Gość: MIR IP: 195.127.59.* 17.12.04, 16:13 A MOZE JAKIES PLANY NA WAKACJE ? MYSLE ZE NIE JEST ZA WCZESNIE ZEBY O TYM MOWIC PRZLOM LIPCA-SIERPNIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hubert2@wp.pl Re: WAKACJE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:21 Moje plany juz sa sprecyzowane: w maju i czerwcu dwa krotkie wypady: jeden na polnoc Danii a drugi do Francji nad zatoke biskajska pozwiedzac bazy U-Bootow z II wojny (akurat tym b. sie interesuje). Obydwa wyjazdy na CBR600 F4. W lipcu planuje samotna wyprawe do Islandii na Transalpie. W tym roku byłem na Nordkapp. Jeszcze nie wiem co bedzie po Islandii... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: WAKACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:30 Jak uda mi się kupić motor turystyczny, to też myślałem o Francji. A nie ma tam gdzieś baz po Luftwaffe? Odpowiedz Link Zgłoś
kubson10382 WAKACJE OBY JAK NAJPRĘDZEJ ... 17.12.04, 16:24 No ja napewno motorek kupie jak dobrze pojdzie to już za 2-3 miesiące a potem napewno pomysle o jakimś wypadzie na wakację moją maszynką.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: WAKACJE OBY JAK NAJPRĘDZEJ ... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 17.12.04, 16:50 ja jade nad morze:P jak nazbieram tyle kasy... pozdrawiam edwin mz es 250/2 trophy '67 Odpowiedz Link Zgłoś