Dodaj do ulubionych

brno 2006 - moto GP

IP: *.icpnet.pl 28.03.06, 13:58
witam serdecznie :) mam pare pytan zwiazanych z wyscigami motogp w brnie. w
tym roku zdecydowalam sie na wyjazd bo w koncu trzeba zobaczyc Rossiego w
akcji /moze po raz ostatni :( / wielu rzeczy juz sie dowiedzialam ale nadal
mam pare pytan : 1. od ktorej godziny mozna zajmowac miejsce od ktorej
wpuszczaja kibicow? 2. czym rozni sie trybuna T2 od T2 elit bo jest roznica w
cenie dosc spora. 3.czy z trybuny C dobrze widac ekran ktory znajduje sie na
przeciw T4 ? to chyba tyle na dzien dzisiejszy . dziekuje z gory za kazda
odpowiedz :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: brno 2006 - moto GP IP: *.chem.uni.wroc.pl 28.03.06, 14:28
      Możesz na tor wchodzić tak szybko jak się obudzisz ;-), różnica polega właśnie
      na widoczności ekranu
      przegladnij stronkę czechgp.com kiedys byly tam szczegółowo opisane trybuny
      pozatym firma grandys duo zajmuje sie sprzedaza biletow w pl
      sprawdze jeszcze w domu na odwrocie zaproszenia czy sa tam interesujace cie info
    • Gość: aprilia Re: IP: *.icpnet.pl 28.03.06, 15:00
      Ty tez sie w tym roku wybierasz? czy moze juz bylas ? jesli moge wiedziec to na
      jakiej trybunie i jaka jest Twoim zdaniem najlepsza ? wiem ze kazdy ma inne
      zdanie i ja spotykalam sie wlasnie z opinia ze C jest calkiem niezla ... no nie
      wiem.. dzieki za odp:)
      • Gość: Ewa Re: IP: *.chem.uni.wroc.pl 28.03.06, 17:15
        BYłam kilka razy, najfajniejsze sa G i C,ceny zaleza od tego na ile dni
        wykupisz bilet, wiec jesli kupujesz na najtansze miejsce i to tylko na piatek
        to rzeczywiscie moze kosztowac bilet 130 koron. Z C widac telebim i fajniejszy
        wybór pierdołek do kupienia, z G obserwujesz wiecej zakretów, fajna prosta pod
        górkę. NIe ma sie o co martwic jak dojedziesz zobaczysz ze biletów, pól
        namiotowych ani motocyklistów wszelkiej narodowosci nie brakuje.
    • Gość: aprilia Re: brno 2006 - moto GP IP: *.icpnet.pl 28.03.06, 15:02
      zapomniala jeszcze zapytac czy wie ktos dlaczego ceny na trybune C sa podane od
      140-1390 koron czeskich (tak napisane jest w cenniku na stronie toru)? od czego
      to zalezy ?
      • Gość: lemur Re: brno 2006 - moto GP IP: *.chello.pl 28.03.06, 18:43
        od ilosc dni na jakie wykupujesz ten bilet. na same kwalifikacje jest najtanszy
        na trzy dni wyscigowe najdrozszy. proste :]
        • Gość: lemur Re: brno 2006 - moto GP IP: *.chello.pl 28.03.06, 18:47
          i jeszcze jedno. ostatnio bylem na prostej start meta i fajnie bylo zobaczyc to
          wszystko co sie tam dzieje i w boksach rowniez. nastepnym razem wezme chyba
          sektor C. i kombinujcie bo jak wchodzilem z kumplami, lacznie bylo na 4 osoby
          tylko jednej przedarli bilet. pozostalych trzech nie przedarli wiec wyskoczylem
          przed brame i je odsprzedalem. za kase nakupowalismy browarow :))) tylko z
          wyjsciem do wc bylo gorzej bo mozna bylo wychodzic tylko na ten jeden bilet :}
          pzdr
          • Gość: Ewa Re: brno 2006 - moto GP IP: *.chem.uni.wroc.pl 29.03.06, 11:41
            a moze jakies triki typu dziury w płocie znasz?? :-D
            • Gość: lemur Re: brno 2006 - moto GP IP: *.chello.pl 31.03.06, 10:27
              a po co szukac dziur w plocie jak mozna przejsc normalnie i tez wyjsc na
              swoje... :]
    • Gość: Konik Re: brno 2006 - moto GP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:37
      witam-gdzie moge w polsce kupic bilety na moto gp w brnie>??(o ile jest wogole
      taka mozliwosc)z gory dzieki za informacje-pozdro
      • Gość: lemur Re: brno 2006 - moto GP IP: *.chello.pl 03.04.06, 10:17
        u grandysa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka