Dodaj do ulubionych

Do redakcji/Admina - Logowanie na forum

11.05.06, 19:18
Czy planujecie wprowadzic zmiany, aby uzytkownicy forum musieli sie logowac w
celu utworzenia postow/nowych tematow? Podejrzewam, ze sporo ludzi ma dosc
czytanie idiotyzmow wypisywancyh przez przypadkowych osobnikow, nie miejacych
nic wspolnego z motocyklami ani ukonczonych 12lat.

Thx
Obserwuj wątek
    • andreas750 Re: Do redakcji/Admina - Logowanie na forum 11.05.06, 21:03
      Popieram.
      Wzorem 4um dla katamaraniarzy aby uworzyć nowy watek powinno być wymagane logowanie.
      Pozdro
      • Gość: Kolega Re: Do redakcji/Admina - Logowanie na forum IP: *.piotrkow.net.pl 11.05.06, 22:07
        tylko zalogowana powinien mieć prawo pisać na tym forum.
        Ja pisze jako gość tylko z lenistwa.
        • ireo Re: Do redakcji/Admina - Logowanie na forum 11.05.06, 22:45
          znaczy jak ktoś się zaloguje to natychmiast jego wypowiedzi staną się
          mądrzejsze? w takim razie niektórzy powinni: chodzić po ulicy, jeść, pracować,
          spać itd. cały czas zalogowani
          • speedy600 Re: Do redakcji/Admina - Logowanie na forum 12.05.06, 06:35
            nie o to chodzi, tylko moze "trudy" zakladania konta i logowania sie wyklucza
            ilosc durnych postow od ludzi nie majacych nic wspolnego z moto...

pozdr
          • Gość: jazz Re: Do redakcji/Admina - Logowanie na forum IP: *.localnetwork.pl 12.05.06, 08:55
            to ja się idę zalogować....
            będę wtedy mądrzejsz, piękniejszy i w ogóle tip top..
            od tąd będę podąrzał ścieżką światłości, Wiesławie...
          • mrmisquamacus Re: Do redakcji/Admina - Logowanie na forum 13.05.06, 00:50
            ja sie wlasnie zalogowalem ehm tzn spozylismy ze znajomymi troche napojow
            wyskokowych i od razu czuje sie madrzejszy. kurcze mam dziwne wrazenie, ze jak
            sie rano obudze to wciaz bede zalogowany :)
        • mariusz-ef Re: Do redakcji/Admina - Logowanie na forum 12.05.06, 11:19
          wlasnie z lenistwa warto sie logowac
          logowanie pozwala np na czytanie rozwinietych tematow bez koniecznosci klikania
          na "pokaz tresc wszystkich"
          logowanie pozwala na ustawianie watkow w wybranej przez nas kolejnosci - np.
          pierwsze najnowsze
          logowanie pozwala na nieczeytanie postow osob ktorych nie lubbimy (oj cos
          czuje, ze nyorkera czytalby tylko ireo)
          logowanie w koncu pozwala na zgrupowanie po prawej stronie ulubionych for i bez
          nie ma koniecznosci przekopywania sie do nich
          no i nie ma problemu z sygnaturkami - raz sobie czlowiek ustawi i potem nie
          musi szukac, pamietac wklejac....

ja loguje sie bo jestem leniem
          • speedy600 Re: Do redakcji/Admina - Logowanie na forum 12.05.06, 16:56
            a przedstaw jakies przeciw :) bo nic jednak nie jest doskonale...
            • mariusz-ef Re: Do redakcji/Admina - Logowanie na forum 12.05.06, 23:25
              przecie?
              - prosze bardzo:
              cza pamietac hasło
              ;-)
              • mrmisquamacus Re: Do redakcji/Admina - Logowanie na forum 13.05.06, 00:52
                e nie trzeba, wystarczy w przegladarce kliknac pamietaj haslo...
                • mariusz-ef Re: Do redakcji/Admina - Logowanie na forum 13.05.06, 05:09
                  no to nie mam nic przeciw....
                  same plusy ;-D
          • czarli26 Re: Do redakcji/Admina - Logowanie na forum 13.05.06, 08:37
            "logowanie pozwala np na czytanie rozwinietych tematow bez koniecznosci klikania
            na "pokaz tresc wszystkich"

jak to zrobić?
            • mariusz-ef Re: Do redakcji/Admina - Logowanie na forum 13.05.06, 22:29
              po lewej stronie, pod Twoim nickiem jest takie cus jak ULUBIONE FORA
              tam Ustawienia forum tam zaznacz Zawsze pokazuj wszystkie wiadomości w wątku.

ot cala filozofia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka