Dodaj do ulubionych

Sprzedam k-750

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:46
K-750

Zarejestrowany, posiada aktualny przegląd, ubezpieczony
Rok produkcji ok.1952

Silnik:
- pojemność 749cm3
- 2 cylindry
- moc 26km przy 4600obr/min.
-czterosuw, dolnozaworowy, gaźnikowy

Motor po przeglądzie przejechał około 300 km, bez większych problemów. Duża
moc pozwala mu do jazdy po każdym terenie. Stan motocykla dobry, jak widać na
zdjęciach.
Posiada instrukcje obsługi, elektryka 6V, wszystko działa. Motor nie wymaga
większych wkładów finansowych.

Cena 5500zł <zdjęcia moge przesłać na maila>

Telefon po 18: 0 604 059 008 lub e-mail fromhell@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzakas Niedawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:57
      Jakiś gośc ofaerował mi K750 za moją cb450 z wozkiem byl ten rusek itd kostki w
      stanie idealnym ale nie chcialem bo poewnie to trudnbo sprzedac, a mnie takie
      moto nie interesuje chce plastik.
    • Gość: mat Re: Sprzedam k-750 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:06
      człowieku jak doszedłeś do tej ceny? jeszcze rok temu kaśka w stanie dobrym
      była za 2,5 z papierem a w super stanie za 4
      • Gość: Wsbil Re: Sprzedam k-750 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 18:46
        mat jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj,to nie jest jakis tam dniepr czy
        ural,to jest pierwszy rocznik Kaśki czyli bardzo zblizony do emki,Znajdz
        podobny za 1.5 zlotych to chyba CIe ludzie ozłocą,szczególnie w takim stanie
        jak ja mam do zaoferowania!!
        • edwin.sk Re: Sprzedam k-750 17.11.05, 20:18
          wydaje mi się że ciężko będzie ci sprzedać teraz taki sprzęt może spróbuj z ogłoszeniem typu zminię kasię na...
        • Gość: mat Re: Sprzedam k-750 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:02
          znam się bo posiadam kaśkę tylko,że z 1957r. i w tych motorkach troszkę siedzę-
          fakt jest że ostatnio ceny skoczyły ale bez przesady... poza tym wpisałeś rok
          około 1952!! to znaczy jak jest w papierach? poza tym w tym roku nie
          produkowano tych motorów!!!kaśki w latach 1954-60 są identyczne i za 1,5 można
          sprawadzić taki sprzęt-może jakieś namiary na tych ludzi:)
          • edwin.sk Re: Sprzedam k-750 17.11.05, 22:19
            chciałbym zobaczyć ten sprzęt...za 1,5 tys da sie kupic kasię ino na ruskich blachach i w stanie ledwo toto jeździ....chyba że ma się szczęście:D...
            • Gość: mat Re: Sprzedam k-750 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:41
              prawie każdy radziecki sprzęt jest w zgniłym stanie-zastanawia mnie dlaczego
              tam nie szanują motorów!!!??
              • edwin.sk Re: Sprzedam k-750 17.11.05, 23:09
                poczytaj trochę co to jest motocykl według ruskich....tzn czym był bo teraz niektórzy ruscy trochę inaczej patrzą na różne sprawy....
                • edwin.sk Re: Sprzedam k-750 17.11.05, 23:10
                  i nei chodzi mi o zgniłe produkty rolnicze zachodu...znaczy się polanda...
                  • Gość: wsbil Re: Sprzedam k-750 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 12:03
                    wiem ze kaski produkowali od 54' i ona jest pierwszym rocznikiem,papiery sa na
                    m-72 a tak pozatym to naprawde ciezko trafic na ruska w dobrym stanie, moj
                    akurat w nim jest, wiec cenna taka a nie inna
                    • szymon.dziawer Re: Sprzedam k-750 18.11.05, 12:19
                      Gość portalu: wsbil napisał(a):
                      > wiem ze kaski produkowali od 54' i ona jest pierwszym rocznikiem,papiery sa
                      > na m-72

To rzeczywiście niezła gratka dla kolekcjonera, kupić motocykl z papierami nie
                      od tego co trzeba. Za te pieniądze, to sztuka powinna być jeszcze w skrzyni z
                      pełnymi dokumentami (najlepiej kwitem przekazania na stan wojska, albo Milicji -
                      wtedy to byłaby okazja).
                      Szymon
                      • Gość: gość Re: Sprzedam k-750 IP: *.chopin.edu.pl 18.11.05, 15:42
                        nie wiem jak ruscy traktują motory ale wiem jak samochody. Mój znajomy ma
                        warsztat i kiedyś rusek przyjechał do niego mercem (takim z górnej półki0 na
                        wymianę klocków, okazało się że poprzednie które wymieniał u siebie w kraju nie
                        pasowały i docinali je zwykłym fleksem.

no... to tak na marginesie
                        nara
                        • Gość: Wsbil Re: Sprzedam k-750 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:05
                          oj to prosze znalezc w Polsce motor k-750 z papieramy na k-750, życze
                          powodzenia,A co do stanu to jechal ktos 115km/h 50 letnia Kasią??
                          • szymon.dziawer Re: Sprzedam k-750 21.11.05, 10:23
                            Gość portalu: Wsbil napisał(a):
                            > oj to prosze znalezc w Polsce motor k-750 z papieramy na k-750, życze
                            > powodzenia,A co do stanu to jechal ktos 115km/h 50 letnia Kasią??

To na prawdę żadna sztuka. Mógłbym nawet podać adresy ludzi, którzy maką K-750
                            z papierami na K-750, MW zarejestrowane na MW itd., ale - ustawa o ochronie
                            danych osobowych działa. I co więcej. W żadnym z tych motocykli nie były bite
                            nr., a niektóre mają nawet pełen rodowód, np, kwity zakupu z demobilu
                            milicyjnego, czy wojskowego. Nie ma sensu dorabiać ideologię, żeby sprzedać
                            motocykl. Można mydlić oczy komuś, kto się na tym niezna. Z resztą Potas, jeśli
                            tylko znajdzie chwilkę, mógłby się również w tej kwestji się wypowiedzieć, bo
                            jest w kwestji staruszków (i nie tylko z resztą) autorytetem.
                            Szymon
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka