zalogowana 31.10.03, 17:52 Gdzie Ty coś do mnie napisałeś, bo chyba coś przeoczyłam,że niby ja nie odebrałam tego jako komplement? Nie kojarzę nic poza wątkiem czasopismowym,ale ja nie czytam wszystkiego...widocznie nie wiem gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zalogowana Re: Do kod'a 31.10.03, 17:57 Chyba nie o tych gadkach szmatkach z watku czasopismowego gadają w tym innym wątku, przecież ja żartowałam,że "Ci nie życzę miłego dnia, bo nie mam czasu tego pisać", ja już mam taki styl, a tych nawiasów i średników to mi sie nie chce stawiać, moze to dlatego. Ja już tu w ogóle PRAWIE nic nie pisze, z nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: Do kod'a 31.10.03, 18:03 A tak wogóle, to nie ze wszystkimi tutaj gadam, dlatego unikam jakichś nowych nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Do kod'a 01.11.03, 15:13 aha ja np z nikim tu nie gadam dlatego unikam tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Do kod'a IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.11.03, 12:38 na plazy wystarczy rzucic spojrzenie. albo krem:) PS: byla sobie piekna Joanna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Do kod'a IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.11.03, 13:14 piosenka jest dobra na wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Do kod'a 02.11.03, 15:29 Gość portalu: kanuk napisał(a): > piosenka jest dobra na wszystko:) wszystko jest dobre na piosenke ps:zeby mi sie zacisnely.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Do kod'a IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.11.03, 16:02 wiemy,ze ma zeby. podworkowy podzegacz wiec. co skacze po podworku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Do kod'a IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.11.03, 16:09 aha moze to tylko zeby czasu. niegrozne :) Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Do kod'a 02.11.03, 16:54 Gość portalu: kanuk napisał(a): > wiemy,ze ma zeby. podworkowy podzegacz wiec. co skacze po podworku. kotek, a znaczy gLISto,animalizmu sobie dzisiej oszczedz odwrot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Do kod'a IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.11.03, 17:44 zza wegla strzela. kodemaliowy :) Odpowiedz Link Zgłoś