24.01.05, 15:36
Robił ktoś jednocześnie kat. A i B ??
Są jakieś zniszki ?? Jakie są koszty i jak przebiega egzamin ??
Obserwuj wątek
    • Gość: szynszyll Re: PRAWKO IP: *.prz.rzeszow.pl 24.01.05, 15:42
      bosze...
    • edwin.sk Re: PRAWKO 24.01.05, 16:01
      ja robiłem a i b ale powiedzieć za dużo nie mogę bo wszystkie formalności łącznie z opłatami załatwli za mnie:P....zdawać musiałem sam ale to pestka... testy za jednym zamachem....no jak razem robisz dwie kategorie to zawsze jak nie zdasz czegos masz pocieszenie że drugą kat zdałeś a jak nie zdasz obu to masz wytłumaczenie że to za duży ciężar jak dla ciebie:P...mi ojciec powiedział że za drugi egzamin będę musiał sam zapłacić więc nie miałem wyjścia...
      a i dwa egzaminy na raz to człowiek bardziej wyluzowany idzie:P

pozdrawiam
      edwin
    • superas77 Re: PRAWKO 24.01.05, 18:25
      ja zdawałem A i B za jednym razem. Czy jest taniej to nie jestem w stanie
      powiedzieć bo raz ze było to kawałek czasu temu a dwa że od tamtej pory duzo
      sie zmieniło w cenach za egzamin i w samym egzaminie. Ale jest tak zdecydowanie
      lepiej niz zdawać to oddzielnie. Powodzenia!!!
      (superas77@wp.pl)
    • Gość: MJ Re: PRAWKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:59
      Ja robiłem razem A i B. Zniżka z tego jest taka, że musiałbym robić osobno dwa
      kursy teoretyczne, a tak miałem jeden. Za fakt robienia dwóch kategorii dali mi
      5% rabatu, ale to wyszło wtedy coś 30PLN. Na egzaminie nie było zniżek.
      • Gość: wojteq_st Re: PRAWKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:20
        ja robie teraz A+B i na bank cos taniej wyjdzie; wyklady masz od razu na A+B
        (30h) i sam koszt wydania dokumentu ;] tak bys placil dwa razy ;] ja mysle ze
        tez zdam za pierwszym razem;] troche juz jezdzilem ;] <sc&wsk>
    • kollector Re: PRAWKO 24.01.05, 19:18
      gdy moja luba robiła kurs na prawo jazdy, każdy kto robił kat. B mógł robić w
      ramach promocji kurs na kat. A
      na opłaty egzaminacyjne promocji nie było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka