Dodaj do ulubionych

Thundercat czy ZX6R ?

29.09.05, 13:56
Thundercat czy ZX6R ??
Obserwuj wątek
    • matej23 Re: Thundercat czy ZX6R ? 29.09.05, 14:01
      Thundercat, bo ma dłuższą nazwę. To dodaje inteligencji.

A tak poważniej, to może byś napisał(a), gdzie masz zamiar nim się poruszać.
      Yamaha chyba lepiej nadaje się do turystyki.
      • Gość: wojtekk1000 Re: Thundercat czy ZX6R ? IP: *.wroclaw.mm.pl 29.09.05, 14:14
        No właśnie - Thundercat jest raczej bardziej uniwersalny - pozycja turystyczna,
        kanapa kierownica wysoko w stosunku do ZX6R - napisz jeszcze jakim rocznikiem
        ZX6 jesteś zainteresowany.
        • qwe12312 Re: Thundercat czy ZX6R ? 30.09.05, 16:30
          jesli chodzi o rocznik ZX6R to mam na mysli model z 2000 ten z podwujną lampą .
          YAMAHA tez z trgo rocznika jest lekko tonsza od ZX-a
          • Gość: wojtekk1000 Re: Thundercat czy ZX6R ? IP: *.wroclaw.mm.pl 30.09.05, 20:28
            Tańsza nie zawsze znaczy gorsza. ZX6R to motocykl stricte sportowy w swojej
            klasie - reprezentuje zupenie inny klimat niż Thundercat, który (jak pisałem)
            jest sport-turystykiem. Zastanów się czego oczekujesz od motocykla i dokonaj
            właściwego wyboru. Kawasaki (które wymieniłeś) wymaga większego nakładu
            finansowego w utrzymaniu w stosunku do Yamahy. Miałem kiedyś ZXRa 750 (L04) i
            był to mega fajny sprzęt - ale regulacje, wymiany - ogólnie cały serwis odbywał
            się często w celu utrzymania motocykla w należytym stanie technicznym, u
            Thundercata jest z tym lepiej. Osiągi praktycznie te same, Thundercat jest
            cięższy i trochę mniej zwrotny od ZX6R - ale za to bardziej "uniwersalny" i
            praktyczny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka