Gość: Ania IP: *.net-serwis.pl 25.03.05, 20:21 Kupiłam własnie Pannonię, potrzebuję wszelkich uwag i rad odnośnie tego motocykla. Z góry dziekuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon600 Re: Pannonia 250 De Luxe 25.03.05, 21:07 A co konkretnie Cię interesuje? Ja jestem na etapie odbudowy swojej Panonii Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: Pannonia 250 De Luxe 25.03.05, 21:30 mój braciszek miał takiego sprzęta....często robił wał ale to chyba tylko jego tak świrowała.... a tak ogólnie bardzo ciekawy ładny motocykl....no i ta tylna lampka;D.... jak trzeba mam chyba kilka fotek tego motocykla... pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pannonia 250 De Luxe IP: *.net-serwis.pl 26.03.05, 11:05 Przyznaje, ze to moje początki, zamierzam zacząć grzebanie przy motocyklach od Pannonii... Jak jest w niej np z elektryką? Czy motocykl nadaje się w dłuższe trasy? (Hm, glupie pytanie, Komarkiem tez się da objechać nasz glob). Czy Pannonia ma jakieś "genetyczne" usterki? Co do estetyki, chcialabym również do niej kosz, jest kosmiczny... Odpowiedz Link Zgłoś
matmichal Re: Pannonia 250 De Luxe 26.03.05, 15:16 no:)te nadkole w koszu to chyba z Indiana wzięli:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: Pannonia 250 De Luxe 26.03.05, 18:36 wydaje mi się że mam gdzieś schematy instalacji do takiego sprzęta... Odpowiedz Link Zgłoś
dragon600 Re: Pannonia 250 De Luxe 26.03.05, 17:34 Zajrzyj sobie tutaj: www.kis.p.lodz.pl/~wbieniec/moto/pannonia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pannonia 250 De Luxe IP: *.net-serwis.pl 27.03.05, 20:54 Dzięki :) Święta w garażu, przyjechały części do Pannonii... Gdyby coś się nie przydało do tej właściwej, to zapewne będę chciała sprzedać. Jakbyście mieli np jakieś skany schematów albo fajne zdjęcia Pannonii, to będę wdzięczna: pannonia250@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś