Dodaj do ulubionych

Master Bike 2005

IP: *.crowley.pl 17.05.05, 00:04
Nie wiem co TO jest ,nie wiemm skąd się TO wzieło...ale zszokowały mnie
informacje w tym zawarte...jakby tabela mięśniaków ustawiona "do góry
kołami".CBR1000 ostatnie miejsce, ZX-10 pierwsze? Czyżbym wypadł z
orientacji? Czy jeszcze niedawno ZX nie był jednym z bardziej nieudanych
modeli SUPERBIKE mimo obietnic inżynierów KAWASAKI?Oświećcie mnie bo nic nie
kumam i o co chodzi że tego porównania dokonywali jacyś goście z czasopism a
nie zawodowcy?Z całym szacunkiem dla Szymona ;) ...Skończyła sie era
motocykli nastała era "TOP ONE-Kup mnie" ...ehhhh
Obserwuj wątek
    • Gość: kawasakizx12ninja Re: Master Bike 2005 IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 17.05.05, 23:27
      tak ,skonczyla sie era stereotypow!!! Moze nie wszyscy jeszcze ockneli sie z
      zimowego letargu jaki zafundowala nam przedluzajaca sie zima, ale Ci ktorym
      udalo sie to zrobic wczesniej dawno juz zauwazyli ze motocykle kawasaki
      powracaja do lask w glorii chwaly !!!
    • Gość: kawasakizx12ninja Re: Master Bike 2005 IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 17.05.05, 23:55
      O czym piszesz chlopie !!! jezdziles moze kiedys zx10 ze masz ten motocykl w
      tak glebokiej pogardzie? Ja mialem okazje przejechania sie tym moto ,i nie
      pamietam aby jakis inny motocykl kiedykolwiek wczesniej spowodowal u mnie jazde
      przez kilka kilometrow z zapartym tchem,silnik to prawdziwa bomba ,prowadzenie
      super a hamulce bajka czy mozna chciec czegos wiecej? Dla mnie zx10 to
      kwintenstencja sportu w najczystszej formie ,a CBR1000 przy nim to zwykly
      osiolek klapouchy ,brak w nim cech iscie sportowych ,dla mnie bez wyrazu i nie
      jestem w tym tej ocenie odosobniony poniewaz potwierdzaja ta opinie liczne
      testy przeprowadzane przez czolowe czasopisma motocyklowe! Na podkreslenie
      zasluguje fakt ze zasiadajac za kierownica zx10 nie mialem watpilowsci co do
      jej sportowego przeznaczenia, a to jest chyba nie podwazalny atut w tej klasie
      motocykli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka