synus1 29.03.05, 20:36 Wiatm. Nie dawno kupiłem Suzuki RG 80 rok 1996. Mam zamiar wymienić w nim olej w silniku i nie wiem jaki wlać???Jak ktoś wie to proszę odpisać...a jeszcze jaki olej do dozownika oleju się leje w tych motorkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robak Re: Jaki olej do Suzuki RG 80? IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 30.03.05, 16:08 co do dozownika to dowiedz sie co lał poprzedni wlasciciel. czy to byl syntetyk, połsyntetyk czy mixol ;) najlepiej jest nie przechodzic z gorszego na lepszy czyli nie mozna z połsyntetyka na syntetyk. marka nie ma wiekszego znaczenia tylko jak kupisz innej marki to musisz w calosci pozbyc sie starego oleju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Jaki olej do Suzuki RG 80? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 16:09 kup se rower a nie motor!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cebik Re: Jaki olej do Suzuki RG 80? 06.04.05, 16:16 Gość portalu: lukas napisał(a): > kup se rower a nie motor!!!!!!!!! czemu od razu tak ostro ? każdy ma prawo do niewiedzy... Pozdrawiam - Cebik BTW nie lej MIxola bo to shit :P Odpowiedz Link Zgłoś
wronaw Re: Jaki olej do Suzuki RG 80? 06.04.05, 21:05 sam tym jezdze i na poczatku jak kupilem wlalem elfa(kosztuje chyba 20 zl)do dwusuwow wiadomo...i chodzi bardzo ladnie.nie jezdze tylko "po wsi"ale tez na wieksze ze tak powiem trasy i jest ok.do dozownika leje orlena 2T (czerwony za jakies 10 zl)i tez jest ok. pozdrowienia WRO-na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: Jaki olej do Suzuki RG 80? IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 06.04.05, 21:21 za ta cene to podejrzewal ze pólsyntetyki . bo to jest najwazniejsze a nie marka !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś