Gość: motocyklista IP: *.opusnet.pl / *.opusnet.pl 07.01.05, 10:37 duzy skuter to swietna alternatywa dla motocykli turystycznych.i wacham sie teraz pomiedzy turystyczna honda a wlasnie burgmanem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiek Re: Dane techniczne IP: *.lmsd.org 14.01.05, 17:52 Witam, Osobiscie polecam Honde Silver Wing-wspaniala maszyna,bardzo wygodna . Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Dane techniczne 14.01.05, 18:29 skutery sa fajne ale fajniejsze sa motocykle kojot ps. nie wachaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktorek Re: Dane techniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:16 Jesli masz rozterki:skuter czy turystyk-KUP GOLDWINGA.Zwija sie jak motocykl ajazdałatwa jak skuterem.polecam model GL 1500:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szynszyll Re: Dane techniczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:27 yo! bede jak zwykle nudny: Honda NTV 650 Duaville, Honda Trans Alp. mnie rowniez bardzo podobaja sie duze skutery, kiepsko jednak widze ich malutkie kuleczka i komfortowe zawieszenia na polskich drogo - ugorach. Maszyna ktora rowniez moze sluzyc za zawodowego turyste jest Suzuki DL 650 V Strom - najostrzejszy z tych ktore wymienilem ;) prawie wyscigowka ;) pozdrawiam! szynszyll xlv750r - turystyczny oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Dane techniczne IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 19:58 moje zdanie wybierz motocykl.... skuter to troche dla starych dziadków chyba...:P pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktorek Re: Dane techniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:03 Jesli V-storm to tylko 1100,jeździłem -posiada kolega.super.ale z kuframi bocznymi 1,15 m szrokości !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateuszm Re: Dane techniczne IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:27 Ja wybralbym chyba motocykl... Mialem w swojej karierze motocyklowej trzy skutery i raczej juz nie kupilbym skuterka. Owszem zapewniaja spory komfort jazdy na przyklad gdy pada, bo oslony na nogi chronia przed deszczem i wlasciwie jest sie suchym caly czas, ale male kola nie zdaja egzaminu na polskich drogach... A poza tym przy byle glebie plastiki narazone sa na pekniecie lub znaczne porysowanie. Pozdrawiam! mateuszm Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Dane techniczne 14.01.05, 22:46 Podpisałeś się "motocyklista" ,więc jeżdzij motocyklami nie taboretami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dane techniczne IP: *.icpnet.pl 14.01.05, 23:19 Nóżki razem to mażenia raczej kobiet...i to cnotliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dane techniczne IP: *.icpnet.pl 14.01.05, 23:19 Ale jestem nieuk marzenia przez ż. sorry Odpowiedz Link Zgłoś