darek.gs.500 26.01.06, 14:41 jest tu ktoś co ma pojęcie na temat suzuki gs 500? chodziłoby o jakieś info na temat przeróbek usprawnień tuningu itepe itede Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dzakas qmpel kupil tlumik do gs od zx750r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:40 I ma on taki przelot, ze niebo ogladasz pusty jest ale za to jaki dziwek teraz ma zaj..sty. Odpowiedz Link Zgłoś
tycza gs 26.01.06, 23:41 napewno pomogą sportowe świece a jeśli bedziesz zakładał taki tumik to odrazu polecam sportowy filtr powietrza bo to daje z tumikiem najlepszy efekt Odpowiedz Link Zgłoś
darek.gs.500 Re: gs 27.01.06, 00:13 tycza napisał: > napewno pomogą sportowe świece a jeśli bedziesz zakładał taki tumik to odrazu > polecam sportowy filtr powietrza bo to daje z tumikiem najlepszy efekt a jakie świece konkretnie polecasz? i filtr? Odpowiedz Link Zgłoś
tycza Re: gs 27.01.06, 10:00 filtr stożkowy a jeśli chodzi o marke świec to juz polecam jakiegoś lepiej zorjętowanego właściciela gs pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Świecie sprawdz w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:44 W sumie powiem ci tak dadzą ci, świecie jakiś przybytek mocy ale jak znam życie nie odczujesz go wiec nie wiem cyz warto inwestować np: 40zł wiecej w świecie bo juz jest 100zł na swieach. No ale jak chcesz ja polecam ci jakąś z podwojną elektrodą o ile tak to sie nazywa o co mi chodzi. Ale ja na twoim miejscu stawialbym glownie w tlumik bo efekt jest nieporownywalny gdy motor glosno chodzi wtedy mozna sie wozic no i kazdy cie slysze;P Odpowiedz Link Zgłoś
darek.gs.500 Re: Świecie sprawdz w internecie 27.01.06, 17:15 he he to z tłumikiem jest dobre:) a tak właśćiwie to można tłumik dać od jakiegokolwiek sprzęta? jakie parametry muszą sie zgadzać pojemność silnika nie gra roli???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Świecie sprawdz w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:41 lej mi paliwo rakietowe, ze dwa konie zyskasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
albertwychodzimy Re: na temat gs 27.01.06, 18:05 musisz sie brembosa spytać.....on wie wszystko, wie jak zrobić, żeby gs palił 3 litry, żeby opony straczały na dłużej, i dlaczego gs'a powinieneś wyje.. na śmietnik, a kupić afrike, albo transalpa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: na temat gs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:23 marność nad marnościami na całej lini albercik;0 Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: na temat gs 27.01.06, 19:28 GS to nie jest dobry motocykl wyjściowy do tuningu. GS-em sie po prostu jeździ. Jeżeli myślisz ze wymiana tłumika, świec, i tym podobnych akcesoriow zmieni cos (w sposob widoczny czyt. KM ) w Twoim suzuki to sie grubo mylisz, jedynie moze byc glosniejszy. Wykartkujesz mnóstwo kasy a GS pozostanie gs-em. Miałem GS i wymieniłem tłumik na sportowy ale tylko z tego względu ze miałem dzwona i motocykl był szlifowany prawa strona. Zresztą Jeżeli chcesz wymienić cała końcówkę to musisz ciąć kolektor, dawnego wyglądu juz nie wrócisz a przy sprzedaży możesz dostać po kieszeni bo nie każdy lubi głośny wydech. Generalnie- odradzam. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 zębatka 28.01.06, 10:13 Wiem już o co mi chodziło (pisałam na babskim forum): o zamontowanie zębatki zdawczej o 15 zębach zamiast 16. Wtedy 5 przestaje zachowywać sie jak nadbieg. Podobno dużo ludzi tak robi. Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: zębatka 28.01.06, 16:16 Mi akurat mówił o tym kolega, który serwisuje mój motocykl, ale coś było też w jakimś artykule o gs-sie w ŚM lub MOTOCYKLU, może warto pogrzebać w archiwum Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: zębatka 28.01.06, 16:17 I jeszcze przydatna strona" www.gs500e.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś