Dodaj do ulubionych

thunderace

06.05.05, 15:54
czesc!co sadzicie o tym moto?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aylen Re: thunderace 06.05.05, 15:57
      Rewelacja. Oczywiscie nie jest to model aktualany i do R1 jest duzo ciezszy ale
      za to do turystyki nadaje sie o niebo lepiej.
      Wygodny, szybki winkielki na nim to poezja (w porownaniu np do XXa).
      Uwazaj na rocznik - '96 bierze olej (taka wada konstrukcyjna).

Generalnie bardzo go lubilem.
      • pawellisiecki Re: thunderace 06.05.05, 16:00
        a jak wg ciebie by wyszlo prownanie tego moto np z duzym zzr, albo zx9r, albo
        dualem
        • Gość: reggie Re: thunderace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:38
          Mielismy w zeszłym roku-rewelacja! Gdyby nie kłopoty finansowe nie zmienilibyśmy
          go:)
        • aylen Re: thunderace 06.05.05, 22:35
          Nic Ci nie powiem o tamtych bo nie mialem ale ZZR i Dual to ciezsze motocykle,
          mniej poreczne ale w trase wygodniejsze.
          ZX 9 ... tylko ze slyszenia i nie wiem czy to prawda ale podobno niezbyt udana
          konstrukcja (zwlaszcza silnikowo). Nie bierz tego zbyt serio poniewaz to tylko
          zaslyszane opinie.
          • Gość: TUV Re: thunderace IP: 81.219.113.* 07.05.05, 09:41
            Fajna maszynka :) Przymierzałem się do takiej, ale wylądowałem na Suzuki. A co
            do ZX9, to ja również słyszałem że niezbyt udana konstrukcja.
            • Gość: dziewiątka ZX9R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:28
              Każdy słyszał nikt nie był posiadaczem. Zachowujecie się jak baby u fryzjera.
              Tyle mojego.
              Pozdrawiam
              • Gość: TUV Re: ZX9R IP: 81.219.113.* 07.05.05, 10:55
                No posiadaczem nie byłem, ale mój kolega jeżdził na ZX9 (ale starszy model,
                rocznik bodajże 97, coś koło tego) i nie był zadowolony. Teraz jeżdzi na
                Hondzie CBR i jest bardzo zadowolony...
              • aylen Re: ZX9R 07.05.05, 16:47
                Kolega sie nie podnieca, kolega napisze co i jak. Chetnie sie dowiemy.
                • Gość: Deviant Re: ZX9R IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.05.05, 22:05
                  Niezadowolony z 9tki? Ja pierdykam - pierwsze słyszę...
                  • Gość: kawasakizx12ninja Re: ZX9R IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 09.05.05, 01:24
                    W swoim czasie bylem posiadaczem zx9,nie dawala mi jakichkolwiek powodow do
                    narzekan( moze za wyjatkiem mniejszej niz sie spodziewalem dynamiki ale trudno
                    mnie zadowolic pod tym wzgledem skoro i hayabusie sie to nie udalo) ZAtem i tu
                    sie zwracam do wszystkich podworkowych znawcow przestancie wreszczie szerzyc
                    (ten teoretyczny miazmat) niezgodna z prawda obiegowa opinie na temat wysokiej
                    awaryjnosci tego sprzeta !!!Swego rodzaju ciekawostke stanowi fakt ze opinia
                    ta funkcjonuje ona tylko w umyslach tych ktorzy nie mieli z tym moto zadnej
                    stycznosci!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka