Dodaj do ulubionych

Rozpoczął się sezon na dawców

05.04.06, 12:39
Czy jako rozsądni motocykliści nie moglibyście wpłynąć na waszych
durniejszych kolegów, by zauważyli, że ich ryczące, żenującokolorowe maszyny
nie bawią nikogo poza waszym wąskim gronem i że hałas motorów w środku nocy
jest bardzo uciążliwy. Ludzie, jeździjcie sobie po jakichś bezdrożach.
Obserwuj wątek
    • Gość: nocny rider Re: Rozpoczął się sezon na dawców IP: 195.205.44.* 05.04.06, 12:44
      sam jestes dawca
      • j_karolak Re: Rozpoczął się sezon na dawców 05.04.06, 12:49
        Cieszę się, że udało ci się sklecić zdanie, ale post nie był adresowany do
        ciebie.
        • ireo Re: Rozpoczął się sezon na dawców 05.04.06, 13:01
          oj, być może "skleconym zdaniem" ucieszyłeś się przedwcześnie. wszak podmiot
          był szczątkowy

poza tym jako dawca tego wątku, żenująco pozbawionego błędów ortograficznych i
          dlatego nie mającego szans na pozytywny odzew Prawdziwych Motocyklistów,
          powinieneś być świadom że nie istnieje żadna zinstytucjonalizowana forma
          środowiska motocyklowego, więc kto niby miałby przekazać tym hałasującym
          chłopakom Twoje doniosłe przesłanie?

w dodatku nie wiadomo dlaczego oparłeś się na założeniu, że ci którzy tu bywają
          są rozsądni. chyba jesteś jednak skazany na hałas
          • Gość: night rider Re: Rozpoczął się sezon na dawców IP: 195.205.44.* 05.04.06, 13:08
            uwielbiam nocną jazdę po mieście!!!
            i nikt ani nic mi w tym nie przeszkodzi!
            najchetniej pod twoim oknem!!!
          • Gość: carina79 Re: Rozpoczął się sezon na dawców IP: *.crowley.pl 05.04.06, 13:10
            ireo, oddziel szum od tresci, bo tego sie nie da czytac.
            w prostocie sztuka (nie myl z prostata i prostactwem - tak wiem, to ostatnie to
            moja domena)
            cudowne dlugie zdania budujesz o niczym, zajebiscie musisz mowic o milosci...
            • ireo Re: Rozpoczął się sezon na dawców 05.04.06, 13:28
              chętnie bym Ci pomógł, droga karinko, ponieważ bezradność mnie wzrusza, ale
              niestety w Twoich szumach nie widzę żadnej treści którą by można oddzielać.
              spróbuj kiedyś sama napisać coś co da się czytać, to się zastanowię. życzę
              miłego dnia
              • Gość: carina79 do e-reo IP: *.crowley.pl 05.04.06, 13:30
                zycze rowniez milego dnia i trzymam za slowo.
    • Gość: NYorker dobre IP: 70.19.14.* 05.04.06, 15:56
      jegomosc zalozyl jednozdaniowy watek, nadal mu tytul bez zwiazku z trescia, a
      do tego opuszcza wlasny watek po pierwszym poscie. i wy sie produkujecie?)
      • ireo Re: dobre 05.04.06, 17:37
        nie wiem jak inni, ale my ireo produkujemy się w takich wątkach które uznamy za
        interesujące, np. ze względu na wyjątkową głupotę tychże. omijamy jedynie wątki
        zakładane przez pajacyka.pl, ponieważ w nich znajduje się jedynie głupota
        banalna. a'propos, Yorker, sprawa Twojego ożenku staje się pilna, bo chciałbym
        jeszcze przed śmiercią zaznać chociaż chwili spokoju od tej bździągwy. nie
        wybierasz się przypadkiem do Ojczyzny?
        • Gość: NYorker Re: dobre IP: 70.19.14.* 05.04.06, 18:33
          zadziwiajace jest to, ze puszysty pajacyk zaklada tylko watki juz przez kogos
          zalozone, a raczej usluznie publikuje odnosniki do przez kogos innego
          napisanych tekstow. na dodatek tekstow o nowinkach sprzed lat, ktore wlasnie
          odkryl i ktorym nie moze sie nadziwic. dziwne to.

nie ozenie sie z panienka, nim jej gruntownie nie przetestuje. owin bzdziagwe
          wstazka i wyslij mi na audyt (mam zle doswiadczenia z dhl, preferuje ups albo
          fedex). zastrzegam, ze bzdziagwa zostanie natychmiast odeslana, jesli zostana
          stwierdzone:
          1. nadwaga
          2. dziewictwo (albo brak dziewictwa - do rozstrzygniecia)
          3. wzrost pon. 174cm
          4. aktywnosc w realnie wypowiadanych kwestiach bliska tej na forum
          5. tresc realnie wypowiadanych kwestii odpowiednia tej na forum
          6. agresja podobna tej na forum
          7. basowy glos
          8. krotkie albo zwichrowane zawieszenie
          9. brak wciecia w talii
          10. asymetria ciala
          11. krzywica
          12. plaskostopie

tbc
          • Gość: carina79 Re: dobre IP: *.crowley.pl 06.04.06, 09:08
            NY! ireo! to Wasz dobry dzien, nie spelniam zadnego z 12 punktow i wysle sie w
            piatek wieczorem UPSem do USA. warunek jest jeden:
            przestaniecie nazywac mnie BZDZIAGWA!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: NYorker Re: dobre IP: 70.19.14.* 06.04.06, 15:49
              prosze na mnie nie krzyczec z rana.
              • Gość: carina79 Re: dobre IP: *.crowley.pl 06.04.06, 15:56
                BLEBLBLE, POTEM IDZ WYPROWADZ PSA!!!! UMIESZ ROBIC TYLKO DZIECI!!! NA CH.. ZA
                CIEBIE WYCHODZILAM!!!
                • Gość: NYorker . IP: 70.19.14.* 06.04.06, 16:08
                  • Gość: carina79 Re: . IP: *.crowley.pl 06.04.06, 16:11
                    to byl cytat (na wypadek jak bys nie wiedzial). odpowiedzi nie zacytuje, bo i
                    tak jest cenzura i brzydkie slowa sa znieksztalcane.
                    i nie uciszaj mnie jakas kropka w temacie, ktroej nie da sie kliknąc myszką.
                    • Gość: NYorker Re: . IP: 70.19.14.* 06.04.06, 16:20
                      nie uciszam. to sie nazywa 'silent treatment'.
                      • Gość: carina79 untreatable case IP: *.crowley.pl 06.04.06, 16:34
                        NA MNIE NIE DZIALA zaden treatment!!!!!!!
                        dobra, mozesz sie juz w tym watku nie udzielac, zwalniam Cie z obowiązku, bo
                        widzę, ze sie meczysz.
    • andrewyamaha Re: Rozpoczął się sezon na dawców 05.04.06, 17:48
      czyli co ? wychodzi na to , że to ty jesteś kałmukiem. Jeszce nikt Ci nie
      odpowiedział , a Ty juz opuszczasz to forum. Napisze jedno - pozdro dal Ciebie i
      Twoich uszu, tylko umyj wcześniej !!!
      • j_karolak Re: Rozpoczął się sezon na dawców 06.04.06, 09:05
        Mama je umyć wcześniej, zanim je pozdrowisz?
        • Gość: les Re: Rozpoczął się sezon na dawców IP: 195.136.33.* 06.04.06, 15:42
          powiem krótko "Spieprzaj Dziadu" zazdrosny
          • j_karolak Re: Rozpoczął się sezon na dawców 06.04.06, 16:44
            Zazdrosny to podpis, czy próba obrażenia?
            • Gość: optymista Re: Rozpoczął się sezon na dawców IP: *.chello.pl 06.04.06, 20:10
              Proponuję inne spojrzenie na nas. Przecież gdybyśmy jeźdżili tak, jak by Pan
              sobie życzył, to skąd by brano organy na przeszczepy? Może kiedyś Panu będzie
              potrzebne cosik... i co wtedy? A tak, jak znalazł. Jeśli chodzi o jazdę po
              bezdrożach, to niestety, większość nie może się zastosować do propozycji z
              racji posiadania nieodpowiedniego sprzętu. Przykro mi, ale mój moto za cholerę
              nie pojedzie po polu. Do kolegów mogę zaapelować, tylko nie podał Pan jakie
              miejsce mają omijać.
              Pozdrawiam i spokojnej nocy życzę.
              • yamasz Re: Rozpoczął się sezon na dawców 06.04.06, 20:55
                to powiedz jeszcze jaką mamy omijać ulice, w jakim mieście, możesz jeszcze
                podać nr. domu tak dla świętego spokoju...

:::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie:::
            • ireo karolek, 07.04.06, 02:11
              zdaje się, że to udany debiut. od razu w pierwszym wątku potrafiłeś skupić na
              sobie prawie tyle nienawiści elektoratu co NYorker, z tym że On ma już spore
              doświadczenie, a Ty jesteś dopiero głodny sukcesu. przyznaję, masz potencjał
              • Gość: NYorker Re: karolek, IP: *.dyn.optonline.net 07.04.06, 03:33
                jesli sie wczytasz, to zauwazysz, jak zrecznie karus komponuje tytuly.
              • cykllistka debiut ;-) 07.04.06, 14:02
                szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=
          • Gość: gssid Re: Rozpoczął się sezon na dawców IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 17.04.06, 15:41
            A ja Ci powiem ze skoro Ci przeszkadzaja glosne wydechy na twojej ulicy czy
            osiedlu to zmien miejsce zamieszkania najlepiej do lasu a co do tych dawcow to
            wiedz o tym bystrzaku, ze to w gownej sprawie tych wszystkich wypadkow stoja
            tacy jak ty bo jak jedziecie tymi 4kolkami to tylko myslicie o sobie i nie
            widzicie rowerzystow ania motocyklistow.Tak wiec do lasu i tam bedzie cisza i
            spiew ptakow pozdrawiam.
    • Gość: somebody Re: Rozpoczął się sezon na dawców IP: *.telkonet.pl 07.04.06, 12:56
      Mi tam wisi to, ze przeszkadza ci ryk motocykli.Zreszta moja suzi nie ryczy
      tylko oddaje piekne wdzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i z rezzta motocykli jest
      tak samo!!!
    • rysiek24 Re: Rozpoczął się sezon na dawców 07.04.06, 20:51

e no ja mam orginalny tlumik, a jak by tak zalozyc prezlotowke ...........:D
    • Gość: andy314 Re: Rozpoczął się sezon na dawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:57
      Mam gdzieś to co myślisz o motocyklistach. Kogo obchodzą twoje sądy. Zatrzymaj je dla siebie i swojego lekarza. A ja jutro śmigam od rana na swojej Suzi po Wrocku!!!
      • Gość: NYorker Re: Rozpoczął się sezon na dawców IP: 70.19.14.* 07.04.06, 23:10
        klamiesz, zuchu.
    • Gość: jan [...] IP: 81.171.159.* 08.04.06, 14:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kura_maruda Re: Rozpoczął się sezon na dawców IP: *.aster.pl 10.04.06, 13:46
        az sie chce wyjsc z kina
        • lisena Re: Rozpoczął się sezon na dawców 11.04.06, 12:20
          zakładacie tematy istnie bezsensowne..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka