Dodaj do ulubionych

Instrukcja do Opel Vectra B ['96]

IP: 217.96.36.* 13.08.02, 10:25
Ma ktoś może wersję elektroniczną (skan, pdf....)? Po polsku oczywiście.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hornic Re: Instrukcja do Opel Vectra B ['96] IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 20:24
      Jeśli potrzebujesz schemat całkowitej instalacji Vectry B,to polecam książkę
      Wydawnictwa Komunikacji i Łączności-nie jest zbyt tania-około 60 zł,ale napewno
      Ci zawsze się przyda.Masz tam wszystko ładnie opisane.Tam są schematy do każdej
      wersji silnikowej.
      • Gość: Pablo Re: Instrukcja do Opel Vectra B ['96] IP: 217.96.36.* 14.08.02, 08:06
        Chodzi mi o instrukcję obsługi dodawaną z samochodem, a której nistety nie
        posiadam...
      • Gość: Pablo Re: Instrukcja do Opel Vectra B ['96] IP: 217.96.36.* 14.08.02, 08:08
        Chodzi mi o instrukcję obsługi dodawaną z samochodem, a której nistety nie
        posiadam...
        • Gość: eres Re: Instrukcja do Opel Vectra B ['96] IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 14.08.02, 08:33
          Bylo tak:
          kupilem Vectarynke sprowadzona z Francji
          zaczalem czytac ksiazeczke serwisowa, ale nic nie rozumialem bo byla napisana
          po francusku
          pojechalem do najblizszego ASO Opel
          podszedlem do lady i poprosilem o instrukcje i ksiazeczke
          z faktura podszedlem do kasy i zaplacilem 30zl
          z zaplacona faktura podszedlem do lady
          podalem fakture i otrzymalem instrukcje i ksiazeczke.

I w ten oto prosty sposob jestem posiadaczem instrukcji i ksiazeczki napisanej
          w jezyku polskim.
          ;-)
          • Gość: Pablo Re: Instrukcja do Opel Vectra B ['96] IP: 217.96.36.* 14.08.02, 09:45
            Wypróbuje dzisiaj...
            Najprostsze sposoby sa zawsze najlepsze:-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka