andrzej.62 13.01.05, 21:25 Myśle o kupnie rękawic ocieplanych. Czy jeżdzi ktoś moze w rękawicach ocieplanych firmy TARBOR z Lublina? Może macie jakieś inne propozycje? Proszę i dziękuję za opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MJ Re: Rękawice ocieplane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:59 Kiedyś był wątek o rękawicach ogrzewanych elektrycznie. Ale ja nie mam z tym doświadczenia. Na Tarborze zna się taki koleś - VMAXER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Rękawice ocieplane IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 22:08 żeby vmaxer się odezwał musiałby być tarbor w tytule:D pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Rękawice ocieplane IP: *.icpnet.pl 13.01.05, 23:31 A ja nie mam przekonania do tej firmy TARBOR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Rękawice ocieplane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 23:53 No, w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystyk Re: Rękawice ocieplane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:09 1.tarbor jest ok,wymiany,reklamacje,itd 2.zależy czym jeździsz w do jakich temperatur? wywód:) jasne ,że najlepiej miec najlepsze,ale ...... -używałem 2 sezony rękawice:sztuczna skóra i sztuczny miś w środki-zero zimna -w tym sezonie rękawice a'la narciarskie-zero zimna jedna i drugie poniżej 20 zł jazdy w temp minmalnych od 0 do 2stC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.62 Re: Rękawice ocieplane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:57 Jeżdżę FZ6 fazer w temperaturach powyżej + 5st C. Piszesz, że najlepiej mieć najlepsze, ale- rozumiem ,że chodzi o kase. Te z TARBORU kosztują 190 zł. Czy proponujesz jakomś lepszą firmę za podobną cenę? Odpowiedz Link Zgłoś