Dodaj do ulubionych

szukam taniej virazki535

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 01:36
hej,moim marzeniem jest posiadanie tego oto sprzetu,moze ktos ma do
sprzedania za odpowiednia cene?idzie jesien a z nia ceny spadaja!mam prawko
od 2 miesiecy i narazie nie mam czym jezdzic bo nie mam kasy na zakup zadnego
sprzetu?!skad szybko wykombinowac pare tysi zeby zalapac sie jeszcze na ten
sezon do jazdy? problem ten spędza mi sen z powiek....czekam na cud!a do mnie
kontakt:gg 585136,megi19847@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzakas Teoreretycznie syzbko mowisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 06:31
      Hmm 50zł x 1000 osób= 50000zł ^^ wiec jesli masz usta mocne niczym koń do
      roboty i wnet znajdzie się i koń;)

Chyba najszybszy realne sposob ale proponuje ci opcje dwa

Idz do pracy pozatym przestan wydawac pozbieraj i predzej czy pozniej kupisz
      nie odrazu rzym zbudowali.pzdr
      • monikaaaaaa1 Re: Teoreretycznie syzbko mowisz 09.09.06, 00:08
        Gość portalu: Dzakas napisał(a):

> Hmm 50zł x 1000 osób= 50000zł ^^ wiec jesli masz usta mocne niczym koń do
        > roboty i wnet znajdzie się i koń;)
        >
        heheheheh ale kolega bezposredni hehehe
      • Gość: megi Re: Teoreretycznie syzbko mowisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 13:44
        wiesz.....co ?daruj sobie takie pomysly bo nigdy w zyciu bym z tego nie
        skorzystała....juz dziekuje za twoje rady,sama znajde sposób na zarobienie na
        motor...Przestan wydawac?no co ty?a myslisz ze za studia to kto bedzie płacić?
        JA!(i ojciec mi doklada).No i dlatego nie mam jak oszczędzić, a nie pojde teraz
        do pracy bo ucze sie w trybie dziennym....trudno...najwyzej poczekam na
        następny sezon,moze Swiety Mikołaj w ty roku bedzie hojny....?:)
    • Gość: Dzakas Tak też moszna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 17:44
      Ale z twojej ostatnuiej wypowiediz widze, ze powoli madrzejesz.yo
      • Gość: megi Re: Tak też moszna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:44
        hmmmm.....mądrzeje.....więc uwazałes mnie za głupią...?co?że taki teks na forum
        umieścilam...?właściwie to nawet nie przyszlo mi do głowy tak na powaznie ze
        mogłabym uzbierac w ten sposob jakas kase na moto,poprostu chcialam zobaczyc
        reakcje ludzi i jak na to zareagują..a jesli by cos wyszlo to z korzyścia dla
        mnie,sprobowac zawsze można i nie uważam tego za żenade...Ludzie szukają
        róznych sposobó na zdobycie kasy,ja nie mialam az tylu mozliwoci na jej
        zarobienie,a jak juz pisalam-toco zarobilam przeznaczylam na prawko na"A",teraz
        starsi ścigaja mnie zebym robila na "B",no wiec to troszke kosztowało razem...i
        teraz znow nie mam nic...a studia tuz tuz,dlatego o oszczędnosicach nie ma
        mowy..z praca tez slabo,ale sprobuje cos dorwac nawet dziennie studiując.ja
        nigdy nie wykluczałam takiej opcji - pracy i studiow dz.,tylko jedni maja do
        tego możliwosci,inni nie...ja należe do tych innych....Moze teraz to sie
        zmieni.bede szukac wszelkich mozliwych sposobow na znalezienie zarobku ale bez
        przesady nie w taki sposob jak pare osob mi tu juz oferowalo i sugerowalo...Nie
        nie,nie moi mili....Przepraszam bardzo ale dziwką to ja nie jestem...I przykro
        mi z tego powodu ze ktos w ogole napomniał na ten temat w moja stone...
        • Gość: monikas Re: Tak też moszna IP: 83.238.4.* 11.09.06, 08:07
          Jak tak czytam twoje odpowiedzi na zarzuty innych to widzę że poruszenie tematu
          zbiórki kasy na motocykl wiąże się dla ciebie z ciągłym odpieraniem zarzutów i
          pisaniem ze nie jesteś dziwką. Smieszy mnie to. Skoro mówisz ze napisałaś tego
          posta tylko by zobaczyć jakie będą reakcje ludzi to po co sie tłumaczysz ze nie
          jesteś taka?
          jeśli faktycznie chciałaś tylko pozanć reakcje ludzi to przestań ciągle
          odpierać ich zarzuty i propozycje. Coś mi sie wydaje ze kłamiesz mówiąc ze
          zrobiłaś to dla poznania reakcji innych. Ale to moje zdanie.
          PS.Proszę nie tłumacz mi ze nie mam racji-taie jest moje zdanie i nie chce go
          zmieniać.Zbyt błachą sp0rawą to jest by wdawać się w ostre dyskusje.
          pzdr
          monika.s
          • Gość: megi Re: Tak też moszna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:10
            wiesz....nie spodziealam sie ze ludzie maja tak ograniczone pole
            widzenia...nawet przez 1 sekunde ,przez mysl mi nie przeszlo zeby zarobic w
            taki sposob!!!!!!!!i to Ty nie proboj mi wmowic ze tak jest,bo jeszcze raz
            powtarzam ze nie!...i szczerze Ci powiem ze zabolało mnie to ,bo absolutnie sie
            nie spodziewalam sie takiej reakcji ludzi.Po prostu mam teraz taki czas ze
            nawarstwilo mi sie wydatkow i wpadlam w depreche ze nie mam z czego odlozyc na
            moto,dlatego wpadlam na taki pomysl zeby podzielic sie z innymi tym problemem i
            moze ktos by mnie pocieszyl,poradzil,ale nie obrażał i poniżał!!!Tak...wlasnie
            chcialam zobaczyc reakcje ludzi,bo wiem ze ludzie zbieraja na rozne rzeczy i
            tez pisza o tym na forum podając nr konta..dlatego pomyslalam ze i ja
            sprobuje...a co z tego będzie-to pokażą ludzie swoimi wypowiedziami.Myslisz ze
            nie wiem ze najlepszym sposobem jest zarobienie kasy wlasnymi siłami?
            owszem...zgadzam sie z tym,ale do tego najlepszym czasem są wakacje,a udalo mi
            sie do tej pory zarobic niewiele,z kolei teraz zaczynam zaraz dzienne studia i
            na to rowniez przeznaczyc musze miesiecznie pewna kwote!!wiec nie wiem-czego Wy
            ludzie nie rozumiecie!po prostu nie mam mozliwosci narazie zarobic wiekszej
            kwoty pieniedzy i juz !Może uda mi sie dopiero w nast.wakacje.I wiem ze
            marzenia swoje zrealizuje sama,na pewno!wierze w to!
            • Gość: monikas Re: Tak też moszna IP: 83.238.4.* 13.09.06, 07:40
              "Może uda mi sie dopiero w nast.wakacje.I wiem ze
              > marzenia swoje zrealizuje sama,na pewno!wierze w to!"

Hehe, widzę ze w końcu trochę mądrzejesz. Przestajesz pisać ze czekasz na
              konkretne propozycje (co moim zdaniem było niegrzeczną reakcją na człowieka
              który zaoferował jedną złotówkę) a zaczynasz mówić o tym ze sama dasz rade.
              Widze tylko ze ciężko ci praechodzi przez gardło ze nie pojeździsz w tym
              sezonie.
              Gdzieś ty sie chowała dziewczyno?? POD KLOSZEM?? :):)
              Widze ze dopiero zaczynasz poznawać nasz mały świat i jego realia materialne -
              naszą kochaną Polskę.
              Hihihih

monika.s
    • Gość: monikas Re: szukam taniej virazki535 IP: 83.238.4.* 13.09.06, 07:44
      ta jest taniutka:
      allegro.pl/item125840866_yamaha_virago_535_czesci.html
      pfff
      monika.s
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka