Dodaj do ulubionych

Nowości prosto z Paryża

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.05, 16:57
tjaa
Obserwuj wątek
    • Gość: kasztan Re: Nowości prosto z Paryża IP: *.pl / 80.50.252.* 26.10.05, 19:39
      Dziwne zjawisko, że na żekomym motocyklu Kawasaki ZZR 1400 widnieje napis ZX 14 ? Czy producęt popełnił błąd? Wszyscy dziennikarze jak i polska strona WWW.Kawasaki.PL próbuje przekonać nas do ZZR 1400? może poprostu komuś się coś pokiełbasiło? Tylko komu producetowi czy mediom? Faktem jest, że motor i tak ma napis ZX 14
      • szymon.dziawer Re: Nowości prosto z Paryża 27.10.05, 11:57
        > ? Czy producęt popełnił błąd? Wszyscy dziennikarze jak i polska strona
        > WWW.Kawasaki.PL próbuje przekonać nas do ZZR 1400? może poprostu komuś się
        > coś pokiełbasiło?

Oczywiście. Tobie. Kawasaki ma inną nomenklaturę w USA, inną w Europie. W
        Europie model ten będzie nosił nazwę ZZR 1400, w USA ZX-14. Tak samo, jak było
        np. z ZZR 1100 w Europie i ZX 11 w USA.
        Szymon
        p.s. Na wszystkich zdjęciach i w oficjalnych folderach dostępnych w Europie nie
        spotkałem się z inną nazwą tego modelu jak ZZR 1400.
        • Gość: wojtekk1000 Nowa haja - kiedy będzie ?? IP: *.wroclaw.mm.pl 27.10.05, 13:20
          Co myślicie o nowości Suzuki, do której nie doszło - a była bardzo oczekiwana -
          chodzi mi o nową Hayabuse. Wiem, że nie warto poprawiać tego co dobre, ale
          stanie w miejscu w tej branży to jak cofanie się. Dlaczego nie ma nowej hajki i
          kiedy można się jej spodziewać?
      • Gość: booster Re: Nowości prosto z Paryża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 08:35
        nazwa zzr14 jest na europe, a zx14 jest na stany:)))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka