Dodaj do ulubionych

SKRADZIONO MOTOCYKL KTM

18.09.05, 18:35
SKRADZIONO MOTOCYKL!!!
W NOCY Z 17 NA 18 WRZEŚNIA W MIEJSCOWOŚCI URLE KOŁO WYSZKOWA.
KTM LC4 620GS CZARNY. ROK PROD. 1997
NUMER RAMY VBKGSL401TM711626
NR REJ.WH5278.
CECHY CHARAKTERYSTYCZNE:
- DUŻE NAKLEJKI SREBRNE "KTM" NA BOCZKACH TYLNICH
- MAŁE NAKLEJKI "KTM" OWALNE NA OSŁONACH ZBIORNIKA (SREBRNO-CZARNE
- PRZETARTY PRZY WYDECHU TYLNI PLASTIK
- WGNIECIONA CHŁODNICA
- Z OSŁONY LAMPY WYCHODZI POMARANCZOWY KOLOR (BYŁA POLAKIEROWANA NA CZARNO)
- BRAK TYLNYCH KIERUNKÓW
- BRAK LINKI PRĘDKOŚCIOMIERZA
LINK DO ZJĘCIA: www.bikepics.com/members/fredikson/96620gs/
tel. 0 695-150-117, 022 730-71-02, appowierza@op.pl
Dziękuję z góry za pomoc.
Piotrek
Obserwuj wątek
    • jaski_sm najszczersze kondolencje... 18.09.05, 19:09
    • Gość: rysiek24 Re: SKRADZIONO MOTOCYKL KTM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:27
      wspolczuje mi kiedys zajebali MZ

szkoda maszyny sam planuje kupic taka na wiosne bede uwazal moze tarfie na twoja powiedz jak do tego doszlo z kad ci zajebali ?? z garazu z podworka ?? z przed bloku ?? byla zapieta ??
      • fredikson Re: SKRADZIONO MOTOCYKL KTM 19.09.05, 07:43
        Motocykl skradziono z działki.
        Pojechaliśmy w sobotę ok 13 do kumpla na działkę. Motocykl stał na podwórku pod
        oknem domu. Niestety nie wziąłem U-locka, wiec zastawilem moto autem -
        widocznie niezbyt dokładnie. Pluję sobie w brodę teraz, bo wystarczyło zdjąć
        jedno koło u już by sobie pewnie odpuścili.
    • Gość: rysiek24 Re: SKRADZIONO MOTOCYKL KTM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:17
      mi zajebali Mz z pod okna jak bylem u kolesia na parterze na piwie moto bylo ok 3 metrow od okna na wprost dokladnie ale nie zapiete niczym rowniez plulem se w brode ze nie chcialo sie mi zapiac :/

moze troszke glupie pytania zadam ale powiedz mi cos o tytm modelu KTM jestem nim bardzo zainteresowany teraz mam KLR 650 ale to turystyk nie enduro za miekki za ciezki ,za szeroki sadze ze KTM by mnie w pelni zadowolil jak z obsluga ?? nie psul sie ?? jak w terenie zawieszenie dawalo rade ?? ile wazy ??
      jak by co pisz na Rysiek80@interia.pl bede bardzo wdzieczny

wspolczuje przegladaj allegro i gielde enduro czy ktos nie sprzedaje LC4 bez papierow w calosci lub na czesci jeden taki juz byl i przez glupote wpadl bo ktos sie doszukal swojego moto cala historia byla gdzies na gazecie albo preclach opisana

pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka