kubek145 01.02.06, 17:17 www.londonmotorcycleshow.com ide tam jutro, jak ktos chce fotki z tej imprezy to piszcie na: kubek145@gazeta.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrmisquamacus Re: motorcycle show london IP: *.scansafe.net 01.02.06, 18:12 stary dobrze, ze napisales o tym bo bym przegapil :) ale wczesnie zamykaja ja obejrze w sobote thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek145 Re: motorcycle show london IP: *.range86-136.btcentralplus.com 03.02.06, 10:44 ja bylem, zdjecia porobilem, kask tez kupilem - shoei xr1000 za jedyne 180, a w sobote jade jeszcze raz po kurtke, no i jeszcze zdjec popstrykac bo karta sie szybko zapelnila :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmisquamacus Re: motorcycle show london IP: *.scansafe.net 03.02.06, 14:38 my sie wybieramy w niedziele, bilety juz zabookowane, i co warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek145 Re: motorcycle show london IP: *.range86-136.btcentralplus.com 03.02.06, 15:46 wiesz, ja wchodze za darmo wiec tak czy siak warto :) normalnie chyba £11.. jest chyba z 8 stanowisk firmowych (Ducati, Harley, Suzuki, Bmw, KTM, i jakies jeszcze-niepamietam) ale najwiecej to akcesoriow, kaskow, ubranek - i na to sa naprawde fajne przeceny (mi do kasku dorzucili blokade na tarcze za free) spory wybor, gratisy itd. Kilka firm robiacych customy i tunningujacych, live show jakies jest, ale tego jescze nie widzialem - zobacze w sobote. tak jak to targi/wystawa dla kazdego cos milego. Fajne hostessy maja - to napewno :) Troche zabytkowych i klasykow jest wystawionych. To chyba tyle. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: motorcycle show london IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.02.06, 18:54 ja też byłem na targach, i też za darmo wszedłem. Wystarczy sobie przyczepić plakietkę jakiejś firmy motocyklowej (sam sobie wydrukowałem), i powiedzieć że jest się wystawcą, a bramkarze w to wierzą i wpuszczają, ha ha! inni znajomi też tak zrobili:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmisquamacus Re: motorcycle show london IP: *.server.ntli.net 03.02.06, 18:55 szkoda, ze nie napisales tego wczesniej, ja juz mam bilety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmisquamacus Re: motorcycle show london IP: *.server.ntli.net 03.02.06, 18:56 szkoda, ze dopiero teraz piszesz, ja juz mam bilety :( Odpowiedz Link Zgłoś
ireo "ha ha!" - zagadka 03.02.06, 19:49 Gość portalu: Czesiek napisał(a): > ja też byłem na targach, i też za darmo wszedłem. Wystarczy sobie przyczepić > plakietkę jakiejś firmy motocyklowej (sam sobie wydrukowałem), i powiedzieć > że jest się wystawcą, a bramkarze w to wierzą i wpuszczają, ha ha! inni > znajomi też tak zrobili:) - skąd wiem, że powyższe napisał Polak? Odpowiedz Link Zgłoś