Gość: mmarcinn IP: 213.199.201.* 25.05.06, 12:32 Widzieliście gmole motocykli policyjnych eskortujących Papieża?? Niektóre motorki z nauki jazdy maja mniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lemur Re: Eskorta Papieża IP: *.chello.pl 25.05.06, 12:45 skoro sie przewracja jak muchy na wietrze to musza miec duze gmole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Eskorta Papieża IP: *.acn.waw.pl 25.05.06, 14:18 ale jakie pojazdy przeznaczyli.....te hondy, to sie niedługo rozlecą... a ha i jeszcze te dwa, czy trzy śmigłowce MI8.Smiech na sali.....a jak któryś spadnie, to będzie znowu płacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Eskorta Papieża IP: *.aster.pl 25.05.06, 15:17 Normalnie specjalista z ciebie, kolego..... Mi8 z 36splt jest dopiero po remoncie specjalnie z tej okazji. Praktycznie jest to nowa maszyna. A Policja nie eskortuje Benedykta na Hondach, tylko nowiusieńkich Yamszkach, zakupionych tez na tą okazję. Masz jeszcze cos "ciekawego" do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Eskorta Papieża IP: 195.128.228.* 25.05.06, 15:51 Bo tu na forum, to często tarafiaja tacy specjaliści. Nie wiem jak mozna pomylić te motocykle, bo nawet jak się ktoś nie zna wcale, to po już samej stylistyce nadwozia widac, ze jednak te jamaszki to nie stare parchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Eskorta Papieża IP: *.localnetwork.pl 25.05.06, 18:54 oglądałem gdzieś fotki z prób eskorty i tam byli na hondach.... a MI8 to stary gruz i żaden remont mu nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Eskorta Papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:29 ja to sie juz wogóle nie znam bo jeszcze wczoraj widzialem eskadry policji z warszawie na nowych motocyklach, chyba na bazie hondy deavile, ale to chyba nie jamaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzli Re: Eskorta Papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 19:46 Masz coś jeszcze do powiedzenia "specjalisto". Wozek dzieciecy od roweru odruznisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarcinn Re: Eskorta Papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:46 A jaki to za przeproszeniem model Yamachy...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki Re: Eskorta Papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:49 A od kiedy yamaha zmieniła nazwę na yamacha - KAŁMUKU ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Eskorta Papieża IP: *.aster.pl 25.05.06, 19:05 to i na motocykl papieski nie mozna nic powiedziec ani napisac z blendem ;-) P.S >------------------------------------------------------------------------- "wasza swiętobliwość" kalmuk to mieszkaniec kalmucji takiej krainy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sq-ter Re: Eskorta Papieża IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.05.06, 20:33 > A jaki to za przeproszeniem model No właśnie - wie ktoś może, bo też mnie to zainteresowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Eskorta Papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:10 Moto policja wygladala w tej paradzie, nomen omen - bosko. Nie widzialem dotad tylu motocykli w TVP - chwala za to Benedyktowi XVI:D Mmarcinn, odp....ol sie od ladnych widokow. Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: Eskorta Papieża 25.05.06, 22:10 no i pani prezydentowa wystapila w czyms na ksztalt kasku motocyklowego ;-)))) super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Eskorta Papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:29 "no i pani prezydentowa wystapila w czyms na ksztalt kasku motocyklowego" Taaaa, szkoda, ze nie zalozyla integrala (mniej byloby widac:P) Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: Eskorta Papieża 25.05.06, 23:03 bylo by bylo bo szybka by sie nie zamknela :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Eskorta Papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:18 No coz, siekiera77, masz racje ...tego je....go nosa nie da sie ukryc:P Odpowiedz Link Zgłoś
jagiel500 Re: Eskorta Papieża 25.05.06, 22:13 to yamahy diversion tylko wersja police czyli z kogutem i rurami :)) co do eskorty to tez przez chwile ogladalem i motocykle mieli nowe w miare zreszta pewnie Żwirki&Wigury tez pokryli nowym asfaltem zeby chlopaki mieli gladko jechac :)) pozdro jagiel ps: po ile teraz benzyna PB98 w Wawie ?? wracam za 6 dni i juz sie nastawiam na jazde tylko ciekawi mnie cena paliwa:d Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: Eskorta Papieża 25.05.06, 23:13 za mniej niz 4.40 nie ma co szukac :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarcinn Re: Eskorta Papieża IP: 213.199.201.* 26.05.06, 06:53 Czemu niektórzy maja pie..a na punkcie ortografii?? Nie wiesz jeden z drugim ze c na klawiaturze jest blisko h i moglo sie niechcacy wcisnac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarcinn Re: Eskorta Papieża IP: 213.199.201.* 26.05.06, 07:05 poza tym jak patrze na te motorki to widze HONDE niech ktos da linka do jakiejs fotki gdzie sa z bliska. Ja sie tam dopatruje jednego tłumika z prawej strony a yamahy maja dwa poza tym to jest tłumik od Hondy NT700V DEAUVILLE jest on charakterystyczny trójkątny, te światła z tyłu te kufry. Czy ja ślepy jestem czy mi sie Honda na oczy rzuciła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-max Re: Eskorta Papieża IP: *.man.poznan.pl 26.05.06, 07:53 > niech ktos da linka do jakiejs fotki gdzie sa z bliska Proszę bardzo: tiny.pl/g8cs tiny.pl/g8c6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-max Re: Eskorta Papieża IP: *.man.poznan.pl 26.05.06, 08:00 Ps. Faktycznie - jak porównać z tymi fotami: tiny.pl/g8cz to faktycznie chyba Honda NT700 Odpowiedz Link Zgłoś
skalpel84 Re: Eskorta Papieża 26.05.06, 09:57 no wedlug mnie to tez jakies Hondy NT 700V Deauville. aczkolwiek mocno przerobioone...... a te gmole.... mysle ze policjantom tez bylo wstyd z takim orurowaniem jezdzic... ;) ============= Drogi ? One nie prowadza Cie do domu, one sa Twoim domem. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Chyba jednak Deauville!! 27.05.06, 23:31 bo jak byłem ostatnio w pewnym salonie na Okęciu, to widziałem jak NT700 malują na biało.. Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Chyba jednak Deauville!! 28.05.06, 14:19 pewnie dokręcili te gmole bo nie wiedzieli, że motocykle mają takie podstawki na sprężynkach... i przez to odebrali naszym chłopakom szansę zakasowania Japończyków w slalomie www.youtube.com/watch?v=bWaq0zOaAVU Odpowiedz Link Zgłoś
hun660 Re: Eskorta Papieża 29.05.06, 09:52 To nowe Hondy NTV 700 Deauville. Tyle że w wersji policyjnej. "Obszerne" gmole potrzebne bo gdzieś trzeba dokręcić błyskotki i trąblony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy zobaczcie zdjęcia w tygodnikach! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:30 w Przekroju i Polityce piękne zdjęcia policyjnych Deauvillek - kto obejrzy, będzie już wiedział, że przezywając je Yamahami Diversion się lekko wygłupił.. Odpowiedz Link Zgłoś