Dodaj do ulubionych

Kilka pytań o SHL M05

08.07.05, 18:52
Witam mam kilka pytań co do SHL M05 pierwsze to z jakiego innego motora może
psować zapinka na łańcuch żeby można było kupić a drugie to co można zrobić
żeby silnik miał większą moc ??
Pozdrawiam
Adam
Obserwuj wątek
    • adx666 Re: Kilka pytań o SHL M05 08.07.05, 23:20
      No i jeszcze jedno nie mam dokumentów na ten motor przepadły gdzieś poprzedni
      właściciel też ich niemiał i już nieżyje czy można jakoś wyrobić nowe papiery i
      proszę o odpowiedz do tamtych pytań bardzo mi zalerzy na odpowiedniku tej zapinki
      Pozdrawiam Adam
    • Gość: okular Re: Kilka pytań o SHL M05 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:23
      0697209404 Niedopytalski Jarek. Dzwon do tego typa. to encyklopedia chociaz
      maruda. Wszystko wie.
    • Gość: morderca Re: Kilka pytań o SHL M05 IP: *.hyperion.pl / *.devs.futuro.pl 09.07.05, 20:23
      jak chcesz wiencej mocy to wsadz se lepiej inny silnik
      • adx666 Re: Kilka pytań o SHL M05 09.07.05, 22:01
        Myślałem o tym ale za drogo jak namnie nie chodzi mi o to żeby od razu jechać
        tym 200 km/h ale żeby był troche mocniejszy
    • Gość: edwin Re: Kilka pytań o SHL M05 IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 09:57
      to jest sprzęt który nie powinien być mocniejszy niż oryginalnie nie grzeb w silniku nie tjuninguj bo to nie nma sensu sprzedaj lepiej furę a za kasę która dostaniesz kup sobie etz...i tyle...

pozdrawiam

i moje pytanie to jest shl podobna do m04 tylko z teleskopowym zawieszniem z przodu??
      • adx666 Re: Kilka pytań o SHL M05 10.07.05, 10:17
        Tak to jest ten model. Jeżeli nic nieda się zrobić z slinikiem no to trudno a z
        tymi dokumentami czy można to jakoś załatwić ??
        • saracen1608 rejestracja na zabytek 10.07.05, 10:52
          czesc - mozna rejestrowac na zabytek - temat był juz omawiany (kilka razy ) :
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=24629549&v=2&s=0
          tu powinienes znalezc troche info

Jak masz jeszcze jakies pytania to pisz , chetnie pomozemy :D

Aha - i nie przerabiaj silnika bo szkoda :/ - niewiele ich zostało w stanie
          orginalnym
          pzdr
          • adx666 Re: rejestracja na zabytek 10.07.05, 19:27
            No ale niemam żadnych dokumentów czy mozna wyrobić nowe
            • saracen1608 Re: rejestracja na zabytek 11.07.05, 09:49
              No własnie o to chodzi. Jak nie masz dokumentów to mozesz sie ubiegac o
              przyznanie nowych i zarejestrowaniu na motocykl zabytkowy. Reszta tak jak w
              tamtym poscie - tj. odanwiasz moto - przechodzisz wstepne badanie tech - opinia
              rzeczoznawcy i rejestracja . Poszperaj jeszcze w tym forum - kilka razy to juz
              omawialismy. I mozesz znalesc cos ciekawego w portalu weteran szos, oraz w
              Automobiliscie.

pzdr
              • Gość: maras-wrocek Re: rejestracja na zabytek IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 22:19
                mozna tez przejac taki stary motocykl przez zasiedzenie. wystarczy ze znajdziesz paru kumpli ktorzy poswiadcza ze od kilku lat stoi w twoim garazu i ze "aktywnie poszukiwales wlasciciela". kumpel zarejestrowal tak junaka bez papierow.
                • adx666 Re: rejestracja na zabytek 12.07.05, 23:05
                  Możesz to jakoś bardziej opisać gdzie się zgłosić i ile to trwa i kosztuje ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka