pietroo 04.02.05, 12:59 Jeżeli znacie kogoś kto sprzedaje taki bezwypadkowy motor za +/- 10 tyś.zł proszę o kontakt. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtekk1000 Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... IP: *.wroclaw.mm.pl 04.02.05, 13:50 Poszukaj w salonie motocyklowym - tam sprzedają nowe motyckle (w idealnym stanie). Rzecz w tym, że koszt przekracza twój budżet. Odpowiedz Link Zgłoś
pietroo Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... 04.02.05, 16:42 Oooo ... kolega zna mój budżet ? Jesteś z urzędu skarbowego ? Takie rady zachowaj dla siebie dowcipnisiu. Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... 04.02.05, 16:51 Chłopie, sam piszesz, ze masz 10.000 zł, więc nie wiem, dlaczego się obruszasz. Następnym razem się zastanów co piszesz. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pietroo Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... 04.02.05, 17:02 przecież ja nie napisałem, że mam 10 tyś ! napisałem że chcę za tyle +/- chcę kupić motocykl. Przyznasz, że to nie oznacza to samo. Poza tym nie rozumiem takich głupich uwag jak kolegi Wojtka. Skąd może on wiedzieć kim jestem i na co mnie stać ? Zresztą jego opinie mam w ... wiesz gdzie. Życzę miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lys Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 17:35 Nie gorączkuj się, bo ci zmarszczki powychodzą, wyluzuj, bo warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
motowicher Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... 04.02.05, 17:37 Ideałów nie ma, ale do ideału trzeba dążyć:) Przynam szczerze,że za taką kwotę ciężko wyrwać Sevenkę w przynajmniej zachęcającym stanie. Będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość, chyba że do tych 10-ciu kafelek dołożysz jeszcze piątkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... IP: *.wroclaw.mm.pl 04.02.05, 19:07 Człowieku nie mówie, że cie nie stać - tylko że nie kupisz motocykla w idealnym stanie za 10 tys zł - a to dlatego bo motocykle w stanie idealnym stoją "zafoliowane" w salonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Div Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:48 Skontaktuj się z tym gościem. Roman GG 1377354 jest troche drozsza ale warto,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pietroo Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... 07.02.05, 10:42 Dzięki za kontakt, ale niestety nie używam GG. Mółbyś mi podać np. e-mail Romana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Div Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... IP: *.aquanet.pl / 194.24.238.* 07.02.05, 23:06 Witam to jest adres do Romana yamamoto@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dofo portal Hondy CB 750 SevenFifty IP: *.czerwiensk.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 00:45 Jezeli juz kupiles, albo kiedys kuisz to zapraszam na www.seven-fifty.prv.pl lewa w gorze dofo Odpowiedz Link Zgłoś