patmate 08.01.06, 00:51 Wenezueli. Klimat na moto, a tu takowych niet, co najwyzej pare motorowerow widzialem... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_motocyklista Re: Pozdrowienia z 08.01.06, 00:55 Dzięki! i uwazaj na siebie - w Wenezueli łatwo trafić na śliczne Wenezuelki! Nie strac tam czegoś - np serca! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zephir Re: Pozdrowienia z 09.01.06, 13:37 Patmate.A gdzie konkretnie bo będe miał sprawe:).Byłem tam rok temu no i .....koleżanki mam;). P.S.Zobacz na czym jeździ policja i wojsko....;). Wojaki poruszają sie najczęściej na TT (lub XT)600. A policja......na co każdego stać;).Widziałem i XT i np WildStar'a ;). Pozdrawiam z naszego Szczecina:) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Pozdrowienia z 09.01.06, 15:19 zephir napisał: > Patmate.A gdzie konkretnie bo będe miał sprawe:).Byłem tam rok temu no i > .....koleżanki mam;). I spytaj jeszcze koleżanek co się urodziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmisquamacus Re: Pozdrowienia z IP: *.scansafe.net 09.01.06, 15:50 i spytaj lekarza co one mialy, ale jedno jest pewne...swedzi!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Pozdrowienia z 07.02.06, 18:16 Nie swedziało (wety w uzyciu). Ceny zblizone do krajowych ;) pzdr z kraju Odpowiedz Link Zgłoś