot
                                                  • kojotkurier Re: errata 06.01.05, 21:29
                                                    ech co za zima zaczynam zalowac ze sprzety przygotowalem na sezon zimowy chyba
                                                    jutro akumulatory powstawiam to motocykli i je troche przewietrze kojot
                                                  • kojotkurier Re: errata 06.01.05, 21:30
                                                    a redzinalda nie pisze cos chyba spi pijana ha ha kojot
                                                  • kojotkurier Re: errata 06.01.05, 21:46
                                                    mateusz slyszalem od edwina ze sie wybieraz w lato nad moze podam ci nr gg
                                                    7261319 pozdrawiam kojot
                                                  • Gość: cień1100 Re: errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:42
                                                    A ja się wybieram w majowe święta w Bieszczady,może ktoś też jedzie?
                                                  • Gość: edwin Re: errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.01.05, 23:03
                                                    majowe święta....samo matury:P.......eh ja będę szlifował po krótkich traskach wokół międzyrzeca mojego:D a w wakacje może morze:DDD a i kojot nazwał mnie włochatym drągalem:PPP......no ityle wykąpany pachnący chyba spać zaraz....

pozdrawiam
                                                    edwin

a swoja drogą co oni się czepili tak tego wątku naszego:P... ja tam na tytuł już nei patrze tą piękna liczbę widac z daleka....:D
                                                  • Gość: edwin Re: errata IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.01.05, 23:04
                                                    a co do gór to gadaj z wronem i mateuszem.... nie wiem które góry są które ale oni mieszkają w jakichś:P

pozdrawiam
                                                    edwin
                                                  • kojotkurier Re: errata 06.01.05, 23:55
                                                    cieniu ja sie pisze jak bede mial urlop ale wiesz ze to tylko dobra wola edka
                                                    pindola jak mnie puszcza to chetnie no i o ile doda z zuza mnie puszcza ,gor w
                                                    zyciu nie widzialem a chcialbym przed smiercia kojot
                                                  • kojotkurier Re: errata 07.01.05, 00:03
                                                    a wlasnie jakowy 6gar czepia sie ze nasz watek jest nudny niczym telenowela
                                                    brazylijska no a na jakim innym temacie moglbym pisac takie glupotki o wszyskim
                                                    i niczym .a mi tu dobrze i nie mam sie zamiaru z tad wynosic .i nazwal nas
                                                    jeszcze do tego debile , no moze mondry to ja nie jeste ale w takim wypadku nie
                                                    odbiegam od stereotypy panujacego na temat motocyklistow .pamietam jak na
                                                    rozmowe pojechalem w sprawie pracy motocyklem ,to bylo 4 miesiace temu i moj
                                                    obecny szef powiedzial ze nie zgadza sie bo widzi co ja za jeden jeste, a
                                                    przecierz mnie nie znal ,naszczescie szefowa powiedziala ze sprobujemy i jak
                                                    narazie nic do mnie nie maja wiec tak to jest z tymi stereotypami
                                                    pozdrawiam kojocisko stare psisko
                                                  • Gość: reggie Re: errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:04
                                                    O mamo ,ale sie ostatnimi czasy rozleniwiłam,pobudka o 10 :) Tzn przez kilka
                                                    ostatnich dni po 9 bo Lysout na rechabilitacje,wiec mnie tez budzi:-/ Ale
                                                    fajnie,zimy nie widac i bardzo dobrze,jakos nie tesknie za nią. Kojocisko mow
                                                    jaktam Doda,zrosła sie juz?:) Mała wam daje popalić? Edwinku cos Cie dostepnego
                                                    nie mogę złapać na GG,ale jak tylko sie pojawisz i bede to zaraz sie odzywam:)
                                                    Lece,zaraz Łysa wróci i bedzie chciał sniadanko :) paaaa
                                                  • Gość: cień1100 Co do gór... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:45
                                                    Kojocie,ja też na 100% nie jestem pewien wyjazdu w te góry,bo jeszcze trochę
                                                    czasu i wszystko sie może zdarzyć.Podchody jednak już można zacząć jakieś
                                                    robić.W Bieszczadach już kilka razy byłem,ale nigdy motocyklem,a Pętla
                                                    Bieszczadzka ma ok.200km z tyyyyyyyyloma zakrętami i niezłym asfaltem.Jeżeli
                                                    bym jechał to tylko na parę dni,bo też na długą przerwę w pracy nie mogę sobie
                                                    pozwolić.Będziemy się jeszcze zgadywać bliżej maja.
                                                  • Gość: mateuszm Re: Co do gór... IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 14:58
                                                    Witajcie!
                                                    Własnie wrocilem ze szkoly :P Pogoda piekna (jak na styczen) wiec trzeba to
                                                    wykorzystac i zaraz ide motocykl wyciagnac i cos polatam po winklach :D
                                                    My z WRO- na tez planujemy wypad w bieszczady ale jeszcze nie myslelismy kiedy
                                                    dokladnie. W majowy weekend to tam bedzie strasznie duzo ludzi i ruch i te
                                                    sprawy, no ale pomyslimy jeszcze nad tym.
                                                    Co do wakacji to wlasnie planujemy wypad nad Morze. Czasu mamy jeszcze troche
                                                    do roznych planow i przemyslen :P
                                                    Kojot odezwe sie do Ciebie na gg jak tylko dam rade.
                                                    Pozdrawiam!
                                                    mateuszm
                                                  • Gość: edwin Re: Co do gór... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.01.05, 18:28
                                                    dzisiaj profilaktycznie przejrzałem gaźniczek.....i pojeździłbym ale się w.... przeziębiłem ale jutro jadę zatankuje ze dwa literki albo zaszaleję za 10pln:D to będzie jakieś 50km:D albo i lepiej ale niech ta choroba minie boshe kto wymyślił przeziębienie:P a teraz chyba zejdę do piwnicy braciszek musi wymienić łożysko na wałku rozrządu to może pójdę się poprzyglądam...

pozdrawiam
                                                    edwin
                                                  • Gość: WRO-na Re: Co do gór... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:38
                                                    a ja wlasnie wrocilem z pubu.bylem tam prawie polowe dnia:P zmeczony jestem:P
                                                    ale jutro znowu od rana do warsztatu.musze zrobic suze do klienta(nastepne
                                                    zamowienie) wiec jest troche pracy.wiadomo ze najpierw praca pozniej
                                                    przyjemnosc...wiec moze wieczorkiem sie wbije do jakiegos lokalu:D

pozdrawiam

WRO-na
                                                  • Gość: WRO-na Re: Co do gór... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:44
                                                    ...a co do przyjemnosci i pracy.aktualnie zarabiam na wakacyjne wypady:)ojciec
                                                    powiedzial ze zamowienia sa na suzy,volvo z lat '60 jest w warsztacie do
                                                    renowacji wiec jest co robic:)i bede mial raczej kase na wypady:D chce zaliczyc
                                                    bieszczady,morze,streetfighter day w czechach,bielawe i inne zloty wiec jest
                                                    gdzie jezdzic:)mam nadzieje ze wypala mi wszystkie:D jakby tak bylo to naprawde
                                                    bylo by zaje....fajnie:P

pozdrawiam WRO-na:)
                                                  • matej23 Re: Co do gór... 07.01.05, 19:53
                                                    Jakoś dwano nie pisałem...
                                                    WRO-na muszę Ci powiedzieć, że dobrze masz, że możesz popracować, a tym
                                                    bardziej w warsztacie. Tu, na tym moim Manhattanie nie mam żadnego miejsca do
                                                    serwisowania sprzętu. Dlatego w sezonie, jak mam coś do zrobienia, zostaje
                                                    kawałek ulicy przed blokiem. I tak np. jak zmieniałem szczęki w tylnym hamulcu,
                                                    byłem narażony na zaczepki i komentarze przeróżnych mniejszych i większych
                                                    pasjonatów motocykli. Troszkę mnie to denerwowało, ale na szczęście jakoś
                                                    przeżyłem :)

pozdrawiam
                                                    matej
                                                  • Gość: edwin Re: Co do gór... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.01.05, 20:33
                                                    fajna sprawa trochę pogrzebac ale jakoś chyba nie bardzo znalazłbym kogoś komu można by było cos reperować:P u mnie jakoś mało jest motocykli w mieście... a i teraz matka by mi dała coś ściągnąć obcego do domu:DD już nawet w spiżarni leży pół dniepra ehehe nie mówiąc o reszcie:P...pocieszająca jest myśl że jak zdam maturę za pierwszym podejściem;D to będę miał długie wakacje i czas na grzebanie:)))

pozdrawiam
                                                    edwin
                                                  • kojotkurier Re: Co do gór... 07.01.05, 22:02
                                                    czesc wam moi przyjaciele ,Regie doda jusz cala pozrastana ale z sexu narazie
                                                    nici pozostaje rekodzielnictwo ha ha ,zuzka je coraz wiecej butla i cycki juz
                                                    jej za malo, robi ogromne i smierdzoce kupolki ale przestala plakac przy
                                                    kompieli(ja zawsze rycze jak mam sie kapac) no i mam do ciebie prozbe lysola
                                                    widujesz jak tak to popros go w moim imieniu o manualke do yamahy fzr 600
                                                    genezis oczywiscie jezeli ma ja do niego pisze na gg ale on chyba nie ma czasu
                                                    sie odezwac na zrobienie tego motocykla mam 2 miesiace wiec sie nie pali chcial
                                                    bym wiedziec tylko czy sa jakies szanse na serwisowke popros go dziekuje z
                                                    gory moze sie wam kiedys jakos odwdziecze pozdrawiam kojot
                                                  • Gość: edwin Re: Co do gór... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.01.05, 23:20
                                                    a co do wątku z serwisówkami może umiecie zdobyć w jakiś sposób ip tego prawnika jest to możliwe jest tu jakiś hakier??

pozdrawiam
                                                    edwin
                                                  • kojotkurier Re: Co do gór... 07.01.05, 23:44
                                                    na tvn4 leci wlasnie film wedlug znanego scenariusza amerykanskiego dobry
                                                    troskliwy tatus i cureczka kontra zli bandyci na motocyklach -typowe ide
                                                    spac dobranoc kojot
                                                  • Gość: WRO-na Re: Co do gór... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 09:10
                                                    ja wlasnie wstalem.ide zaraz cos zjesc i do warsztatu walczyc ze
                                                    sprzetami.zycze wszystkim dobrego dnia.u mnie pogoda naprawde jest super.zaluje
                                                    ze mam silnik na stole:P bo napewno bym cos posmigal.ja nie moge wiec Wy
                                                    bierzcie sie do palenia maszyn.naprawde warto.pogoda wspaniala jak na ta pore
                                                    roku.

pozdrawiam

WRO-na
                                                  • Gość: reggie Re: Co do gór... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 09:41
                                                    Oki Kojocik dzis Ci to załatwie,Karol faktycznie zajety,bo dostał jakąś
                                                    rozpiżdzona kawe ,do zrobienia,wiec siedzi w garazu,spawa plastiki itp wiec
                                                    zajety ciut.ale dzis zobacze jakie to duze i pomyśle jak to przetransportować do
                                                    Ciebie:) pozdrawiam Dodzika i Zuzinke :) papaaaa
                                                  • Gość: edwin Re: Co do gór... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.01.05, 11:15
                                                    nie lubię terminu zajęta sobota:P szczególnie na jakieeś bezsensowne głupoty eh...

pozdrawiam
                                                    edwin
                                                  • matej23 Re: Co do gór... 08.01.05, 13:10
                                                    Kurde, ludzie, ale pogoda!!!
                                                    Chciałoby się wskoczyć w skóry, ale niestety... Honda jest 125,16 km dalej i
                                                    jakieś 3 m niżej :( Na samo wspomnienie autentycznie mam łzy w oczach...
                                                    Ech... ciężkie jest życie...

pozdrawiam
                                                    matej
                                                  • Gość: cień1100 Re: Co do gór... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 14:02
                                                    Edwin,to Ty nie wiesz ,że tydzień ma jeden dzień ijest to właśnie sobota.Tego
                                                    dnia zawsze się znajdzie coś do roboty,choćbyś nie wiem jak kombinował:)
                                                  • Gość: mateuszm Co za dzień !!!! :P IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 17:50
                                                    Echhh wlasnie wrocilem do domu :P Caly dzien przejezdzilem. Pogoda super byla
                                                    ( 10 stopni i slonce). Cos mi sie chyba komputer psuje i tak czuje ze nie
                                                    obejdzie sie bez sformatowania dysku :/ Takze w kazdej chwili moze pasc i
                                                    koniec..... Ale mam nadzieje ze jeszcze wytrzyma do konca weekendu.
                                                    Pozdrawiam!
                                                  • Gość: edwin Re: Co za dzień !!!! :P IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.01.05, 18:45
                                                    co do soboty to nie było tak źle miało być gorzej byłem u babci +20plm w kieszeni... a co do kompa to teraz właśnie stoczyłem walkę z przeglądarką na mojej operze nic nie działało wywaliłem ze wszystkim strona w ulubionych:P zapomniałem o tym...zainstalowałem mozillę ale szybko wróciłem doopery a teraz mam niedosmażonego kotleta mielonego(tak jak lubię:DDD) i jest dobrze

pozdrawiam
                                                    edwin
                                                  • matej23 Re: Co za dzień !!!! :P 08.01.05, 21:12
                                                    Chyba skoczę obejrzeć "Nagą Broń" :)
                                                    Nie ma co, ten film to klasyk. Po prostu trzeba obejrzeć, już przestałem
                                                    liczyć, który raz :D

pozdrawiam
                                                    matej
                                                  • kojotkurier Re: Co za dzień !!!! :P 08.01.05, 21:18
                                                    dziekuje ci reggie odwdziecze sie wam jakos wlasnie wrocilem z warsztatu i jest
                                                    takie zagadnienie nie wiem jak rospracowac zaplon ,impulsator jest pod pradem
                                                    ok3,5volta cewki dostaja prad 12volt na modul dochodzi napiecie nie mam pojecia
                                                    jak to ugrysc bo jak by nie patrzec swieczki ani drgna nic poprostu nic jak
                                                    pierwszy raz otwozylem pokrywe zaplony to bylo tam troche chlewu posprzatalem i
                                                    proba jest iskra nawet mnie pizd..elo po paluchach i sie ucieszylem bo za
                                                    chwile zima .Zaplon bezstykowy to moja pieta achilesowa moge zrobic wszystko
                                                    przy sprzecie a tym zaplonem zawsze mialem problem ,niby wiem jak co ma dzialac
                                                    ale tylko niby pomozcie mi prosze kojot
                                                  • Gość: edwin Re: Co za dzień !!!! :P IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.01.05, 21:27
                                                    eheheh kojocie w jakimś sprzęcie gdzie mneij tego wszystkiego jest to mogę ci pomóc ale nie w impulsatorach i tego typu g...rzeczach ehehe...

idę się podkuruję bo jutro trzeba się przejechać bo nie ma ch..co:D
                                                    nawet przeziębiny będę jeździł....

pozdrawiam
                                                    edwin
                                                  • Gość: WRO-na Re: Co za dzień !!!! :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:37
                                                    ja dopiero co wrocilem do domu i ide spac zara.wpadlem tylko poczytac co u was
                                                    i cos przy okazji skrobnac...wyrabany jestem na maxa.trza sie wyspac.dobrze ze
                                                    jutro niedziela.moze jeden dzien w tygodniu mi sie uda...

pozdrowienia

WRO-na
      • Gość: MJ "Koniec z dwusuwami!"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 23:08
        Czy to prawda (jak gdzieś pytałem, ale zginęło), że do niektórych krajów nie
        wolno wjeżdżać pojazdami z silnikai dwusuwowymi?
        Jeśli tak, to czy jest jakiś wyjątek dla pojazdów zarejestrowanych jako
        zabytkowe?
        • cien1100 Re: "Koniec z dwusuwami!"? 09.01.05, 00:01
          Nie bardzo chce mi się w to wierzyć,bo przecież wciąż dwusuwy są produkowane
          (chodzi mi o dwuślady).Popatrz ile samych skuterów się ostatnio sprzedaje,a
          enduro 2T też jest sporo,więc wątpię żeby gdzieś taki przepis istniał.Chyba ,że
          chodzi o samochody,z tym może być inaczej.
    • cien1100 mam propozycję! 08.01.05, 23:02
      W związku z tym,że na forum pojawiają się coraz tamaty piętnujące "nasz"
      wątek,proponuję przeprowadzke pod inny nowy temat.Rekord został pobity,możemy
      teraz bić swój np. pod szyldem "wątek integracyjny".Jeśli choć jedna osoba się
      na to nie zgodzi zostajemy przy aktualnym temacie.Czasami tylko będziemy
      musieli się z kimś pokłócić.Czekam na Wasze zdanie.
      • Gość: MJ Re: Mam propozycję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 23:10
        Ja od jakiegoś czasu rekordu Liseny nie biję (Liseny też coś nie widuję), ale
        jestem generalnie przeciwny "pisaniu dla pisania", więc jak już takie wątki
        muszą być, to niech zostanie ten jeden.

Takie jest moje zdanie.
        • cien1100 Re: Mam propozycję! 08.01.05, 23:47
          MJ,chodzi mi o zastąpienie obecnego innym,nie tworzenie równoległego.
    • Gość: MJ "Śmierć dwusuwom!"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 23:04
      Dawno mnie tu nie było.
      Przyszłość należy do czterosuwów.

Prawda to, że nie można wjeżdżać na terytoria niektórych państw pojazdami z
      silnikami dwusuwowymi?
      Jeśli tak, to może jest jakiś wyjątek dla pojazdów zabytkowych?
      Nie wiem, o czym już pisać...
    • cien1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 08.01.05, 23:39
      Dodzina 23.35,styczeń +10*C (słownie-plus dziesięć stopni Celsjusza).Oby tak
      dalej:))
      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 09.01.05, 09:31
        czesc cieniu ,mimo calego szacuku do ciebie nie bardzochce mi sie opuszczac ten
        ciep;y kacik jak to mowil stary mafiozo ,,Zmiany nie sa dobre,, ale to nie
        znaczy ze to zly pomysl tylko ,wiesz tyle postow.... szkoda mi by bylo wkoncu
        sie czepaja ci ktorych boli ta ilosc po za tym niech sie wala nie chodzi o
        zaden rekord tylko zeby tu byc pozdrawiam kojot
      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 09.01.05, 09:36
        wczoraj padlem taki bylem zmeczony obudzilem sie o trugiej w nocy i nie moglem
        kompa wylaczyc zwiesil sie zwierz jeden . jak by ktos nie widzial jeszcze
        filmu ,,harley davidson i malboro mann ,,to serdecznie polecam dla mnie kultowy
        z mikim rurka i donsonem ten jego hary zaprzatal mi glowe cala mlodosc nawet
        zaczolem cos zezbic ale w ostatecznosci zaadoptowalem czesci to mojego janka
        kojot polecam
      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 09.01.05, 09:40
        moze ktos jest w posiadaniu takiego ukladu zaplonowego z polskim opisem yamaha
        fzr600i najlepij po polsku ,to bym to pojal raz na cale zycie i koniec klopotow
        nie znam prawidlowych napic na poszczegolnych elementach nie wiem gdzie powinny
        byc przejscia nie wiem jak zdiagnozowac ktory element ma wade itd no lipa nawet
        ceweki nie wiem jak sprawdzic pomozcie jak mozecie poszperajcie popytajcie
        dziekuje serdecznie kojot
        • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 10:11
          witam!
          mi tez sie wydaje ze tu jest mi dobrze i nie bardzo mam ochote uciekac od tego
          watku:)niestety nie jestem Ci w stanie pomoc Kojot.wybacz.no dzis niedziela:)
          szkoda tylko ze nie mam motora sprawnego to bym sie gdzies powloczyl.a tak to
          lipnie troche.ale cooz.jak zrobie w koncu moja suzie to sobie posmigam:)
          zycze milej niedzieli!

pozdrawiam

WRO-na
          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 09.01.05, 12:06
            ide zrobic ten rozrusznik do forda chociaz tak pada kojot
    • Gość: Ania Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.233.169.* 09.01.05, 14:42
      Post głupszy i płytszy od postu Liseny, sorry ale lecz się kolego, o co Ci
      chodzi nie mozesz patrzeć na wątek Liseny - to tu nie zaglądaj!
      • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 15:25
        Kojociku gadałam z Karolem,ale nie ma tego manualka.:( przykro mi, cos mowil ze
        ma ale od 1000,wiec chyba nie bedzie pasował,jakby co daj znać.

Ania o co Ci chodzi????? To nie jest watek Liseny, a tu nikt nikogo nie
        obraza,to nasz watek wspaniały ciepły kącik do którego zawsze można wrócić. Nie
        wiem dokładnie do kogo te słowa były kierowane,ale chyba były bezpodstawne.

MJ tez myślałam o tym zeby sie stad wynieść,ale tak sobie pomyślałam,ze zal by
        mi było tych wszystkich postów:) Wiec zostańmy na starych smieciach,fakt tytul
        debilny,ale srodek jaki fajny:)

Pozdrawiam wszystkich paaa
    • Gość: edwin a miałem sobie dzisiaj pośmigać... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 15:56
      no dzisiaj miłąem pośmigać i doopa wiatr jak nie wiem co nawet kasa na benzyna jest.........eh.......
      a i dzisiaj byłem jako fotoreporter normalnie eheheh robiłem zdjęcia suchych rowów melioracyjnych zarośniętych przez drzewa:D

pozdrawiam
      edwin
      • kojotkurier Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... 09.01.05, 17:27
        a ja sobie z lysolem pogadalem na gg i musze powiedziec ze rowny
        gosc ,powiedzial ze pomoze manualka jak tu nie byc wdziecznym pozdrawiam i
        dziekuje kojot
      • kojotkurier Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... 09.01.05, 17:28
        a u mnie tak pizga ze sie w glowie nie miesci ,bylem z doda na zakupach i
        widzialem bodke telefoniczna ktora wiatr wywrocil kojot
      • kojotkurier Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... 09.01.05, 17:30
        a w taka pogade musialem cholerny rozrusznik w fordzie naprawiac ale sie udalo
        jesli ktos robil rozrusznik w fordzie eskorcie 97 i silnikiem 16valwe enduria i
        w dodatku z instalacja gazowa to wie o czym mowie meka kojot
      • kojotkurier Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... 09.01.05, 17:32
        nie wiem czy mam ale mysle ze mam post nr 1400 a jesli tak jest to dedykuje go
        lysolowi i reggie narazie tylko tak wdziecznosc moge wyrazic kojot
        • Gość: edwin Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 18:09
          no kojocie ja tu widzę że ostatnio ładne numery zbierasz..:P

a co do lysouta to też gadałem i też uważam że człowiek całkiem ciekawy no i czekam na reggie bo rozmawiałem z nią pzez może 5 minut tylko.....

pozdrawiam
          edwin
          • Gość: WRO-na Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:20
            a ja widze ze tu nam juz 1400 smignelo:d jest dobrze:) co do ANi to nie mam
            pytan:P jak kobieta nie chce niech tutaj nie zaglada:) ide sie cos pouczyc choc
            mi sie jak chol...nie chce!!:/ pozdraiwam wszystkich ktorzy sie nie musza juz
            uczyc:)

WRO-na
            • niki4 Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... 09.01.05, 19:39
              macie i śmigajcie, ale co wam z tego..
              ---
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=19241446
              • Gość: reggie Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:27
                Dziekuje bardzo za dedykacje,wiem ze Łysol to fajny gość,w końcu znamy sie kilka
                latek :) Edwinek jeszcze na Ciebie trafie :) Fajnie by było kiedys się spotkac
                wypić te krate obiecaną i pogadać:)
                Pozdrawiam i dobranoc
              • kojotkurier Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... 10.01.05, 00:26
                wy sobie chlejecie z edwinem be ze mnie chociaz jedno piwko byscie kopsneli dla
                kojota na wspole z zuza i doda kojot
                • Gość: WRO-na Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 08:17
                  witam!dzis mam na 3 lekcje do szkoly wiec sie troche wyspalem:)i wpadlem cos
                  skrobnac,bo nie wiem czy sie wyrobie jak wroce ze szkoly.zaczyna sie nowy
                  tydzien.powrot do monotonii:szkola,warsztat,prysznic,troche nauki i spanie...:)
                  ale nie narzekam:P pozdrawiam wszystkich!

trzymajcie sie!:)

WRO-na
                • Gość: reggie Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 09:35
                  Krata jest przewidywana dla wszystkich:) Ale to stare dzieje,choć mariuszek
                  obiecał załatwić:)]
                  Znowu jestem chora:( co za nienormalna pogoda:( :( :(
                  • matej23 Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... 10.01.05, 16:31
                    To musisz kolejną setkę strzelić, nie ma rady ;)

pozdrawiam
                    matej
                    • Gość: edwin Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 16:47
                      setka jest dobra na wszystko:P:P...

z domowych moich sposobów na przeziębienie inchalacja(chyba dobrze napisałem:P) tzn biere ja czajnika i sobie parę wdechów gorącej pary biorę
                      dużo herbaty z cytryną bardzo dużo można żreć też czosnek czy cebulę na mnie jakoś nie działa:P
                      gorący przysznic uu to zawsze działa ale bardzo gorący najlepiej tak robic że raz woda na masę gorąca a później zimna uuu to jest piękne
                      ja nie jest przyzwyczajony do brania żadnych lekarstw no czasami tylko i swoje przeziębienie już prawie wyleczyłem...

mam bardzo dobry sposób na zatwardzenie ale...:P

pozdrawiam
                      edwin
                  • Gość: cień1100 Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:49
                    Reggie,nie narzekaj na pogodę.Taka "zima stulecia" rzadko sie zdarza:)
                    • Gość: reggie Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 19:53
                      Nie,no ja jestem szcześliwa,ze nie ma śniegu po kolana,tylko jest tak ni w pi**e
                      ni w oko,i ładtwo sie przeziebić:) Pije właśnie cherbate z majeranku,podobno
                      działa,nawet da sie upić,papa
                      • Gość: mateuszm Re: a miałem sobie dzisiaj pośmigać... IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:12
                        Witajcie!!!
                        Alleeeeee mnie tu dawno nie bylo :/ Przez caly weekend nie mialem internetu i
                        nie moglem nic zrobic. Cos im sie tam popsulo i nie dalo sie tak szybko
                        naprawic a mnie tu szlag trafial ze sobie nie moge posiedziec na necie. No ale
                        juz na szczescie jest.... Za to przez te 3 dni jezdzilem po 8 godzin
                        dziennie :P Trzeba bylo wykorzystac pogode...
                        Pozdrawiam!
                        mateuszm
    • spidi4 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 10.01.05, 20:24
      glos jak trabka, ktora przestala mi dzialac... :)
      • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 08:14
        jestem ufff kojocie film mi idzie jak burza mam już 1,6% ehehe ....i tyle dzisiaj w szkole mam praktycznie tylko dwa wf-y więc mam looz teraz śniadanie a później walka

pozdrawiam
        edwin
        • iza_belka Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 11.01.05, 09:40
          Jeżu, jak ja Was dawno nie odwiedzałam... Muszę się przyznać, ze nie
          przeczytałam chyba z setki postów, ale jest tego troche za dużo, a ja w pracy,
          więc wiadomo - nie ma czasu.
          Jak tam Zuzinka kojocie? W ogóle jak tam się wszyscy macie? Widzę, ze Renia
          znów się pochorowała.. Jak siedzisz w domu kobieto, to byś chociaż gg
          uruchomiła, pogadałybyśmy...
          Ech.. Nowy Rok.. Przez tydzień udało mi się nie palić, a od wczoraj znowu :(
          Noworoczne postanowienie znowu szlag trafił :(
          Pozdrawiam :)
          • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:27
            Izunia :D już myślałam,że gdzieś przepadłaś na dobre!!! Wpadnijcie wreszcie do
            nas to bedzie okazja do pogadania, co z tym tatoo? Bo temat ucichł.
            Edwin miło sie gadało i pamietaj wisisz mi kakałko:)
            Pozdrawiam
            • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 14:27
              taka kakałko.....zapamiętam:P
              no ja jestem juz w domu... po sszkole:P jutro sprawdzian z biologii ale całkiem ciekawy ze strunowców nizszych bezżuchwowców i płazów a i ryb też...
              a i dizisaj mówili nam terminy matur:D takiego szczęścia jak ja to chyba nikt nie ma pierwsze polski ustny w dniu swoich urodzin:D a biologia na piśmie oczywiście uwaga uwaga piątek 13 maj:DDD eheheh spoko nie?

pozdrawiam
              edwin
            • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 14:47
              ja wlasnie ze szkoly wrocielm i wybieram sie do warsztatu...zn nie ze szkoly
              tylko z wagarow:)hehe.musze do konca tygodnia swoja suzie zrobic i jeszcze
              jedna do takiego goscia wiec jest co robic:)dobra to ja uciekam trzymajcie sie
              wszyscy!!

pozdrawiam

WRO-na
          • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:54
            Iza nie przejmuj się postanowieniem,za rok będziesz miała jak znalazł,nie
            będziesz musiała szukać nowego:)
            • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:49
              ja juz na dzis skonczylem prace w warsztcie:)jestem zmeczony a jeszcze nauka
              mnie czeka..;/ale coz.bede to musial przejsc...:)widze ze edwin ma numer od gg
              reggie.bede sobie go musial skolowac:)heheh:)a moze mi sama da??:>to jak bedzie
              reggie?:)ciekawe co kojot porabia.moglby sie tez odezwac przez tydzien jak mu
              tam robota idzie.pozdrawiam!!

WRO-na
              • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:10
                Moge Ci podać,nie ma sprawy :) Dla wszystkich mój nr GG to :7397032
                Pozdrawiam
    • Gość: kosmal600 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:14
      NO TO LECIMY.......
      • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 19:18
        uu się napracowałem:P teraz jak myszki dotykam to aż mi się w ręce gorąco robi:P eh ale co zrpbisz:P....nie piszę za dużo bo klawiatura też mnie w dłonie drażni:P

pozdrawiam
        edwin
        • Gość: Artur Zobaczcie sami IP: *.smstv.pl 11.01.05, 19:40
          www.bikepics.com/pictures/271222/
        • Gość: mateuszm Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:42
          Ja w tym tygodniu to taki zagoniony jestem ze na nic nie mam czasu a na
          komputer to wpadam kolo 20- tej na godzine i dalej lece... Mam nadzieje ze to
          sie w niedlugim czasie zmieni bo nie wytrzymam :P No ale na jazde na motocyklu
          zawsze znajde jakas chwile i jezdze sobie codziennie :D
          Pozdrawiam!
          mateuszm
    • Gość: Artur zobaczcie sami IP: *.smstv.pl 11.01.05, 19:42
      www.bikepics.com/pictures/271222/
      • matej23 Re: zobaczcie sami 11.01.05, 21:02
        Cześć Wam wszystkim. Wpadłem tylko na chwilkę, bo mam sporo nauki. Ogólnie
        rzecz biorąc to cały ten tydzień mam przesrany - tego jeszcze nie grali.
        Przeczytałem zaległe posty i lecę. O, reggie podała nr gg - może się do Ciebie
        odezwę pod koniec tygodnia :)

pozdrawiam
        matej
      • Gość: edwin Re: zobaczcie sami IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 21:31
        z tą mz to jakiś lepszy cfaniak...:D
        a teraz do mateja wiem że nad nim będę...i do mateusza co wy robicie....albo do jakich szkół chodzicie... ja jestem w najlepszym lo w mieście i mam loozy no i ferie zaraz to już wogóle no może spr z bioli ale coś czuję że będę improwizował:P

pozdrawiam
        edwin
        • Gość: uuuufuuuu Re: zobaczcie sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:12
          Qwa co za debil załozył ten topic?.
          Zreszta nieważne.
          DEBILE SIĘ WPISUJA -ja też-ale specjalnie : co?
          • Gość: reggie Re: zobaczcie sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:00
            Powiedzmy,ze nie skomentuje tego postu powyżej :/ Niepodoba sie??
            wypie****aj!!!!!!!!!
            • Gość: Renatka Re: zobaczcie sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:04
              Wiecie co? właśnie zdałam sobie sprawe,ze speedy1000 dawno sie nie odzywał:/
              Wiem,ze miał przyjechać do Polski,ale od pewnego czasau zero wiadomości o
              nim,może ktoś ma z nim kontakt???

No Iza jak zwykle pzrepadła:) ehhh popraw się kochana :)
              Pozdrawiam paaa
              • Gość: WRO-na Re: zobaczcie sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:17
                bravo reggie!!!:)tak trzymac:)nie wiedzialem ze taka wulgarna jestes ale ok:)
                heh.zartuje:)jesli chodzi o speediego to tez wlasnie nie wiem co sie z nim
                dzieje.jakis czas temu rozmawialem z nim na gg ale dawno sie nie odzywal.ja
                dzis predzej ze szkoly wpadlem i zaraz do warsztatu ide bawic sie z moja suzia:)
                tylko ksiadz ma do mnie wpasc.wiecie "koleda"heheh.wiec dopiero pojde jak sie
                zmyje ode mnie:)

pozdrawiam

P.S dzieki reggie za numerek gg!!!:)jak CIe zauwaze na gygy to naskrobie cos:)

WRO-na
                • Gość: Renatka Re: zobaczcie sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:36
                  Przepraszam za wulgaryzmy,ale jak widze takiego palanta,który nie ma nawet
                  odwagi sie podpisać to mnie szlag trafia:/ Chcesz coś napisac przedstaw sie!!!!1
                  • Gość: mateuszm Re: zobaczcie sami IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:54
                    Echh a ja dzisiaj przyszedłem ze szkoły, zjadłem małe co nieco, wyciągłem
                    z garażu motocykl i pojechałem sobie w nie wiadomym kierunku tak troche
                    odpocząć od tego zwariowanego świata :P
                    Edwin ja mimo pozorów się nie uczę aż tak żeby na to poświęcać sporo czasu :P
                    Hehe nie chcę wręcz powiedzieć, że się nie uczę wogóle :P:P
                    Ale mimo to jakoś tak się znalazło troche rzeczy do zrobienia...
                    Pozdrawiam!
                    mateuszm
                    • Gość: edwin Re: zobaczcie sami IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 16:54
                      ja wczoraj też się uczyłem:D
                      usiadłem z książką po może pół strony przestałem kontaktować tzn nie pamiętałem jaki wyraz poprzedni czytałem....:P odchyliłem głowę zamykam oczy żeby odpocząć po przeczyatniu połowy a może nawet nie strony.....zamykam te oczy i obudzili mnie po godzinie:P i oczywiście do roboty:P

pozdrawiam
                      edwin
                      • iza_belka Re: zobaczcie sami 12.01.05, 16:59
                        Renia! Jestem! Melduję się cała i zdrowa! Tylko czasu nie mam na nic.. Może w
                        przyszłym tygodniu mi się uda odsapnąć?
                        Pozdrawiam wszystkich!
                        :))
                        • Gość: mateuszm Re: zobaczcie sami IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:36
                          Normalnie masakra jakaś co się dzieje na tym świecie... :P Wszyscy zagonieni,
                          na nic nie ma czasu... Ja już odpoczywam na szczęście i czytam zaległe posty :P
                          Ale zobaczymy jak długo będzie trwać ten odpoczynek ;P
                          • Gość: WRO-na Re: zobaczcie sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:53
                            ja na chwilke wpadlem cos przekasic i zaraz znowu do warsztatu.zostala mi rama
                            do matowania i jak dobrze pojdzie to jutro bedzie sie odbywac malowanie:)
                            trzymajcie za to kciuki:Phehehe

pozdrawiam

WRO-na
                            • kojotkurier Re: zobaczcie sami 12.01.05, 20:25
                              wrona tylko nie maluj pendzlem:) jezu jaki jeste ztyrany edwinek jak by co to
                              papiery o d ussr poszly do sprawdzenia trzym kciuki ja za duzo nie bede pisal
                              bo nie podolam . Izunia u nas wszystko ok zuza pochnia ruda chudnie zuzol ma
                              4kg jeszcze troche i ja sprzedajemy na wage:) pozdrawiam kojocisko stare
                              psisko
                              • Gość: WRO-na Re: zobaczcie sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:08
                                nareszcie...czesci przygotowane do malowania, wyprysznicowalem sie,najadlem a
                                teraz do wyra!!!!!!nareszcie!!!:DKojot sie pojawil!wow:)pozdrowienia Kojocie!i
                                pozdrow rozwijajaca sie rodzinke:)reggie-fajnie sie gadalo ale troche
                                krotko.mam nadzieje ze jeszcze bedziemy mieli okazje i to nie jedna:)

pozdrowienia

WRO-na

Dobranoc:)
                                • Gość: reggie Re: zobaczcie sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:23
                                  Kojocik a jednak poszedł się wykąpać,kobiety to maja dar przekonywania:)do
                                  nastepnego razu:* i czekam na zdjęcie Zuzolka!!!!!
                                  Szymon,mi tez było miło i na 100% bedzie jeszcze nie jedna okazja!!!
                                  Ide spać i chyba nie czekam na Lysola,jakaś wymeczona jestem,jak ten ma mnie
                                  jeszcze molestować to dziekuje :D
                                  Dobranoc wszystkim
                                  P.S> Kojot ucałuj pączusia i pozdrów Dodzika :)

• Gość: edwin Re: zobaczcie sami IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 22:46
                                    jestem i ja:D trochę kompa musiałem opdstąpić ale....przez ten czas pierwszy chyba raz w tym roku zrobiłem zadania z matmy w liczbie 2:D jestem z siebie dumny:) a i poczytałem trochę o historii bmw w pigułce z książki o ruskach:)...heh a ja myślałem że silnik boxera to niemce stosowali pierwsi a tu ch... chyba się myliłem:D nie wiem czy zobaczyliście tyle uśmieszków u mnie i to nie tylko za sprawą nowych latarni na ulicy:D ale i że (a przy ludziach nie można mówić kochany:P) kojot ten grubas jeden wziął się za porządki w szafie i może już niedługo będę miał papiery:DD

pozdraiwam
                                    edwin

a i jutro pewnie mnie nei będzie trochę bo latarnie wymieniają dalej i nie będzie prądu na wiosce ale mam nadzieję że do 14 się uwiną:D
                                    no....a pozdrowienia już napisałem trzymajcie sie zwierzaki:D
                                    • matej23 Re: zobaczcie sami 12.01.05, 23:19
                                      To jeszcze ja się zamelduję :)
                                      Straszny mam ten tydzień, cały czas jakieś sprawdziany i poprawki... oszaleć
                                      można, jeszcze tylko jutro i piątek. Ech.. trzeba będzie wytrzymać... Idę spać -
                                      jutro bardzo ważny dzień.

pozdrawiam
                                      matej
                                      • Gość: mateuszm Re: zobaczcie sami IP: *.nowojowa.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 11:33
                                        Ja jestem w szkole teraz i sie nudze strasznie... Pogoda dzisiaj brzydka
                                        (deszcz i 3 stopnie) wiec dzisiaj niestety nie pojezdze :/
                                        Pozdraawiam!
                                        • Gość: reggie Re: zobaczcie sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:45
                                          a tutaj słoneczko :) :) :)
                                          Edwin juz wiem (cholera jednak)
                                          @ dni temu na torach facet popełnił samobójstwo:/ Moj brat jest strażakiem i mi
                                          włąśnieopowiadał,ze wezwali ich coby resztki ciała porbierali:/ bleeee.
                                          Pomyśleć,ze gdyby nie to,ze u nas są sami szowiniści to ja bym mózg z torów
                                          zbierała:/ o mamo...
                                          Tym miłym akcentem kończe i zycze miłego dnia wszystkim:)
                                          • Gość: WRO-na Re: zobaczcie sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:17
                                            a ja wlansie ze skzoly wrocilem:)zaraz jade do zabrza po tloki do suzuk do
                                            zabrza.pozniej do szlifu dwa cylindry i bedzie mozna skladac dwie suzy.a jak
                                            przyjade to jeszcze trza pomalowac moja:P dobra ja uciekam troszku mi sie
                                            spieszy....

pozdrowienia!!!
                                            WRO-na
    • Gość: marzier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:55
      i wszystko jest jak dawiej.....
      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 13.01.05, 19:43
        sie z edwinem tak na gg zagadale ze sie przez to dzisiaj do pracy zpoznilem:(
        kojot
    • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 13.01.05, 19:49
      lysolt reggie odezwijcie sie zabzykalisciesie na smierc czy co ? kojot
      aaaaaaaaa wrona napisz jak ci poszlo z rama pedzel nie pekl:) kojot
      • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:00
        Coś Ty ja usnełam:) Karol pomaga koledze w remonecie,wiec cały dzień i wieczór
        go nie ma:/ Nawet ja z niego pociechy nie mam :P Ide na piwo choc tyle
        przyjemności :) wypije za wasze zdrowie kochani,opapapa
    • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:45
      Nie uda się pobić już żadnego rekordu,wiedziałem od początku.
      Dawno tego nie pisałem,musiałem:))
      • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 13:07
        ja tez już dawno nie pisałem...:D
        dzisiaj na swojej kochanej mz byłem w szkole rano jechało się całkiem przyjemnie ale jak wracałem.....deszcze ze śniegiem uuu masakra:D ale żyję
        później coś jeszcze dopisze b mnie wołają a i mam ferie teraz:D

pozdrawiam
        edwin
        • Gość: Renatka Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 13:15
          U nas sniegu nie ma :)
          Poza tym jestem wkurzona:/ Normalnie popadne w komplesksy:/
          pozdrawiam
          • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 13:45
            Dlaczego jesteś wkurzona? Powiedz,to może Ci nie pozwolimy wpaść w kompleksy.
            • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 13:55
              Podejrzewam,że jako facet i tak nie zrozumiesz:/ Dlaczego faceci nie potrafią
              ugryźć się w jezyk i chlapia nim co popadnie???? Czasem jesteście za bardzo
              szczerzy,a kobietom pewnych spraw się nie mówi,nawet jak tak się myśli :/
              Wrrrr bede gryzła:)
              • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:02
                A właśnie co zrobiłeś z kobieta?;> dawno jej tu nie było:)
                • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:25
                  juz wrocilem ze szkoly..nareszcie mam ferie:D:D:D Kojot..niestety nie udalo mi
                  sie wczoraj pamalowac.dzis bedzie brana pod "pedzel":P a to dlatego ze wrocilem
                  wczoraj ok 19 z zabrza gdzie bylem po tloki do suzuk ktore mam do
                  zrobienia...wiec lipa.Reggie!wez sie nie łam:)faceci tak czasami maja.trzeba im
                  to wybaczyc.wy tez swiete nie jestescie:)hehe

pozdrawiam wszystkie kobiety i wszystkich facetow:)hehe

WRO-na
                  • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 15:13
                    uuu przespałem się trochę i jeszcze nie bardzo kojarzę co się dzieje.....a i wro-na jak możesz mówic że kobiety nie są święte są tylko bardzo rzadko to widać:P:P:P....eh....chyba zaraz znowu będę spał:p....a reggie podziękuj lysoutowi za katalog mój brat znalzł ruską strone gdzie można zamówić części:DD
                    a że jestem dość cienki z rosyjskiego będziemy sobie radzić właśnie dzięki katalogowi:D

pozdrawiam
                    edwin
                    • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 14.01.05, 16:05
                      Ja też podobnie jak edwin dopiero się obudziłem :)
                      Pewien szok wywołały u mnie jakieś stwierdzenia o feriach. Czy wy mówicie o
                      tych prawdziwych, czy to taka metafora na weekend??? Ależ ja śpiący jestem...
                      Nie mogę zrozumieć prostego zdania. Ale powiedzcie mi jeśli możecie, bo jednak
                      ciekaw jestem.

pozdrawiam
                      matej
                      • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 16:25
                        prawdziwe ferie na prawdziwe dwa tygodnie mz zatankowana więc może być dobrze:DD

pozdrawiam
                        edwin
                      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 14.01.05, 16:31
                        widzisz reggie my faceci troche nie kumaci jestesmy przynajmniej ja moge tak o
                        sobie powiedziec , a w kwesti formalnej pytanko do ciebie czy reggie i renatka
                        to ta sama osoba? podaje przyklad braku kumacji ale odpowiedz kojot niekumaty
                • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 16:26
                  Pisze pracę licencjacką,czasami zagląda na forum,ale tylko czyta.
                  • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 14.01.05, 16:33
                    cien ty tak gadasz jak smerf maruda ,,napewno sie nie uda,, pozdrawiam cie
                    kojot
                    • Gość: Renatka Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 16:48
                      Kojot naturalnie,ze to ta sama osoba,czyli ja :)
                      Szymon,dzieki za rozmowe,potrafisz poprawic humor człowiekowi :D
                      Edwin oczywiście podziekuje Karolowi i ciesze się,ze przydało się :)
                      ja juz oczywiście czuje sie dobrze,fizycznie i duchowo. Pozdrawiam
    • Gość: SMAKU Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.crowley.pl 14.01.05, 16:53
      Czemu blondynki najczęściej mówią o pojazdach firmy BMW..??
      Bo tylko tą markę potrafią przeliterować..
    • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 14.01.05, 17:18
      renatko vel reggie o co ci chodzilo z tym ,,przecierz masz 6giga serwisowek to
      tam nie ma?,, na temaciku pt.,,numer1/2005,, bo mialem wrazenie ze ..........
      wlasciwie poprostu o co ci chodzilo ,jak chcesz to na gg mi odpisz ,oczywiscie
      jak mozesz pozdrawiam kojot
      • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:23
        ja wrocilem z warsztatu.rama ladnie pomalowana wiec jestem zadowolony.tylko ze
        z jutrem mam lipe bo chcialem juz skladac sobie powoli suzie, a rodzice
        odprawiaja wielka impreze w domu(urodziny ojca i rocznica slubu)wiec jesli
        chodzi o jutrzejsza prace nie bedzie zrobione nic:)ale wolalbym naprawde
        siedziec w warsztacie niz z rodzinka i...wiecie jak to jest.

WRO-na pozdrawiam
        • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:26
          reggie!nie ma za co:)jestem zawsze do uslug.podobno faktycznie poprawiam
          ludziom humor:)ostatnio pani moja wychowawczyni powiedziala przy calej klasie
          ze jak o mnie pomysli,czy mnie zobaczy od razu sie usmiecha:)hehe.dziwne:P
          wiec reggie jak cos wal do mnie:P

pozdrawiam

WRO-na
          • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 19:53
            eheheh wrona ty uważaj na takie niby jej chodzi tylko o uśmiechy a później.......ehehhehe

pozdrawiam
            edwin

a i do mateusza u mnie też pogoda się pospuła dzisiaj ze szkoły wracałem w deszczu i śniegu ale mz jest szybka:P
          • cien1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 14.01.05, 22:54
            WRO-na,ja też taki śmieszny jestem,gdzie się nie pokażę to mnie wyśmieją:D
      • Gość: mateuszm Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:24
        U mnie ferie dopiero za dwa tygodnie :/ Ale na szczescie weekend jakis i
        odsypiam caly ten miniony tydzien :P Własnie wstalem po malej popoludniowej
        dzemce :P U mnie wsumie pogoda nie za ladna bo temperatura oscyluje sobie w
        granicach 0 i pruszy snieg :( Rano jak szedlem do szkoly to bylo tak brzydko
        przymarzniete, ze pare razy o malo sie nie przewrocilem :P Takze narazie nie
        licze na jakies przejazdzki na moto. Ale mam nadzieje, ze matka natura pozwoli
        i nadrobie te zaleglosci w przyszlym tygodniu :P
        Pozdrawiam!
        mateuszm
        • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 14.01.05, 21:33
          Dlaczego ja mam ferie dopiero za miesiąc???
          Nie no, litości...

pozdrawiam
          matej

ps. reggie, bardzo miło było z Tobą porozmawiać :)))
          • cien1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 14.01.05, 23:10
            Znowu mi potłukli samochód.Jakaś laska nie zauważyła,że skręcam i nie
            wyhamowała.A stałem na skrzyżowaniu dłuższy czas przepuszczając samochody z
            przeciwka.Na szczęście Polonezy to twarde auta.Odpadło mi trochę farby ze
            zdeżaka,a VW...no cóż wyrażnie przegrał w tej konfrontacji.
            Mamy dopiero 14 dni tego roku,zaczęło sie od niezakręconego gazu w sylwestra,w
            poniedziałek trzepnął mnie prąd aż mi się żarówki w oczach zaświeciły,a dzisiaj
            kolizja na drodze.Jest coraz ciekawiej,zobaczymy co dalej.
          • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:11
            Właśnie pijemy z Karolem z Kojotem i Edwinem.jakie jaja :) :) :) zajebista sprawa:)
            • Gość: kepasaparaspox Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.cable.ubr07.edin.blueyonder.co.uk 15.01.05, 00:05
              mam nadzieje chłopaki ze walniecie kielona za moje zdrowie? ja nie omieszkam
              tego zrobic w niedziele...bynajmniej nie w kosciele...

umowa stoi? pozdrawiam. kepasaparaspox
    • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 23:22
      no i mój post próbny:D
    • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 14.01.05, 23:28
      no polej ale dzisiaj pochlejemy renatko ale edwin z lysolem sprzataja po
      imprezce
      • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 23:58
        łot patrzcie niby to i stare i doświadczone a tylko ja zostałem na placu boju jednak co chłopak ze wschodu to ze wschodu a po imprezie ja nie sprzątam nie kojocie nie chce mówić tu przy wszystkich ale....wymiocin twoich sprzątać nei będę i już:P

pozdrawiam
        edwin

jutro wielki dzień tzn za chwilę ostatni dzień dla pięknej świni...:D a i kojocie wbijaj do mnei na tą świerzyznę...mam nadzieje że przejdzie ci żyganie po takeij trasie........:DD
        • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 08:54
          widze ze tu imprezka sie obyla...beze mnie!!:(no cooz.ja sie wczoraj troche
          wczesniej polozylem,bo padniety bylem okropnie.dzis dzien pelen zamieszania i
          wogole.nie dosyc ze nic nie zrobie przy suzi to jeszcze goscie beda u mnie ok
          13.ahhh...te przygotowania.mam juz tego dosyc;/gorzej niz na swieta:P
          zycze wszystkim bardziej udanego dnia od mojego(niezbyt dobrze sie
          zapowiadajacego ale ok:P)!!

pozdrawiam

WRO-na
          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 15.01.05, 10:08
            edwin dlaczego nie posprzatales poimprezce ,obudzilem sie rano wsrod
            walajacych sie butelek i kieliszlow ,mam kaca i was nie ma tylko na chwile
            przysnolem i po imprezce nie was jasna ch...... wrona zaluj ze nie byles !
            zloz zyczenia od kojotow rodzicom pozdrawiam kojot
          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 15.01.05, 10:12
            szperajac po necie natrfilem na jakiegos innego coyota on tez maluje
            artstycznie tyle tylko ze harasy na okladki czasopism i pocztowki ,zreszta
            bardzo ladnie .Czy to nie zbieg okolicznosci ze facet ma takie same
            zainteresowania jak ja ?ciekawe ktoey znas ta ksywke mial pierwszy -ja od
            93roku trzeba sprawdzic kojot
    • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 15.01.05, 10:16
      htt://mecanic.fr/coyote/
      • Gość: Renatka Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 10:32
        No chłopaki taki syf zostawić??? Nieładnie ;/ Ja tu cały wieczór polewam to wy
        sprzatacie.kojot paczka jest na poczcie,tesciowa dostała aviso.Dzis
        odbierzemy,zostało jeszcze niecałe pół bolsa na woieczór :D:D
        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 15.01.05, 11:29
          a nie no to super ze jest bo sie martwlem wiesz na jakiego idiote bym wyszedl
          gdyby niue dotarla .pol bolsa :( niema doczego siadac mozna najwyzej po
          szczeniaczku walnac na odmulenie kojot
      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 15.01.05, 11:30
        mecanic.fr/coyote/
        • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.01.05, 11:53
          ale ten coyote też trochę grubas może jakaś rodzina??

:DDD
          pozdraiwam
          edwin
          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 15.01.05, 11:56
            edwin ja nie jeste gruby tylko futro mam takie puszyste kojot ps niestety
            coyote jak nazwa mowi to musi byc rodzina
          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 15.01.05, 11:56
            odwiedze go we francji moze bedziemy razem twozyc kojot
      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 15.01.05, 11:31
        poprawilem adres po walnolem byka sorki kojot
        • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.01.05, 11:40
          wszyskie kojoty to porządne chłopy...ale impreze to za wcześnie skończyłeś....
          a i jak trzeba to ja mogę po cos skoczyć do ruskich bo u mnmie świeżyzna to wiecie:DDD

pozdraiwam
          edwin
          • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.01.05, 12:09
            coyotebd.free.fr/images_coyote/cartesetaffiches/adieubipbip.jpg
            o to kojocie nad łóżkeim sobie powinieneś poweisić:D

pozdrawiam
            edwin
            • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 15.01.05, 12:17
              Oj, widzę, że cosik mnie wczoraj ominęło... :)
              Kurczę pióro, motyla noga...

pozdrawiam
              matej
              • Gość: Renatka Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:14
                Ojj Mati naprawde duuuzo Cie ominęło:) Pisałam,ale Cie nie było:P
                Kojot zajebisty obrazek,w ramke i nad łózeczko małej :)
                hehhe
                • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 15.01.05, 13:30
                  Może następnym razem... :)
                  • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:15
                    u mnie jest teraz impreza:)juz sie powoli leje woda:Ptylko ja pije dzis:Pbo
                    niemam zbytnio ochoty z rodzinka chlac.ale na imprezke w dobrym towarzystwie
                    mam wielka ochote:D na chwile wpadlem.choc nie wiem czy przypadkiem calej tej
                    rodzinnej imprezy nie przesiedze przed kompem:)

pozdrawiam

WRO-na
                    • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 15.01.05, 17:12
                      przyznac trzeba ze vel coyote dosc ciekawie i humorystycznie maluje ja siedze w
                      troche powazniejszych dzielach no i na plutnie pozdrawiam kojot
    • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:14
      Dzisiaj ja piję,a "górniczo-hutnicza orkiestra dęta robi nam paparara..."
      • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:13
        A my właśnie niedawno z ogniska wróciliśMY:) WIECIE CO? Nie ma to jak kiełbaska
        z ognia w styczniu:) :) :) Zajebista imprezka.
        Kojot namalujesz mój portret?:>
        • Gość: malagocha79 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:21
          witam, dawno mnie nie było, właściwie było tylko nie pisało
        • Gość: malagocha79 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:29
          no Reggie, jesteście lepsi. Tylko że my mieliśmy ognisko w lutym , śniegu po
          pas, tem.-10,a co niektórzy z gołymi tyłkami i nie tylko(znaczy się prawie
          wszyscy ), a w zakładzie foto koleżance, która wywoływała nasze zdjęcia z
          imprezy powiedzieli że jeżeli będżie miała zdjęcia z TAKICH imprez to oni będą
          wywoływać je za darmo. Ale cóż ..to była niepowtarzalna impreza
        • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:32
          ...a kiełbaskę to piekę sobie coraz,tylko ,że w kominku:)))
      • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:16
        Bym zapomniał,Gosia zrobiła kanapki:))
    • Gość: Sai Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 23:18
      hej MOTORY TO JEST TO!
      • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:50
        nie ma jak impreza z rodzina:)ale sie naje..no troszku:P kochana bratowa robila
        mi taaakie driny ze szok:P na to browarki i jest ok:D chcialbym z tego miajsca
        pozdrowic wszystkich tych ktorzy rajcuja sie motocyklami tak jak ja:D
        iwszystkich tych ktorzy dzis(tj w sobote:P) wypili cos musujacego:P

jeszcze raz pozdrowienia!!!!

WRO-na

P.S dla mnie impreza sie jeszcze nie skonczyla:P
        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 16.01.05, 00:29
          regie nie ma sprawy przyslij foto najlepiej dobre (wyrazne) i zobaczymy kojot
          • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 11:13
            witam wszystkich z rana....dzisiaj dostałem nawet śniadanie do łóżka słońce świeci za oknem i jest pięknie
            :D

pozdrawiam
            edwin
            • Gość: mateuszm Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:37
              U mnie tez dzisiaj piekna pogoda, slonce swieci no ale niestety zimno i
              pojezdzic sie za bardzo nie da. Zaraz sie gdzies przejde bo szkoda w domu
              siedziec.
              Pozdrawiam!
              mateuszm
              • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:55
                super Kojot dzieki:) Prześle kilka zdjęć na maila gazetowago i wybierzesz sobie
                które Ci najlepiej przypasuje;) dzieki dzikei:) zaraz wysyłam maila
                Tutaj też świeci słonko,pieknie.Milego dnia wszytskim
                • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 13:16
                  byłem teraz na dworze... słońce zaszło a i mróz jakis trzyma uuu ale i tak jest dobrze:DD

pozdrawiam
                  edwin
                • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:17
                  witam wszystkich:)u mnie tez piekna pogoda ale troche zimno.jutro zaaczynam
                  skladac moja suzie wiec mam co robic :) teraz spadam na obiadek a pozniej sie
                  polenie troche:)

zycze milego dnia!!

WRO-na
                  • Gość: Renatka Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:38
                    Kojot na gazetowym mailu masz zdjecia,boze ale ich tam jest :D:D:D
                    • Gość: mateuszm Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:01
                      Ja siedze w domqu i sie nudze. Jak sie wyjrzy przez okno to az chce sie wyjsc,
                      wsiasc na motocykl i jechac... jechac... no ale niestety zimnooo :/.
                      Potem jak mi sie bedzie chcialo to sie wybiore do kumpla zobaczyc jego nowy
                      nabytek, ktory wczoraj zakupil.
                      Pozdrawiam!
                      mateuszm
                      • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 17:39
                        ###jest godzina 17.40###

dzisiaj przeglądałem styare zdjęcia niektóre całkiem ale najlepsze co znalazłem to rachunki za prąd najstarszy z 1958:D a i zdjęcia z pochodu pierwszomajowego w moim mieście ehehhe z róznymi hasłami "radzyńskei zakłady przemysłu terenowego wykonały plan w 104,3" eheheh

pozdrawiam
                        edwin
                        • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 17:41
                          coś im zegarek źle chodzi u mnie naprawdę była 17.40:P:P:P

pozdraiwam
                          edwin
                        • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 17:43
                          a nie no mój zegarek w komputrze spieszył się o 20 sekund zwracam honor:P:P:P

teraz jest 17,43
                          • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 18:51
                            witam znowu:)mi dzionek minal w sumie dosyc nudnie.pogoda byla naprawde super
                            ale troszku ziomno.mam nadzieje ze w przyszlym tyg.uda mi sie cos pojezdzic i
                            oczywiscie ze bedzie cieplej!jutro od rana chwytam sie mojej suzi:D ladnie
                            wszystko na smarze itp:Dbedzie piekna:P:D

pozdrawiam WRO-na
                          • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 18:55
                            chcialem jeszcze jedno powiedziec...chce zebyscie zobaczyli na watek reggie "do
                            Szymona..."nie chodzi tu o mnie bynajmniej:P chodzi o to cale zamieszanie
                            dotyczace frajerow ktorzy cos na forum mieszaja...jakies glupie hasla do kojota
                            i innych.wpadnijcie na ten watek i skrobnijcie swoje zdanie na ten temat(ze
                            skromnosci powiem ze moj poscik bedziecie mieli okazje tez przeczytac:P)moze w
                            koncu szanowny Szymon zrobi cos zeby przestala nam sie psuc atmosfera na naszym
                            kochanym forym:)

pozdrawiam(koniec tego glupiego gadania:P)

WRO-na:D
    • Gość: koyot Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 20:26
      robi sie
      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 16.01.05, 20:57
        czesc to ja kojot i do koyota zejdz z mojej ksywy bo mi duszno ok tak bedzie
        lepiej dla ciebie i dla mnie kojot
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka