Gość: kura_maruda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.05, 00:29 pokasłuje... i jakby stan podgorączkowy... :-( :-0 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lysout Re: cholera cuś ostatnio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 00:30 Spier#dalaj jak najdalej stąd, bo cię ubiją - tozto symptomy ptasiej grypy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura_maruda Re: cholera cuś ostatnio IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.05, 00:48 a tam zaraz jakieś syntpomy po prostu zrobilo sie chlodniej a ja caly łikend opserwowałam przez dziure w płocie jak chłopaki śmigajo na sfoich wueskach jawach i junakach a jeden jak przeleciał hajabusom to dostalam dreszczy i tak mi zostało... no i furtka ciagle zamknieta to na grzybki lecznicze nie mogie wyjsc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura_maruda Re: cholera cuś ostatnio IP: 193.110.99.* 14.10.05, 07:00 no k.! tak marudziłam że zapomnialam zasnąć!!! ale nie ma tego złego... dzisiaj byłam pierwsza jeśli chodzi o koguta... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: cholera cuś ostatnio 14.10.05, 18:31 Facsynujące.Urzekła mnie Twoja opowieść;) Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: cholera cuś ostatnio 14.10.05, 18:41 napisz do Przyjaciółki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura_maruda Re: cholera cuś ostatnio IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.05, 23:40 no pisze do niej i pisze a ta k ura utrzymuje ze nic nie moze przeczytac bo JA BAZGRZĘ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura maruda Re: cholera cuś ostatnio IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.05, 23:42 zalatwisz mi wystep w telewizorze?!!! Odpowiedz Link Zgłoś