Gość: Marek Re: Sprzedam bagażnik do Seicento IP: *.b.jawnet.pl 13.07.05, 18:36 Proszę podać informację o tym bagażniku na mój mail: megamega@o2.pl Dziekuje Link Zgłoś
Gość: max1@mikroster.pl Re: Sprzedam bagażnik do Seicento IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:06 Czy Pańska oferta jest nadal aktualna? Jeśli tak to proszę podać jakiś kontakt do Pana-najlepiej telefoniczny. Jestem bardzo zainteresowany kupnem takiego bagażnika. Pozdrawiam. Maksymilian Sadło. Link Zgłoś
Gość: dajan Re: Sprzedam bagażnik do Seicento IP: *.poczta.poznan.pl 26.02.06, 22:28 Witam! Jaka cena tego bagażnika... I jak wygląda odbiór??? Ja mieszkam w Poznaniu. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: dajan Re: Sprzedam bagażnik do Seicento IP: *.poczta.poznan.pl 26.02.06, 22:31 Witam! Jaka cena tego bagażnika... I jak wygląda odbiór??? Ja mieszkam w Poznaniu. pozdrawiam dajan@poczta.fm Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Sprzedam bagażnik do Seicento IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 09:10 jaka jest cena tego bagaznika co w jego sklad wchodzi dziekuje. betsaida5@wp.pl Link Zgłoś
Gość: djmixtur Re: Sprzedam bagażnik do Seicento IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:26 Można prosić o zdjęcia i cene djmixtur@o2.pl Link Zgłoś