adx666 08.07.05, 18:52 Witam mam kilka pytań co do SHL M05 pierwsze to z jakiego innego motora może psować zapinka na łańcuch żeby można było kupić a drugie to co można zrobić żeby silnik miał większą moc ?? Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adx666 Re: Kilka pytań o SHL M05 08.07.05, 23:20 No i jeszcze jedno nie mam dokumentów na ten motor przepadły gdzieś poprzedni właściciel też ich niemiał i już nieżyje czy można jakoś wyrobić nowe papiery i proszę o odpowiedz do tamtych pytań bardzo mi zalerzy na odpowiedniku tej zapinki Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okular Re: Kilka pytań o SHL M05 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:23 0697209404 Niedopytalski Jarek. Dzwon do tego typa. to encyklopedia chociaz maruda. Wszystko wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morderca Re: Kilka pytań o SHL M05 IP: *.hyperion.pl / *.devs.futuro.pl 09.07.05, 20:23 jak chcesz wiencej mocy to wsadz se lepiej inny silnik Odpowiedz Link Zgłoś
adx666 Re: Kilka pytań o SHL M05 09.07.05, 22:01 Myślałem o tym ale za drogo jak namnie nie chodzi mi o to żeby od razu jechać tym 200 km/h ale żeby był troche mocniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Kilka pytań o SHL M05 IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 09:57 to jest sprzęt który nie powinien być mocniejszy niż oryginalnie nie grzeb w silniku nie tjuninguj bo to nie nma sensu sprzedaj lepiej furę a za kasę która dostaniesz kup sobie etz...i tyle... pozdrawiam i moje pytanie to jest shl podobna do m04 tylko z teleskopowym zawieszniem z przodu?? Odpowiedz Link Zgłoś
adx666 Re: Kilka pytań o SHL M05 10.07.05, 10:17 Tak to jest ten model. Jeżeli nic nieda się zrobić z slinikiem no to trudno a z tymi dokumentami czy można to jakoś załatwić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 rejestracja na zabytek 10.07.05, 10:52 czesc - mozna rejestrowac na zabytek - temat był juz omawiany (kilka razy ) : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=24629549&v=2&s=0 tu powinienes znalezc troche info Jak masz jeszcze jakies pytania to pisz , chetnie pomozemy :D Aha - i nie przerabiaj silnika bo szkoda :/ - niewiele ich zostało w stanie orginalnym pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
adx666 Re: rejestracja na zabytek 10.07.05, 19:27 No ale niemam żadnych dokumentów czy mozna wyrobić nowe Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: rejestracja na zabytek 11.07.05, 09:49 No własnie o to chodzi. Jak nie masz dokumentów to mozesz sie ubiegac o przyznanie nowych i zarejestrowaniu na motocykl zabytkowy. Reszta tak jak w tamtym poscie - tj. odanwiasz moto - przechodzisz wstepne badanie tech - opinia rzeczoznawcy i rejestracja . Poszperaj jeszcze w tym forum - kilka razy to juz omawialismy. I mozesz znalesc cos ciekawego w portalu weteran szos, oraz w Automobiliscie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras-wrocek Re: rejestracja na zabytek IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 22:19 mozna tez przejac taki stary motocykl przez zasiedzenie. wystarczy ze znajdziesz paru kumpli ktorzy poswiadcza ze od kilku lat stoi w twoim garazu i ze "aktywnie poszukiwales wlasciciela". kumpel zarejestrowal tak junaka bez papierow. Odpowiedz Link Zgłoś
adx666 Re: rejestracja na zabytek 12.07.05, 23:05 Możesz to jakoś bardziej opisać gdzie się zgłosić i ile to trwa i kosztuje ? Odpowiedz Link Zgłoś