Gość: qTcH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:07 www.fotorelacje.com - tutaj fotki z dzisiaj, z jutra beda jutro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Swistak Sreberko Re: ExtremeMoto - bemowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:30 Czy obnizanie cisnienia w oponach do tego stopnia co pokazuje najlepiej zdjecie nr 23 jest koniecznościa przy takich ewolucjach (ok. 12'C) ? Czy raczej uznac to jako "zbytnia ekstrawagancje"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtch Re: ExtremeMoto - bemowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 18:27 nie wiem, ale wiekszosc zawodnikow tak miala, dzisiaj tez przy wyzszej temperaturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: ExtremeMoto - bemowo IP: *.localnetwork.pl 23.04.06, 18:37 opona się do asfaltu lepiej klei, no i ma się lepszą kontrolę nad paździochem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtch Re: ExtremeMoto - bemowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 18:56 juz sa najnowsze fotki Odpowiedz Link Zgłoś
siurniety_krolik Re: ExtremeMoto - bemowo 23.04.06, 19:03 kawał dobrej roboty dla mnie numer jeden to agnieszka zwyciężczyni konkursu mis moto i szalony kucharz na swej diabelskiej maszynie www.consalt.e-serwer.net/fotorelacje/displayimage.php?album=22&pos=77 www.consalt.e-serwer.net/fotorelacje/displayimage.php?album=22&pos=73 pozdr. siurniety Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: ExtremeMoto - bemowo 23.04.06, 19:35 Siurniety, Agnieszka to ta w kombinezonie Yamahy? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurniety_krolik Re: ExtremeMoto - bemowo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.06, 19:49 tak Anderas dokładnie to ta niewiasta :) ale szalony kucharz też jest niezły ;) pozdr. siurniety Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: ExtremeMoto - bemowo 23.04.06, 20:39 Wole Agnieszke ;) hehe Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: ExtremeMoto - bemowo 23.04.06, 21:42 www.consalt.e-serwer.net/fotorelacje/displayimage.php?album=22&pos=64 to coś dla mnie i sprzęt i właścicielka :D oj jak żałuje że mnie tam nie było. :::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie::: Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: ExtremeMoto - bemowo 23.04.06, 22:14 Jestem ciekaw czy laska sie w ten sposób lansuje czy naprawde czai klimat. Moto ma full wypas. Pozro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurniety_krolik Re: ExtremeMoto - bemowo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.06, 22:51 zapewniam Cię ze zdecydowanie czai i niejednego objeżdza :) siurniety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmisquamacus Re: ExtremeMoto - bemowo IP: *.popl.cable.ntl.com 23.04.06, 22:56 nie bede sie tu slinil, ale faktycznie i ladna i na ladnym a jeszcze jesli fachowiec... :) Odpowiedz Link Zgłoś