Dodaj do ulubionych

Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ...

04.02.05, 12:59
Jeżeli znacie kogoś kto sprzedaje taki bezwypadkowy motor za +/- 10 tyś.zł
proszę o kontakt. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtekk1000 Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... IP: *.wroclaw.mm.pl 04.02.05, 13:50
      Poszukaj w salonie motocyklowym - tam sprzedają nowe motyckle (w idealnym
      stanie). Rzecz w tym, że koszt przekracza twój budżet.
      • pietroo Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... 04.02.05, 16:42
        Oooo ... kolega zna mój budżet ? Jesteś z urzędu skarbowego ? Takie rady
        zachowaj dla siebie dowcipnisiu.
        • lysout Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... 04.02.05, 16:51
          Chłopie, sam piszesz, ze masz 10.000 zł, więc nie wiem, dlaczego się obruszasz.
          Następnym razem się zastanów co piszesz. powodzenia
          • pietroo Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... 04.02.05, 17:02
            przecież ja nie napisałem, że mam 10 tyś ! napisałem że chcę za tyle +/- chcę
            kupić motocykl. Przyznasz, że to nie oznacza to samo. Poza tym nie rozumiem
            takich głupich uwag jak kolegi Wojtka. Skąd może on wiedzieć kim jestem i na co
            mnie stać ? Zresztą jego opinie mam w ... wiesz gdzie. Życzę miłego wieczoru.
            • Gość: lys Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 17:35
              Nie gorączkuj się, bo ci zmarszczki powychodzą, wyluzuj, bo warto :)
            • motowicher Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... 04.02.05, 17:37
              Ideałów nie ma, ale do ideału trzeba dążyć:) Przynam szczerze,że za taką kwotę
              ciężko wyrwać Sevenkę w przynajmniej zachęcającym stanie.
              Będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość, chyba że do tych 10-ciu kafelek
              dołożysz jeszcze piątkę :)
              • Gość: wojtekk1000 Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... IP: *.wroclaw.mm.pl 04.02.05, 19:07
                Człowieku nie mówie, że cie nie stać - tylko że nie kupisz motocykla w idealnym
                stanie za 10 tys zł - a to dlatego bo motocykle w stanie idealnym
                stoją "zafoliowane" w salonie!
    • Gość: Div Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:48
      Skontaktuj się z tym gościem. Roman GG 1377354 jest troche drozsza ale
      warto,pozdrawiam
      • pietroo Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... 07.02.05, 10:42
        Dzięki za kontakt, ale niestety nie używam GG. Mółbyś mi podać np. e-mail Romana
        • Gość: Div Re: Kupię idealną Hondę CB SevenFifty ... IP: *.aquanet.pl / 194.24.238.* 07.02.05, 23:06
          Witam to jest adres do Romana yamamoto@wp.pl Pozdrawiam
    • Gość: dofo portal Hondy CB 750 SevenFifty IP: *.czerwiensk.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 00:45
      Jezeli juz kupiles, albo kiedys kuisz to zapraszam na www.seven-fifty.prv.pl

lewa w gorze
      dofo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka