Dodaj do ulubionych

jakiego RUSKA??

IP: 195.117.245.* 12.12.04, 10:11
W przyszłym czasie chcialbym sobie sprawic jakiegos ruska z napedem na wózek.
Nie wiem jakiego czy: Dniepra, Urala, K-750,MW-750 czy M-72???
Osobiscie najbardziej podobają mi sie K-750 i MW-750.
Chcialbym takiego nieprzerobionego i nie musiał by byc w super stanie
Vizual.,ale silnik chciałbym zeby był igła i do tego zeby sie zmiescic w
1.500zł. Wiem ze to trudna sprawa. Był bym wdzięczny gdybyscie sie ze mną
podzielili swoim zdaniem na temat tych "motorków".

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: edwin Re: jakiego RUSKA?? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 12.12.04, 10:22
      za taka kase moto z napedem ciezko bedzie znalezc... no i z napedem z tych starych to mw-750 i dniepr mt-16 i tylko tyle....ale widzialem tez i kaski przerobione na naped... mam gdzies nawet chyba zdejcie takiej:P....
      u mnie na wschodzie ruski chyba nawet po remoncie mozna kupic za tyle tylko ze bez papierow a dowody do takich kosztuja...
      • kojotkurier Re: jakiego RUSKA?? 12.12.04, 15:25
        ja placilem 1200zl za papier do tego dniepra cztery lata temu ale edwin ma
        racje przeoczylem o tym napedzie to bedzie kosztowalo pozdrawiam kojot
    • kojotkurier Re: jakiego RUSKA?? 12.12.04, 10:30
      mialem dniepra byl to motocylk praktycznie niezawodny male problemy z zaplonem
      ale do przeskoczenia nie jezdzilem solowka tylko zaprzegiem bo tylko na takim
      mi zalezalo no cos pieknego czy kupisz 1500 pewnie tak ja swojego dostalem za
      400 zl i oczywiscie bez papierow do dzisiaj zaluje ze zamienilem go na honde cb
      400n nie dlatego ze honda taka zla tylko dlatego ze sprzedalem takiego
      wiernego przyjaciela jak dniepr .Wiem ze dniepry to naj slabsze ogniwo w tej
      rodzinie ale jak sie sprzeta nie katuje to i on wiele frajdy moze sprawic .
      polecam goraco kojot

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka