Gość: Artek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:20 Witam. Jestem ciekaw czy ktoś jeździ w tych ubraniach. A jeśli tak to proszę o opinie.Z góry dzięki. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nico Re: RETBIKE???? IP: *.kl.amwaw.edu.pl 12.01.05, 14:53 O retbike'u słyszałem że jeździ się nieźle (sam nie jeździłem) natomiast uważaj na AMX, qumpel kupił i jest podłamany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: Co z tym IP: *.kl.amwaw.edu.pl 12.01.05, 20:52 Amerykańska firma, mają sklep internetowy. W warszawie można też przymierzyć. Kontakt tylko przez komórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: RETBIKE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 20:01 Ja mam AMX i jestem zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: RETBIKE???? IP: *.kl.amwaw.edu.pl 12.01.05, 20:51 No widzisz, co człowiek to inne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyngiel Re: RETBIKE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:59 Cześć! z mojego czytelniczego doświadczenia wynika, że są spoko. Muszę podkreślić wysoką kulturę i b. elastyczne wyjście do klienta w sklepie firmowym, których doświadczyłem w trakcie omawiania zamówienia. Wreszcie zreperowali mi neostradę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staś Re: RETBIKE???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:54 Cześć! Moja żona ma kurtkę Retbike. Jest zadowolona. Jakościowo jest dużo lepsza niż by wskazywała cena. pzdr Staś SV 650s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: RETBIKE???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 08:55 Dzięki za wszystkie wypowiedzi. Jeżeli ą jeszcze jakieś opinie to bardzo proszę. Ja tak myslę że można spróbować. Dlaczego polski wytwórca miałby być gorszy niż zachodni?? Odpowiedz Link Zgłoś