IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 09:28
Mam 186cm wzrostu w najbliższych dniach chcę kupić Bladego'99. Wstrzymać się i
poszukać coś innego? Czy ten wzrost Blademu nie przeszkadza.
Obserwuj wątek
    • pawel.kot Re: Wzrost 19.06.02, 10:20
      Niestety wzrost nie jest jedynym kryterium wyboru motocykla. Najważniejsze jest
      przeznaczenie i Twój gust i temperament. Na pewno nieco niższemu kierowcy
      byłoby na tym motocyklu wygodniej, a Tobie np. na CBR 1100 XX. Jednak to od
      Ciebie zależy, czy wybieżesz ekstremalny motocykl sportowy, który nie grzeszy
      wygodą, czy zdecydujesz się np. na CBR 1100 XX, który jest łagodniejszy, jednak
      znacznie wygodniejszy i Twoje 186 cm wzrostu na nim będzie się czuło bardziej
      komfortowo. Xavier Retat (znany Ci pewnie z polskich wyścigów)jest podobnego
      wzrostu i nie narzeka na brak miejsca.
      • Gość: spiwor Re: Wzrost IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.02, 14:12
        Dzięki. Moje kryterium to przede wszystkim wygląd, jak się zachowuje po naszych
        drogach(wyczytane z literatury) i chasanie po torze a przede wszystkim
        pieniążki. Zawsze o Bladym marzyłem ale nie aż tak żeby się bardzo męczyć. Ale
        zostałem uspokojony.
        • Gość: jasiek Re: Wzrost IP: *.muc.dial.de.colt.net 01.07.02, 22:29
          ja mam 188cm i jezdze kawa 12r. tez myslalem ze japonce nie sa dla ludzi ale
          mnie oswiecili ze w japonii w ogole sie tych motorow nie sprzedaje, bo tam jest
          limit 600ccm. no i mieli racje, bo siedze calkiem wygodnie, jak nogi czy rece
          cierpna, to dlatego ze sie nie ruszam, ale pare zakretow i po sprawie.
          Ten caly Harada ma 190cm, jak zsiadzie z motoru to wyglada jakby dwukrotnie
          urosl.
          ale w bladym podobno wibruje kierownica?

jasiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka