Gość: spiwor IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 09:28 Mam 186cm wzrostu w najbliższych dniach chcę kupić Bladego'99. Wstrzymać się i poszukać coś innego? Czy ten wzrost Blademu nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.kot Re: Wzrost 19.06.02, 10:20 Niestety wzrost nie jest jedynym kryterium wyboru motocykla. Najważniejsze jest przeznaczenie i Twój gust i temperament. Na pewno nieco niższemu kierowcy byłoby na tym motocyklu wygodniej, a Tobie np. na CBR 1100 XX. Jednak to od Ciebie zależy, czy wybieżesz ekstremalny motocykl sportowy, który nie grzeszy wygodą, czy zdecydujesz się np. na CBR 1100 XX, który jest łagodniejszy, jednak znacznie wygodniejszy i Twoje 186 cm wzrostu na nim będzie się czuło bardziej komfortowo. Xavier Retat (znany Ci pewnie z polskich wyścigów)jest podobnego wzrostu i nie narzeka na brak miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: Wzrost IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.02, 14:12 Dzięki. Moje kryterium to przede wszystkim wygląd, jak się zachowuje po naszych drogach(wyczytane z literatury) i chasanie po torze a przede wszystkim pieniążki. Zawsze o Bladym marzyłem ale nie aż tak żeby się bardzo męczyć. Ale zostałem uspokojony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Wzrost IP: *.muc.dial.de.colt.net 01.07.02, 22:29 ja mam 188cm i jezdze kawa 12r. tez myslalem ze japonce nie sa dla ludzi ale mnie oswiecili ze w japonii w ogole sie tych motorow nie sprzedaje, bo tam jest limit 600ccm. no i mieli racje, bo siedze calkiem wygodnie, jak nogi czy rece cierpna, to dlatego ze sie nie ruszam, ale pare zakretow i po sprawie. Ten caly Harada ma 190cm, jak zsiadzie z motoru to wyglada jakby dwukrotnie urosl. ale w bladym podobno wibruje kierownica? jasiek Odpowiedz Link Zgłoś