Dodaj do ulubionych

True Face of Dzakasz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:17
Kto jest spragnio mego widoku oto ja www.dzakas001.sympatia.pl
to tak jakby ktoś się stęsknił za moją mordą oraz jakby justysia skołowała
200zł i uznała,że warto się pokazać z gościem bez kasku.
Obserwuj wątek
    • Gość: NYorker Re: True Face of Dzakasz IP: 70.19.14.* 19.07.05, 17:22
      gratuluje dzakas. tez siedze na sympatii, ale wolem siem nie ujawnic. zreszta
      niektorzy tutaj juz mnie widzieli.
      • Gość: Dzakas daj swoj adres ziomek to zawale ci wpisa do KG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:25
        No i moze oczko puszcze:P
        • saracen1608 Wy mnie przerażacie - 19.07.05, 17:39
          Ja myslałem ze jak sie natknąłem na wpis Dr. Mentosa na szympatii to juz
          szczyt - ale teraz widze ze jeszcze wiele moze mnie zaskoczyć :P
          • Gość: NYorker Re: Wy mnie przerażacie - IP: 70.19.14.* 19.07.05, 17:44
            wkleic ci tu wpisy panienek z sympatii?
            • Gość: Dzakas Re: Wy mnie przerażacie - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:47
              Jakich panienek pokaz ujawnij sie I wont see you
              • Gość: NYorker ok, dzakas IP: 70.19.14.* 19.07.05, 17:53
                ze udalo ci sie mnie rozbawic, to zrobie to dla ciebie:

www.yarrai.sympatia.pl
            • saracen1608 Re: Wy mnie przerażacie - 19.07.05, 17:50
              hej - NY - bez obrazy - ale czy ci nie przyszło do głowy ze moze np. te wpisy
              robią jacys brodaci , zboczeni faceci ??
              • Gość: NYorker mawiaja... IP: 70.19.14.* 19.07.05, 17:53
                madrej glowie dosc po slowie...
                • saracen1608 Re: mawiaja... 19.07.05, 17:58
                  Oki - zaloguje sie tam i zobaczymy czy mnie poznasz??

hehe - zartowałem
                  • Gość: Dzakas Zalorzylem konto an sympati z dwóch powodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:01
                    No moze wiecej niż z dwóch pierwszy znich to aby lukać fajne laski, kolejnym
                    powodem z nudów bo takto odwiedzam sympati 30 rayz na dzien patrze czy cos
                    przyslzo i tak leci moj czas
                    • saracen1608 Re: Zalorzylem konto an sympati z dwóch powodów 19.07.05, 18:03
                      sorka ,ale nie łatwiej - prosciej - szybciej - jechac do jakiejs knajpy i po
                      prostu pogadac z jakąs lalą ??
                      Wolisz sie gapic w ekran
                      • Gość: NYorker Re: Zalorzylem konto an sympati z dwóch powodów IP: 70.19.14.* 19.07.05, 18:09
                        w nowym jorku nie koniecznie jest to najlepszy sposob. w polsce o takich
                        durnotach nie myslalem.
                        • saracen1608 Re: Zalorzylem konto an sympati z dwóch powodów 19.07.05, 18:13
                          No tak - masz racje - troche "abstrahuje od układu odniesienia" :D
                          Nie pomyslalem ze w stejtsach ciezko sie spotkac z polakiem ( tzn polką :D )
                          sorka
          • Gość: Dzakas Dej no adres do dr.Mentosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:46
            Ciekaw jestem. Kiedys widzialem jakas strone na sympati goscia na jednym kmole
            przednim tylnim i jeszcze cos chyba na quadzie ale nie wiem czy to on.
            Dej no adres o ile pamietasz
            • saracen1608 Re: Dej no adres do dr.Mentosa 19.07.05, 17:48
              www.drmentos.sympatia.onet.pl
              wedle zyczenia - ale ostrzegam ze sie mozna polac ze smiechu :D

szkoda ze ten kolo tu nie pisze :/ - byłyby fajne jazdy

miłej lektury
              • Gość: Dzakas Bo nie czuje sie ze mam muskularną budowe ciala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:50
                Bo nie mam 50 w bicepsie a pozatym jakbym miał to bym i tak napisał normalna
                • saracen1608 Re: Bo nie czuje sie ze mam muskularną budowe cia 19.07.05, 17:53
                  Oj - tamten kolo tez ma klate jak kulturysta z Treblinki , ale tu sie liczy
                  umiejetnosc autoprezentacji :D
                  Ale za to motto koncowe masz spox - jak zwykle sie zastanawiam co ono moze
                  znaczyc :D

pzdr
              • Gość: Dzakas A rzeczywiscie jest i drMentos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:54
                Zara mu wpis dodam i bede happy
        • Gość: NYorker cytaty z sympatii IP: 70.19.14.* 19.07.05, 17:51
          "Skończyłam studia, pracuję i nie mam czasu na znalezienie odpowiedniego i
          wrażliwego człowieka. Może uda się przez internet? PS. Nadmienię tylko, aby
          niggers przestali pisac."

Mój opis: "Obecnie ucze sie w policealnej szkole-pracuje jako hostessa i
          fotomodelka, lubei spedzacz czas ze swoim chlopakiem, sportu prawie wogule nie
          uprawiam poneiwaz nie lubei sie meczyc, mam dusze artystyczna lubei pisac i
          czytc wiersze:)" Mój wymarzony partner: "swojego wymarzonego partnera jzu
          posiadam a szukam kogos fajnego do pogadania"

Mój opis: "WItam Panów i Panie na mojej sympatycznej, jednak bezpłatnej
          stronie. (...)"

Mój opis: "Ogolnie ostatnio sie nudze i nic ciekawego sie nie dzieje...Ucze
          sie, imprezki, piwko, szybkie samochodziki. Lubie sport, dobra muzyke,
          ksiazke...Uwielbiam dlluuugie spacery, kontakt z przyroda...kolacja przy
          swiecach??hmm..fajna rzecz:D Aha, Szybkie samochody to nic innego jak chec
          podniesienia sobie czasem adrenaliny..a nie bezsensowne wozenie sie po miescie
          z kolesiami ktorzy maja kieszenie wypchanie pieniedzmi do ziemi..Takim
          dziekuje, są wyzsze wartosci niz pieniadz..Pozdrawiam serdecznie Aha, prosze
          nie puszczac oczek, tatusia tez juz mam wiec panowie po 30 nie pisac prosze, i
          jezeli ja dalam fotke to tez chciala bym widziec kto do mnie pisze, wiec pez
          fotki wypad!! P.S niektorzy nie umieja czytac!!!! NIE PUSZCZAC OCZEK!!!i dalej
          nie umieja czytac.....Panowie, oczek wogole nie przegladam i odrazu kasuje wiec
          nie zasmiecajcie mi skrzynki Aha pan BONVIVAT nie umie czytac... bede tu
          wypisywac ludzi, ktorzy nie umieja czytac albo nie rozumieja co czytaja"

Mój opis: "Mój horoskop dużo Wam powie....... Ale nie wszystko ..."

Mój opis: "I get really sick and tired of boys up in my face... chcialam zrobic
          cos nowego... cos innego... coś zwariowanego :)poznac kogos inaczej niz
          zwykle :) Idziecie ulicą i widzicie taka dziewczyne jak ja i co?? i nic.... nie
          dla psa kiełbasa :D heh... chcecie się o mnie czegos dowiedziec piszcie..."

Mój wymarzony partner: "taki ktory i tak nie istnieje ;) poza tym jest juz
          02:00 to godzina zdecydowanie nocna takze moim wymarzonym pratnetem bedzie dzis
          moje lozko... ;) UWAGA: chce uswiadomic wszystkim ktorzy mi zasmiecaja skrzynke
          jakimis wiadomosciami bez fotke, ze nawet nie zaczynam ich czytac takze nie ma
          cie sie co pocic i produkowac. poza tym mam prosbe nie piszecie mi o podaniu e-
          maila bo tego i tak nie podaje takim ludziom i nie piszcie do mnie bo mi tylko
          skrzynke zasmiecacie no to tyle(...)"

Mój opis: "» O SOBIE: 'Rap iz somethin' whut ya do, Hip Hop iz somethin' whut
          ya live' KRS-one Mam na imie (...) i jestem z BDG City--->O.G.'z Hood >:D(...)"

Mój opis: "szukam pań do sex spotkań, zapraszam wszystkie panie w każdym wieku"

Mój opis: "...mam mocną dłoń,zgrabną pupe i miekkie serce..." Mój wymarzony
          partner: "TACY WYGINELI Z DINOZAURAMI :) AHA!!!...PANOM ŻONATYM,W SEPARACJI I
          BLISKIM WIEKU MOJEGO TATUSIA MÓWIĘ;NIE PISAĆ!!!"

Mój opis: "Lubie seks, jestem wysportowana, zadbana i atrakcyjna..." Mój
          wymarzony partner: "Szukam bogatego opiekuna"

Mój opis: "zycie to jedno wielkie zainteresowanie które nigdy sie nie
          nudzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZACZYNAM POWOLI WIERZYC ZE MARZENIA SIE
          SPEŁNIAJĄ . JESTEM RYZYKANTKOM I LUBIE RYZYKO. JAK KAZDY POSIADAM UCZUCIA
          KTÓRYMI PRAGNĘ SIE PODZIELIC Z KIMS KTO NA TO ZASŁUGUJE I KTO RÓWNIERZ TO
          ODWZAJEMNI. PRAWDE MÓWIĄC JESTEM WYBUCHOWA ZAGADKĄ. NIE DA SIE MNIE DO KOŃCA
          ROZSZYFROWAC. ZYCIE ZE MNĄ TO CIAGŁA FASCYNACJA. (...) !!ZAPAMIĘTAJ!! NIE
          JESTEM JEDNA Z TYCH KTÓRYMI ŁATWO POMIATAĆ!!! (...)" Mój wymarzony
          partner: "NARAZIE CENIE SOBIE SWĄ NIEZALEŻNOŚĆ!!!!!!"

Mój opis: "apdejt no 1 tak.. jestem bi.. szukam kobiety !!!!!!!!!!!!!! a nie
          samych napalonych fra... ów!!!!!!!!!!!! apdejt no 2 CZYTAJCIE CO JEST NAPISANE
          W PROFILU !!! Chcielibyscie wiedziec jaka jestem? hmm... bez kija nie podchodz,
          bo na mile słówka, wierszyki i inne pitu pitu reaguje alergicznie a objawia sie
          to agresją... Wiem jedno.. nie ma faceta na ziemi, ktory bylby niezadowolony po
          poznaniu mnie.. Kobiety zresztą tez... Teraz lista tego co lubie: piekne i
          zadbane kobiety (...) jazda konna i na koniu dobre imprezy w dobrym
          towarzystwie Coca Cole litrami slimy mentolowe niegrzecznych chlopcow klapsy;)
          oryginalne tattooz dobre drinki w dobrych klubach buty na wysokiej szpilce
          wyuzdanie oryginalnosc inteligencje szwedzkiego kucharza To czego nie lubie:
          głupoty pustych słów śliniących się małolatów (...) jak ktos zaczyna i nie
          konczy" Mój wymarzony partner: "184, 74kg, niebieskie oczy, kilka tatuazy i
          usta jak marzenie;) i poza tym jeszcze kilka innych rzeczy...oczywiscie
          inteligencja, klasa, poczucie humoru..."

Mój wymarzony partner: "Obecnie już nie poszukuję partnera , może nie jest
          ideałem , ale jest ..."

"Witam was wszystkich:) Na randkach szukam jedynie przyjazni, bo milosc swojego
          zycia to watpie zebym znalazla:) Na co dzien jestem fotomodelka, Panowie-typowa
          optymistka:)"

Mój opis: "Jaka jestem sama widzisz.... jeśli masz jakieś pytania to pisz....
          Panom dziękuje za słodzenie ale ... marne wasze szanse, nie piszcie bo i tak
          nie odpisze. Szukam tylko Panie" Mój wymarzony partner: "chyba gdzieś tego
          partnera mam, ale .... gdzie ona jest??"

"Mój opis: lubie zaskakiwac,jestem nieprzewidywalna...napisz,a nie pozalujesz
          Modelka to tez czlowiek-kto mowi ze nie moze zalozyc konta na Sympatii?"

"Mój opis: Jestem modelka pracujaca dla czolowych projektantow mody...podroze,
          stres blask fleszy, ale takze spokoj po ciezkim odpowiedzialnym dniu...i wtedy
          czuje sie wyjatkowo samotna zdana na ciezar swojego sukcesu
          popularnosci...chcialabym sie zakochac i czuc sile wzajemnosci nie za to co
          widac, ale za to wszystko co dla oczu jest niewidzialne... bo najlepiej widzi
          sie tylko sercem... "

"Panowie... czy jesteście naprawdę aż tak bardzo ograniczeni? Nie interesują
          mnie mężczyźni!!!!!! Proszę nie piszcie- wasze listy są stanowczo
          ignorowane...wszystkie."

"Witam!! Pracuję jako Key Account Manager w renomowanej firmie.(..)Znalazłam
          się tu zupełnie przez przypadek..."

Mój opis: "Lubię muzykę klasyczną, zapasy, współczesną poezję brytyjską i
          programowanie w C++. Mam ALERGIE Z POWIKŁANIAMI na błędy ortograficzne - cóż
          smutna cecha wzrokowców. Mam szerokie zainteresowania i równie ciakawą
          osobowość. Studiuję medycynę i szukam szczęścia w wielkim mieście. ... czasem
          bywa MALPA ale to jest zaiste Very interesting Person . PLum" Mój wymarzony
          partner: "Powinien wiedziec czym jest martyngał :P Albo przynajmniej byc tego
          ciekaw :) Znajomość kryptologii - patrz mój opis - mile widziana :)"

"Mój wymarzony partner: inteligentny elokwentny bystry wykształcony zadbany z
          wyobraznia!!! wesoły twardy....... umiejacy zaskakiwac-kolejosc dowolna minimum
          183cm wzrostu bo lubie chodzic w szpilkach PS.Panom bez foto,zonatym
          bajkopisarzom,podstarzałym zorro, sponsorom,ktorzy dadza mi wszystko i innym
          przebierańcom mowie NIE!!!"

Mój wymarzony partner: ... już JEST... "... wolny - ciałem, duchem i
          umysłem... ... otwarty, tolerancyjny, nie wolny od słabości, silny
          (niekoniecznie fizycznie)... ...NIE SZUKAM..."

"Witam wszystkich:)Mam na imie ...,z gory dziekuje za wszystkie wiadomosci i
          przepraszam ze nieodpisuje ale niamam takiej mozliwosci wiec wybaczcie:)))
          POZDRAWIAM

"Wykolejeńcy, maniacy seksualni, podstarzali panowie (po 30-stce, wybaczcie) i
          ci co dopiero odebrali dowód osobisty-pomyliliscie strony!!!!!"

Mój opis: PRACUJE JAKO FOTOMODELKA. TRENUJE TEAKWONDO ORAZ OD NIEDAWNA
          BOX. "NIENAWIDZE ZDRADY KLAMSTWA JESTEM OSOBA MSCIWA MOJE MOTTO TO OKO ZA OKO
          ZA ZA ZAB.JAKI KTOS TAKA JA" Mój wymarzony partner: "MIALAM ALE TERAZ TO TYLKO
          FACET DO ZNIISZCZENIA"
          • saracen1608 Teraz to dopiero jestem przerażony 19.07.05, 17:57
            Wytłumacz mi NY - jakie sa motywy wpisywania sie na taki portal ??
            Naprawde nie bardzo moge wyczaic po co ??
            • Gość: NYorker Re: Teraz to dopiero jestem przerażony IP: 70.19.14.* 19.07.05, 18:14
              wyobraz sobie, ze zyjesz w obcej dzungli, ktora sciaga nieskomplikowane
              organizmy z calego swiata. z twojego kraju tez (tutejsza elita polonijna
              odpowiada chyba populacji ostroleki i na tym analogie mozna zamknac). sciaga
              wszystko, co na nic szansy nie ma we wlasnym kraju, a w ameryce dostanie
              najprostsza prace za $5.25 i zyje jak blekitnokrwiste istnienie. nie latwo
              napisac o tym tak, by nie sprawic wrazenia nadetego bufona, ale trudno kogos tu
              poznac. czlowiek ima sie wszelkich sposobow. mam tlumaczyc bardziej detalicznie?
              • saracen1608 Re: Teraz to dopiero jestem przerażony 19.07.05, 18:20
                No tak - dotarło do mnie:/
                Hmmm- w sumie to chyba ci jednak nie zazdroszcze -
                stary wracaj do kraju :D -
              • saracen1608 Ale w pewnym stopniu moge cie zrozumiec 19.07.05, 18:25
                Jak sie idzie do jakiejs knajpy w kraku to tez zwykle trafia sie na ławice
                bezmózgów w której trzeba sobie wypatrzec jakas rozumna sztuke , na dodatek w
                dobrym stanie wizualnym :D
                • Gość: NYorker Re: Ale w pewnym stopniu moge cie zrozumiec IP: 70.19.14.* 19.07.05, 20:43
                  to zwyczajnie trzeba zobaczyc. obejrzyj 'szczesliwego nowego jorku' - bedziesz
                  mial namiastke.
                  • Gość: lechcbr6 widzialem IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 20:49
                    tez mieszkam w podobnej dzungli i poniekad cie rozumie tylko w niemczech jest
                    tak ze jak ktos z owej"polonii" podjedzie nowa bryka to juz jest podejzany
                    inni juz szeptaja za jego plecami ludzie!!! trzymojta sie z dal lod
                    takiej "polonii"
          • Gość: Dzakas NyYorker to ty jestes tym yarayi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:59
            Bo nie chce dodać wpisu a oakze sie ze to nei ty a puzniej bedzie gosc myslal
            ze jakis pedal go podrywa;)
            • Gość: NYorker ja jestem IP: 70.19.14.* 19.07.05, 18:08
              dodawaj sobie, co chcesz. najwyzej usune. mozesz mi nawet dodac wasy i brode
              • Gość: Dzakas Hehe wpis ci zostawiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:15
                Jako dowód sympati mojej do ciebie ;)
    • saracen1608 panowie - nie wqrzajcie sie na mnie 19.07.05, 18:11
      Ja po prostu nie rozumiem jak mozna szukac sobie kogos przez net. Przeciez
      wiadomo ze taki ktos nie bedzie z wami szczery - napisze cokolwiek zeby np. sie
      dowartosciowac , poprawic sobie humor itp.
      Tzn - sam mam paru znajomych z ktorymi kontaktuje sie przez net ale szukanie
      sobie "sympatii" to dla mnie sprawa zupełnie wykluczona...
      • Gość: NYorker to nie tak IP: 70.19.14.* 19.07.05, 18:15
        net, to jedna z opcji. a do tego, wszystkiego mozna sie nauczyc - selekcji na
        necie tez. ryzyko jest wkalkulowane
        • Gość: Dzakas A czy ja szuakm laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:18
          Jak dostane oczko czy list to pisze dzięki za uśmiech i udancyh wakacji zycze.
          Mi tam w głowie motory moze gdy mi sie nudiz to dziewczyny
        • Gość: Dzakas Tu jest twoje miejsce tu jest twój kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:25
          Ale co to za kraj gdzie benzyny litr kosztuje 5 zł prawie albo lada dzien 5 zł.
          • Gość: NYorker Re: Tu jest twoje miejsce tu jest twój kraj IP: 70.19.14.* 19.07.05, 18:33
            sam dales sobie jedna z wielu odpowiedzi
      • Gość: lechcbr6 No, chyba ze jest to nasza Justysia albo sie myle? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 20:42
        • justynella Re: No, chyba ze jest to nasza Justysia albo sie 19.07.05, 22:39
          ??
    • Gość: Dzakas I tych odpowiedzi sa setki o ile nie tysiace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:34
      Usa to jest cuś
    • Gość: Dzakas Nyyorker to samo zauwarzyłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:43
      Ksiega gosci dobitnie przedstawia opsiy niektorych downow jakich mozna spotkac
      na sympati a dobitnie przypadlo mi to

Mój opis: "» O SOBIE: 'Rap iz somethin' whut ya do, Hip Hop iz somethin' whut
      ya live' KRS-one Mam na imie (...) i jestem z BDG City--->O.G.'z Hood >:D(...)"

To jets dobitnie zajebste buahahah. A pozatym jeszcze zauwarzylem ze ktos
      zalaczyl obrazek na sympati z jakis znackzow poskladany a puzniej gdzie sie nie
      wejdzie to to samo
      • justynella Re: Nyyorker to samo zauwarzyłem 19.07.05, 22:40
        dzienksy, ale te 200 to jak nazbieram to nadal na siebie, a nie na jazdy z
        Toba :P
        • Gość: NYorker ekonomiczna kobietka IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.07.05, 06:01
          coraz bardziej lubie. 200 na nia wystarczy:)
          z dwustu, dawno przekroczylas dwiescie postow. gratuluje (wirtualny bukiet
          wirtualnych kwiatow)
    • irish76 Re: True Face of Dzakasz 20.07.05, 16:59
      cholewcia
      mi sie nie otwieraja zdjecia z sympatii :)
      kiedys mialem tam konto (pare lat temu) poznalem pare dziewczyn. z jedna
      utrzymuje znajomosc
      a reszta to puste blonsie, przewaznie sekretarki ktorych celem w zyciu sa
      wakacje na jakiej smazalni cyckow typu Egipt :)
      • Gość: justynella_ Re: True Face of Dzakasz IP: *.ugo.ornontowice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:02
        ja : blondie sekretarka .. jade do ustki :P
        smażyc swoje cycki :/
        • irish76 Re: True Face of Dzakasz 20.07.05, 17:04
          szerokiej plazy wobec tego zycze :)
          • Gość: NYorker plastickiem po plazy??? IP: 70.19.14.* 20.07.05, 17:13
            a ja jezdzilem bike'm po plazy w daytona beach:)))
        • Gość: lechcbr6 to podroba naszej "J" IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 17:08
          • irish76 Re: to podroba naszej "J" 20.07.05, 17:09
            wiem
            ale udaje ze nie wiem
            jestem jak Stirlitz
            tylko mnie nie wydaj
            • Gość: lechcbr6teraz "J23 dobra IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 17:11
            • Gość: NYorker Re: to podroba naszej "J" IP: 70.19.14.* 20.07.05, 17:17
              taki irish z niego, a agenta gra ruskiego
        • Gość: NYorker w jakim stanie ta ustka? IP: 70.19.14.* 20.07.05, 17:12
      • Gość: NYorker takie mniej wiecej realia... IP: 70.19.14.* 20.07.05, 17:11
        co poczne?
    • Gość: dzakas NyYorker dobre to było z tą Daytona beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:00
      też bym chciał pojezdzic na takiej s..e
      • Gość: NYorker nie chcialbys... IP: 70.19.14.* 20.07.05, 18:18
        ograniczenie: 10 mil/h
        • justynella Re: nie chcialbys... 20.07.05, 18:54
          sie tu dzieje ohohoh ...
          widze ze jakies klony mam .. boshe a chociaz w połowie takie sliczne jak ja ;-)

tak czytam i czytam i nie wierze .. tyle watkow w ktore mnie wplatano .. bez
          mojej wiedzy i winy (praw autorskich) nikt nie ma !
          Cos chyba Pannie Reggie ( chyba .. ) nie podobaja sie watki- coz JA ich nie
          zakladam, nie moja wina ze ludzie pisza w moim watku, nie podoba sie to NIE
          CZYTAC .. proste ? Wejsc na forum ominac watki dziwnego tytułu i sprawa
          załatwiona ..

poza tym .. dziekuje za wyroznienie w kategorii i wreczenie nagordy w postaci
          rozowego nick'a .. nie spodziewalam sie naprawde!! az łzy mi pociekły ze
          szczescia, jestescie kochani .. przy okazji pozdrawiam mame, tate, sasiadke,
          ciocie Stasie ...
          pzzzzzzzzz > podobno Ci z Kostrzyna Wielkopolskiego tez by chcieli takie
          wyroznienie dostac :) ale najpierw musza sie czym wykazac ..
          • Gość: NYorker justysia jest urocza. IP: 70.19.14.* 20.07.05, 19:00
            ale ta jedna tylko, ta prawdziwa. slowo daje, dlabym wiecej, nizli 200 (i to w
            wymienialnej walucie), by chwycic tu jaka siostre blizniaczke justysi. niechby
            miala moze nie polowe, ale trzy czwarte tej urody i juz bylbym wniebowziety.
            nie zrazaj sie justysiu zazdroscia. w kosmosie zawsze jakas gwiazda przeslania
            blaskiem inne.
            • czarrna Re: justysia jest urocza. 20.07.05, 21:36
              taaa.... tylko milo jak ktos oprocz urody posiada cos takiego jak inteligencja:>
    • gixera Re: True Face of Dzakasz 20.07.05, 20:39
      Dzakas, ale z Ciebie ogier:DD wrauuum
    • Gość: NYorker masz dzakas pare fotek z daytona beach IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.07.05, 04:34
      zwroc uwage na slady opon na piasku. troche palenia gumy tez tam znajdziesz.

yarrai.smugmug.com/gallery/675053
      • gixera Re: masz dzakas pare fotek z daytona beach 21.07.05, 11:16
        ze sie wtrace, swietne zdjecia
    • Gość: Dzakas Fuck też chciałbym ej zobaczyć ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:20
      Moja przegladarka chyba nie obsluguje tego formatu fotek i widze jedynie bialy
      tlo a chcialbym zobaczyc zdjecie. Bo pewnie sa zajebiste plaza kobiety motocykl
      no i yarayyi
      • Gość: lechcbr6 Re: Fuck też chciałbym ej zobaczyć ale IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 15:23
        moze oni we mgle jezdzili dlatego tylko biale widac
      • Gość: NYorker Re: Fuck też chciałbym ej zobaczyć ale IP: *.kondylis.com 21.07.05, 15:39
        no to moze kiedys, przy okazji.
    • Gość: nysia Re: True Face of Dzakasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:08
      ales jest paskudny jak pryszczata dupa pana henka ze spozywczaka
      • Gość: NYorker Re: True Face of Dzakasz IP: *.kondylis.com 22.07.05, 21:12
        dziecko, nie przejmuj sie. kazdy dorasta. niepotrzebnie nicki zmieniasz. ip
        zdradza.
    • Gość: Dzakas Moze moja morda jest nie wypalowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:31
      Ale za to ty urodzilas sie nie wypalem.

Buahhahahha Łchah Byulahaha
      Kurw.a udusił bym sie to chyab przez my face
    • Gość: nati99 Re: True Face of Dzakasz IP: *.speed.planet.nl 03.12.19, 15:24
      Sympatia to dobry portal, ale są lepsze
      jednarandka.pl/porownanie-portali-randkowych/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka