Dodaj do ulubionych

Dane techniczne

IP: *.opusnet.pl / *.opusnet.pl 07.01.05, 10:37
duzy skuter to swietna alternatywa dla motocykli turystycznych.i wacham sie
teraz pomiedzy turystyczna honda a wlasnie burgmanem.
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiek Re: Dane techniczne IP: *.lmsd.org 14.01.05, 17:52
      Witam, Osobiscie polecam Honde Silver Wing-wspaniala maszyna,bardzo wygodna .
      • kojotkurier Re: Dane techniczne 14.01.05, 18:29
        skutery sa fajne ale fajniejsze sa motocykle kojot ps. nie wachaj sie
    • Gość: Doktorek Re: Dane techniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:16
      Jesli masz rozterki:skuter czy turystyk-KUP GOLDWINGA.Zwija sie jak motocykl
      ajazdałatwa jak skuterem.polecam model GL 1500:)
    • Gość: szynszyll Re: Dane techniczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:27
      yo!

bede jak zwykle nudny: Honda NTV 650 Duaville, Honda Trans Alp. mnie rowniez
      bardzo podobaja sie duze skutery, kiepsko jednak widze ich malutkie kuleczka i
      komfortowe zawieszenia na polskich drogo - ugorach. Maszyna ktora rowniez moze
      sluzyc za zawodowego turyste jest Suzuki DL 650 V Strom - najostrzejszy z tych
      ktore wymienilem ;) prawie wyscigowka ;)

pozdrawiam!

szynszyll
      xlv750r - turystyczny oczywiscie ;)
    • Gość: edwin Re: Dane techniczne IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 19:58
      moje zdanie wybierz motocykl.... skuter to troche dla starych dziadków chyba...:P

pozdrawiam
      edwin
      • Gość: Doktorek Re: Dane techniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:03
        Jesli V-storm to tylko 1100,jeździłem -posiada kolega.super.ale z kuframi
        bocznymi 1,15 m szrokości !!
        • Gość: mateuszm Re: Dane techniczne IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:27
          Ja wybralbym chyba motocykl... Mialem w swojej karierze motocyklowej trzy
          skutery i raczej juz nie kupilbym skuterka. Owszem zapewniaja spory komfort
          jazdy na przyklad gdy pada, bo oslony na nogi chronia przed deszczem i
          wlasciwie jest sie suchym caly czas, ale male kola nie zdaja egzaminu na
          polskich drogach... A poza tym przy byle glebie plastiki narazone sa na
          pekniecie lub znaczne porysowanie.
          Pozdrawiam!
          mateuszm
    • cien1100 Re: Dane techniczne 14.01.05, 22:46
      Podpisałeś się "motocyklista" ,więc jeżdzij motocyklami nie taboretami:)
    • Gość: a Re: Dane techniczne IP: *.icpnet.pl 14.01.05, 23:19
      Nóżki razem to mażenia raczej kobiet...i to cnotliwych.
      • Gość: a Re: Dane techniczne IP: *.icpnet.pl 14.01.05, 23:19
        Ale jestem nieuk marzenia przez ż.
        sorry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka