Gość: Grzesiek IP: *.236.spine.pl 08.05.06, 13:36 Witam mam mz etz 250 w calkiem niezlym stanie i zastanawiam sie nad kupnem sportowego tlumika i mam pytanie czy taki tlumik poprawi osiagi i moc tego motorka pozdro?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz-ef Re: Pytanie do znawcow mz 08.05.06, 13:40 nie nie poprawi pamietaj ze Twoja mz to 2t i wszelkie zabawy z tlumikiem powinny byc dobrze przemyslane (zjawiska falowe albo jakos tak, google pomoga), a jesli ow sportowy tlumik to ten ktory ja mam na mysli to nie poprawi osiagow Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Pytanie do znawcow mz 08.05.06, 13:41 bo mysle ze masz na myli ten tlumik: photos.allegro.pl/photos/oryginal/10/1024/102460/10246048/102460483 w dodatku smiesznie on brzmi (ale latwo sie go przeciera w zakretach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Pytanie do znawcow mz IP: *.acn.waw.pl 08.05.06, 13:53 chciałbym zauważyć panie mariusz, że pan, jako Prawdziwy Motocyklista, nie powinien się wypowiadać na temat eMZetek...Nie przystoi.... Jak pan nie wierzy, niech Pan spyta eNYaja, on się zna na wszelkich niuansach etykiety..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Poprawic (moze) poprawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 14:12 Ale i tak nie odczuejsz roznicy ale bedziesz mógl po tym kolegą mówić, że twoja mz ma teraz 30koni i leci 20km/h. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex mz Re: Poprawic (moze) poprawi IP: *.szczecin.enea.pl 09.05.06, 11:48 MOCY PRZYBYWAJ:))), a tak serio to mialem tłumik(a raczej puszke:) z postu powyzej i owszem mocy przybywa,lepszy jest moment i lepiej i wyzej sie wkreca,ale strasznie pierdzi na niskich....i czesto mialem przez to kontrole;P Odpowiedz Link Zgłoś