Dodaj do ulubionych

na temat gs

26.01.06, 14:41
jest tu ktoś co ma pojęcie na temat suzuki gs 500? chodziłoby o jakieś info
na temat przeróbek usprawnień tuningu itepe itede
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzakas qmpel kupil tlumik do gs od zx750r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:40
      I ma on taki przelot, ze niebo ogladasz pusty jest ale za to jaki dziwek teraz
      ma zaj..sty.
      • tycza gs 26.01.06, 23:41
        napewno pomogą sportowe świece a jeśli bedziesz zakładał taki tumik to odrazu
        polecam sportowy filtr powietrza bo to daje z tumikiem najlepszy efekt
        • darek.gs.500 Re: gs 27.01.06, 00:13
          tycza napisał:

> napewno pomogą sportowe świece a jeśli bedziesz zakładał taki tumik to odrazu
          > polecam sportowy filtr powietrza bo to daje z tumikiem najlepszy efekt

a jakie świece konkretnie polecasz? i filtr?
          • tycza Re: gs 27.01.06, 10:00
            filtr stożkowy a jeśli chodzi o marke świec to juz polecam jakiegoś lepiej
            zorjętowanego właściciela gs pozdro
            • Gość: Dzakas Świecie sprawdz w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:44
              W sumie powiem ci tak dadzą ci, świecie jakiś przybytek mocy ale jak znam życie
              nie odczujesz go wiec nie wiem cyz warto inwestować np: 40zł wiecej w świecie
              bo juz jest 100zł na swieach. No ale jak chcesz ja polecam ci jakąś z podwojną
              elektrodą o ile tak to sie nazywa o co mi chodzi. Ale ja na twoim miejscu
              stawialbym glownie w tlumik bo efekt jest nieporownywalny gdy motor glosno
              chodzi wtedy mozna sie wozic no i kazdy cie slysze;P
              • darek.gs.500 Re: Świecie sprawdz w internecie 27.01.06, 17:15
                he he to z tłumikiem jest dobre:) a tak właśćiwie to można tłumik dać od
                jakiegokolwiek sprzęta? jakie parametry muszą sie zgadzać pojemność silnika nie
                gra
                roli????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
                ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:)))
                )
                • Gość: brembo Re: Świecie sprawdz w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:41
                  lej mi paliwo rakietowe, ze dwa konie zyskasz :)))
    • albertwychodzimy Re: na temat gs 27.01.06, 18:05
      musisz sie brembosa spytać.....on wie wszystko, wie jak zrobić, żeby gs palił 3 litry, żeby opony straczały na dłużej, i dlaczego gs'a powinieneś wyje.. na śmietnik, a kupić afrike, albo transalpa
      • Gość: brembo Re: na temat gs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:23
        marność nad marnościami na całej lini albercik;0
        • andreas750 Re: na temat gs 27.01.06, 19:28
          GS to nie jest dobry motocykl wyjściowy do tuningu. GS-em sie po prostu jeździ.
          Jeżeli myślisz ze wymiana tłumika, świec, i tym podobnych akcesoriow zmieni cos
          (w sposob widoczny czyt. KM ) w Twoim suzuki to sie grubo mylisz, jedynie moze
          byc glosniejszy.
          Wykartkujesz mnóstwo kasy a GS pozostanie gs-em.
          Miałem GS i wymieniłem tłumik na sportowy ale tylko z tego względu ze miałem
          dzwona i motocykl był szlifowany prawa strona. Zresztą Jeżeli chcesz wymienić
          cała końcówkę to musisz ciąć kolektor, dawnego wyglądu juz nie wrócisz a przy
          sprzedaży możesz dostać po kieszeni bo nie każdy lubi głośny wydech.
          Generalnie- odradzam.
          Pozdro
    • yamasz ZNOWU GS nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... 27.01.06, 21:06
    • draka00 zębatka 28.01.06, 10:13
      Wiem już o co mi chodziło (pisałam na babskim forum): o zamontowanie zębatki
      zdawczej o 15 zębach zamiast 16. Wtedy 5 przestaje zachowywać sie jak nadbieg.
      Podobno dużo ludzi tak robi.
      • tycza Re: zębatka 28.01.06, 15:47
        no mowa o tym jest gdzieś na scigaczu
        • draka00 Re: zębatka 28.01.06, 16:16
          Mi akurat mówił o tym kolega, który serwisuje mój motocykl, ale coś było też w
          jakimś artykule o gs-sie w ŚM lub MOTOCYKLU, może warto pogrzebać w archiwum
          • draka00 Re: zębatka 28.01.06, 16:17
            I jeszcze przydatna strona"
            www.gs500e.republika.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka