Dodaj do ulubionych

Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących moto?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:59
Od jakiegoś czasu jeżdżę motorem. Spotkałam już w życiu paru facetów. Fajni
byli, ciągnęło nas do siebie... ale gdy dowiadywali się ode mnie o tym, że
jeżdżą choperem... kończyli znajomość. Normalnie mieli strach w oczach.
Totalna zmiana w ciągu 10 minut :-|
Obserwuj wątek
    • Gość: szynszyll Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących IP: 62.93.40.* 11.10.06, 12:12
      yo!

przesiadz sie na enduro to sie nie opedzisz ;)

szynszyll
      • visha Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 11.10.06, 12:23
        yo!
        Ale one są... fuj! ;-)
        • Gość: Simon Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących IP: *.era.pl 11.10.06, 12:46
          No nie!!!.... jak można powiedzieć o JAKIMKOLWIEK motocyklu że jest FUJ!!????
          • visha Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 12.10.06, 06:26
            Jak można? Hmmmm.... nie siegam stopami do ziemi ;-)
    • Gość: Norton 1971 Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:32
      Bo dawniej, za moich młodych lat na motórach jeździły tylko kobity ze wsi
      i taki wizerunek kobiety na motocyklu wciąż jeszcze panuje w naszym
      drobnomieszczańskim społeczeństwie.
      Daleko nam do Włoch czy Niemiec gdzie z dawien dawna widziało się eleganckie ,
      zadbane kobiety na skuterze lub motocyklu.
      • kasia.jos Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 24.10.06, 16:59
        Norton, naprawde uwazasz, ze caly czas istnieje taki wizerunek w naszej
        cudownej Polsze? No ja chyba bym sie nie zgodzila. Czy jako babe ze wsi
        postrzega sie dziewczyne w profesjonalnych skorach, drogim kasku, z dobrym moto
        (a nie komarem!), ktore sama prowadzi?

Hehe, a w Maroku to mnostwo kobiet jezdzi na skuterach i motorynkach, czesc z
        nich calkowicie opatulona w tradycyjne czadory czy burki. Wyglada to
        nisamowicie i nikt sie tam nie dziwi widzac kobitke na takim sprzecie :)

* * *

Suzuki LS650 Savage '93
      • Gość: SuziRider Nie tylko na wioskach kobiety jezdza na motorach IP: 212.244.79.* 04.11.06, 10:26
        Norton... Wypraszam sobie ten dziwny stereotyp... Ja jestem na 3 roku medycyny
        i jezdze na GiXXeRze... A jesli chodzi o to, ze mezczyzni boja sie koiet na
        motocyklach to prawda... A najgorzej jak masz lepsza maszyne niz Twoj facet...
        To godzi w jego meska dume :P
    • andrewyamaha Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 11.10.06, 18:02
      EE tam chyba tych facetów napotkanych coś w łeb strzeliło !!!Jak można nie
      zaznajomić się z "motonitką" , to jakiś absurd! Ja sam dążę do tego , by moja
      żona zrobiła w końcu "A" i już jest blisko, na razie syn ma kartę motorowerową i
      śmiga póki co na dobrej starej motorynce.Przecież cały nasz ten światek
      motocyklowy jest spójny, czyli "ci faceci" coś mają nie tak , przynajmniej tak
      mi się wydaje! Dla mnie każdy na dwóch kólkach napędzanych silnikiem to ktoś ,
      kto kocha to co ja czyli jazdę , jazdę i wiele innych rzeczy związanych z
      motocyklem,motorowerem , skuterem i nie ważne czy to chopper, drag, ścigacz,
      turystyk, enduro. Trzymajmy się razem, bo w tym jest siła! chyba widzicie jak
      ludzie się gapią jak motocykliści nieznani sobie się pozdrawiają ręką, wielu z
      tych "puszek" się mnie pytało o co chodzi z tym machaniem ? A ja na to wsiądź na
      moto , a zrozumiesz !!!
      • Gość: Pacu3 Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 18:15
        Osobiscie sam dąże do tego, żeby moja Dziewczyna zrobiła prawo jazdy kat A i
        żeby jeżdziła czy się uda nie wiem ale każda Dziewczyna jeżdżąca motocyklem
        zyskuje w moich oczach a co do tych facetów którzy uciekają (...) to wydaje mi
        się iż faceci boją się silnych i niezależnych kobiet nie chodzi mi tutaj o siłę
        fizyczną ten temat pomijam ale generalnie uważam iż facet chce czuć sie maczo
        przy swojej kobieciea gdy taka Kobieta jeżdzi na motocyklu wtedy CI faceci mogą
        się wystraszyć . Tylko takie wytłumaczenie przychodzi mi do głowy
      • shipp Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 11.10.06, 19:48
        sedno! nic dodać nic ująć! :)
        • visha Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 12.10.06, 06:29
          Chyba faktycznie mają niską samoocenę ;-)
    • Gość: demode Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 18:35
      Phi... to musieli być jacyś nędzni amatorzy... Chociaż mówisz że fajni... hmmm
      może kumplujesz się z niewłaściwymi kolesiami? Znam wielu chłopa którzy szaleja
      za dziewczynami na moto, zwłaszcza gdy nie tracą one kobiecego wdzięku mimo
      swego - umówmy się - męskiego hobby... Ja również mam bzika na punkcie takich
      fajnych dziewczyn, więc możemy założyc że dla Ciebie też straciłbym głowę ...
      Pozdrawiam :)
      • visha Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 12.10.06, 06:28
        No... jedno jest pewno... nie straciłam swego "kobiecego wdzięku" ;-) Może
        faktycznie to nie CI :-)
        pozdrawiam :-)
    • saracen1608 Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 11.10.06, 18:36
      Ja osobiście uważam że kobieta powinna siedzieć PRZY GARACH !!!
      • saracen1608 Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 11.10.06, 18:38
        moj motocykl ma jeden gar i bardzo lubie jak moja kobieta przy nim siedzi.
        Ba ostatnio jeździłem jako jej pasażer i powiem ze po pierwszym strachu ( o motocykl - zeby jej nie zarżnęła ;] ) jechało mi sie całkiem dobrze. Na wiosne funduje mojej pani kurs prawka kat A na urodziny :]

pozdrawiam
        • visha Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 12.10.06, 06:30
          Właśnie w tym rzecz..... ja lubię właśnie motocyklowe "gary" ;-))
          • Gość: dl 1000 Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących IP: 195.205.81.* 13.10.06, 15:16
            ja tez sie chetnie zakoleguje. pozdrawiam
    • Gość: nyorker Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących IP: 70.19.14.* 11.10.06, 18:43
      boje sie...
      • saracen1608 Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 11.10.06, 18:46
        kamil - fobię jaką masz ??
        Nie bój sie kobiet- onie nie gryzą a jak już to jest to raczej przyjemne :]
        • Gość: nyorker Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących IP: 70.19.14.* 11.10.06, 18:49
          kiedys taka wiozlem motocyklem, a potem mialem slady zebow na plecach i
          zniszczony kask.
          • saracen1608 Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 11.10.06, 18:50
            o ja pierniczę !!
            jak bym, nie był zaręczony to bym cie prosił o jej numer :]
            • Gość: nyorker Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących IP: 70.19.14.* 11.10.06, 18:53
              obawiam sie, ze panienka znienawidzila cala slowianszczyzne przeze mnie. ale i
              tak moge ci dac. przewiezc ja mozna, bo naprawde rozweselajaco piszczy z tylu
              na kanapie.
              • saracen1608 Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 11.10.06, 18:55
                Hmm ... gryzie i piszczy na kanapie.... hmm...
                nie nie nie - ja przecież jestem zaręczony :D
          • visha Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 12.10.06, 06:31
            hihihi... ja przeważnie jadę obok faceta swoim moto... trudno byłoby o taki
            efekt ;-)))
        • Gość: nyorker Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących IP: 70.19.14.* 11.10.06, 18:49
          mialem kiedys podrapane plecy. ale to nie na motocyklu bylo.

boje sie...
    • Gość: Dzakas najwyrazeniej przyczyna jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 18:58
      Najwyrazniej to meska duma nie pozwala sie stoczyc facetom do poziomu
      blacharza.yo blaszki
    • Gość: harlista Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących IP: *.cable.mindspring.com 12.10.06, 01:30
      Z kim ty sia dziewczyno zadajesz ?
      Z maloletnimi siuski majtki?
      Osoboscie nawet bym nie spojrzal na kobiete jezdzaca na "rice rocket".
      Moze dlatego , ze zazwyczaj sa brzydkie czarne, a czasami nawet bardzo brzydkie.
      Dopiero kobieta na prawdziwym motocyklu to jest to
      • Gość: nyorker Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących IP: *.dyn.optonline.net 12.10.06, 02:30
        "Osoboscie nawet bym nie spojrzal na kobiete jezdzaca na "rice rocket"."

s3.amazonaws.com/advrider/yelrotflmao.gif
      • Gość: nyorker sposob na kobite na rakiecie w kroku IP: *.dyn.optonline.net 12.10.06, 02:48
        harlis, musialbys pare przerobek zrobic, by jakiejs babce na wiertarce sie
        przyjrzec:

www.youtube.com/watch?v=HMMQQKZ3NHQ
        no ale wowczas popadlbys w szczenieca paranoje jak siekura.

bez przerobek, to to mi wyglada na sposob, ale do tego musialbys po dwa
        szesciopaki piwa do kazdego kufra wrzucic, a to chyba w karolinie nielegalne:

www.youtube.com/watch?v=2IKRk1CjDqU
        • Gość: siekura Re: sposob na kobite na rakiecie w kroku IP: *.aster.pl 31.10.06, 17:27
          ość portalu: nyorker napisał(a):

> harlis, musialbys pare przerobek zrobic, by jakiejs babce na wiertarce sie
          > przyjrzec:
          >
          > www.youtube.com/watch?v=HMMQQKZ3NHQ
          > no ale wowczas popadlbys w szczenieca paranoje jak siekura.

zagadala do kapusty
          torba pocukrowa
      • Gość: nyorker sposob na kobite z rakieta w kroku IP: *.dyn.optonline.net 12.10.06, 02:50
        mialo byc w tytule, psia jucha.
        • rzawy Re: 14.10.06, 10:59
          Nie boję się kobiet jeżdżących na moto a także wykształconych i
          mądrych ,pięknych i brzydkich, emancypantek ,mających własne firmy,niezależnych
          i bogatych.Boję się kobiet otyłych i rozwódek z dwójką dzieci(i
          wzwyż),zaniedbanych i niedomytych z tłustymi włosami ,kobiet na zasiłku także
          tych kierujących samochody ciężarowe i ciężki sprzęt rolniczy.
          • Gość: Pacu3 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 12:15
            dobre dobre <lol>
    • Gość: Dzakas A może zdjełaś kask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 17:00
      I dlatego wasza rozmowa i stosunki uległy w 10minut.
    • Gość: doktor czoper a bezplodnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 17:30
      jazda czoperem wiaze sie z wibracjami a czeste wibracje moga doprowadzic u
      kobiet do zaburzen cyklu owulacyjnego a w kosekwencji do bezplodnosci, stad sie
      to bierze, to nie jest strach ale madre myslenie mezczyzn!!!
    • Gość: Olo. Musisz śmignąć na zloty i inne motoimpry, IP: *.lot.pl 28.10.06, 09:20
      ... to spotkasz właściwych facetów. Inni często boją się odważnych i
      inteligentnych kobiet, bo nie są w stanie im zaimponić niczym: ani szpanem ani
      rozumem. A uzyskanie dostępu do takiej laski wymaga wiele zachodu i na nawijce
      i bajerze nie pojedzie się daleko. Więc szkoda czasu chyba, że....
      • Gość: megi mnie tam szanują.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 23:34
        a u mnie jest inaczej... jak faceci dowiadują sie ze mam prawko i jezdze to
        okazuja wielki szacuneczek( respekt) i zatrzymują sie kilka sekund z wzrokiem
        wlepionym w moje oczy,albo lustrują mnie od gory na dół....smieszy mnie to jak
        zawsze...podobne reakcje.ale za to sa pełni uznania i jesli nie maja moto to
        mi zazdroszczą lub chca sie wlasnie odrazu umawiac bo juz wyobrażaja sobie mnie
        w skórze i z rozwianymi dlugimi wlosami(ktore naprawde mam) pędzącą na 2
        kółkach...Pierwsi staja w kolejce ,żeby ich przewieżć!!!
        • Gość: Michał18 mi tam sie podobająkobitki na motocyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:57
          chetnie cie poznam....md96@wp.pl
          • Gość: Pacu3 Re: mi tam sie podobająkobitki na motocyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 17:30
            Megi wymiatasz :P a Michał18 za młody jesteś :P
            • Gość: megi Re: mi tam sie podobają kobitki na motocyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:10
              a skąd wiesz ile ja mam lat???skoro sądzisz ze Michał jest za młody?chyba ze
              wnioski wyciągnąłeś z nicku jaki ma koles...i liczby "18",choc nie zawsze te
              cyferki oznaczają wiek...Przyznam,że nie nie należe do najstarszych...choc
              nastolatką juz nie jestem...:)
              • Gość: megi Re: mi tam sie podobają kobitki na motocyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:15
                Pacu3!!!!a Ty zawsze te swoje 3 grosze....hihihi:) zawsze gdzies sie wcisniesz
                na pogawędke forumową...(w sumie podobnie jak ja).Żebys wiedział...ze
                wymiatam...albo jeszcze będę...:)
                • Gość: Pacu3 Re: mi tam sie podobają kobitki na motocyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 15:28
                  Wiem że cyferki nie zawsze oznaczają wiek, czasem oznaczają np pojemnosć silnika
                  numer domu czy co kolwiek ale 18 raczej oznacza wiek, chociaż mogę się mylić. W
                  moim nicku jest "3" ka która nie oznacza ani wieku ani pojemności silnika ani
                  numeru domu :P A jeśli chodzi o to skąd wiem ile masz lat to przeca sama Megi
                  pisała ile ( tak mniej więcej ;-) ) // Staram się uważnie czytać posty :P
                  • megi847 Re: mi tam sie podobają kobitki na motocyklu 02.11.06, 00:37
                    masz racje.doczytałam sie gdzies ,ze wyjawiałam ,ze mam ledwo ponad 20stke...a
                    dokladnie,wcale sie nie wstydze...22!!!pozdr
                    • Gość: Pacu3 Re: mi tam sie podobają kobitki na motocyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:03
                      Megi847 to Megi ? bo nie wiem a adresy IP są chyba inne więc prosze o
                      wyjaśnienie..może ktoś sie podszywa ? pff a jesli masz tyle lat to nie wiem
                      czego masz sie wstydzić ? młodego wieku ? to chyba nie jest powód do wstydu,
                      wręcz przeciwnie ..
                      • Gość: megi Re: mi tam sie podobają kobitki na motocyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:18
                        tak tak....to ja megi..bez względu na megi847..bo wiesz...logowałam sie tez na
                        forum kobiet...i musialam tam wpisac nowy nick,nie wiem dlaczego...a pozniej to
                        jakos zostało mi w tym..i tak sie zapisało,wiec na szczescie nikt sie nie
                        podszywa pode mnie i to ja we wlasnej osobie!!!a młodego wieku sie nie
                        wstydze...choc zapewne pojawiaja sie i mlodsi ode mnie...ale nie wszystkie
                        kobitki chetnie wyjawiaja swoj wiek...bez względu na to czy sa młode czu ciut
                        starsze...Aj zamotałam sie juz w tej swojej wypowiedzi.W ogóle wszystko jest tu
                        nie na temat.Pozdro Pacu
                        • shipp Re: mi tam sie podobają kobitki na motocyklu 02.11.06, 17:23
                          hmmm..Pacu,tak od kilku postów albo mi się wydaje albo megi puszcza do ciebie
                          zalotnie oczko ;)
                          • Gość: megi Re: mi tam sie podobają kobitki na motocyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:24
                            hahahahaha!!!no cos Ty????to tylko tak sobie popisuje z nim...:)bo jakos często
                            sie spotykamy przy różnych tematach...no i raz sie Pacu czegos "czepił" mnie
                            (bez obrazy) wiec mu odpisałam...i tak to wyszlo..Zresztą nie podrywm
                            zajętych...a z poprzednich postów wywnioskowałam,że swoją "ozdobe na tylnym
                            siedzieniu" wozi juz 4lata...wiec szanuje jego wierność. Poza tym moge robic to
                            nieświadomie...bo urodzona ze mnie kokietka :) ....
                          • Gość: megi Re: mi tam sie podobają kobitki na motocyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:31
                            dlaczego tak uwazasz?:)przeciez moge gadac z kazdym..? "zalotne oczko" było
                            zabawne!!!szczególnie to wirtualne...;)Pozdro shipp
                            • shipp Re: mi tam sie podobają kobitki na motocyklu 02.11.06, 23:40
                              a coż w tym złego by było?wydajesz się być dość rozrywkową motodziewczyną /w
                              dobrym znaczeniu tego słowa/:) i bardzo dobrze,bo na innych forum/forach?/jest
                              sztywno że aż w krzyżu strzyka/jak zauważył był saracen albo nyorker/nie
                              pamiętam który,ale miał rację/
                              pozdrawiam
                              • Gość: megi Re: mi tam sie podobają kobitki na motocyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:41
                                faktycznie... sztywno...bo ogólnie ostatnio mało kobietek tu wskakuje..Chyba
                                odizolowały sie do forum "Motocykl i dziewczyna",Ja tez bywam ich gościem...ale
                                dopiero od paru dni,a ze tak powiem na "męskim" forum siedze juz troszke dluzej
                                bo ono pierwsze było mi polecone no i jakos przywiązałam sie:)///zreszta...wolę
                                męskie grono...:)no i czasami jak widziesz mozna pożartować..zeby nie bylo tak
                                sztywno.A przyznam ...ze nawet nie dosyc..a bardzo rozrywkowa dziewczyna ze
                                mnie...:P(bez zbędnych skojarzeń absolutnie)pozdrawaim
                                • rzawy Re: mi tam sie podobają kobitki na motocyklu 04.11.06, 11:12
                                  Megi pokaż cycki
                                  • Gość: megi Re: mi tam sie podobają kobitki na motocyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:54
                                    daruj sobie...myslisz ze pod hasłem "rozrywkowa" kryje sie
                                    epitet:łatwa,głupia,płytka,naiwna...?chyba zle pojmujesz sedno tego słowa!
                                    Obraziłeś mnie tym i żal mi Ciebie,ze tak przedmiotowo traktujesz kobiety..ale
                                    wcale nie odwine sie textem-"pokaz dupe"...
        • Gość: jo_ola mnie tam szanują.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:12
          ja też nie zauważyłam ,żeby ode mnie uciekali,wręcz przeciwnie :)nie można się
          czasami ich pozbyć.Zdarza się nawet,że zatankują motorek do pełna aby ich
          tylko przewieść ,bo nigdy nie jechali z" babą" na motorku :)Pozdrawiam
          wszystkich facetów dla, których nie straszne są motonitki ;))
          • megi847 Re: mnie tam szanują.... 05.11.06, 23:22
            hej ! no wreszcie jakas "swoja dusza" sie pojawiła! widze,ze nie tylko Ty masz
            problem z odganianiem facetów???)kiedy ich juz za duzo...)hahaha pozdrawiam:)
            • Gość: Pathy Re: mnie tam szanują.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:11
              moze to nie kwestia motocykla ;)))))) hehe zarcik
              pogonic takiego buraka i sie nawet niezastanawiac :]
              jest tylu fajnych facetw, kochajacych motocykle i motocyklistki !!!
              pozdro
              • gosiasv Re: mnie tam szanują.... 06.11.06, 21:25
                może to i kwestia motocykla ,ale myślę ,że bardziej wypietego tyłeczka w
                skórakach na ścigaczu hihi :)i przyznaję Ci rację co do tych fajnych facetów
                pozdro
            • gosiasv Re: mnie tam szanują.... 06.11.06, 21:28
              hihi jo_ola to ja gosiasv-swoja dusza :)))natrętów bedziemy odganiały razem
              pozdro
              • Gość: dorota ninja Re: mnie tam szanują.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:39
                dziewczyny dołanczam do Was, ja też wypinam tyłeczek w skórach na ścigaczu
    • kitka81 Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 13.11.06, 07:43
      ja też mam taki problem niby faceci podziwiają że jeżdze na 2oo i ich to bardzo
      ciekawi ale tak naprawde sie boją, tylko kumple z branzy zachowują sie ok, a
      reszta zaraz zmyka jak przychodzi co do czego... a na zlotach bywam...
    • 1_leo Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 13.11.06, 14:35
      Jeszcze takich facetów nie spotkałem. Może dlatego, że jeżdzę HD.

Leo
      • Gość: kubek145 Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących IP: *.dsl.pipex.com 13.11.06, 17:27
        ja tam sie nie boje kobitek na motorach. tu w londynie duzo ich jezdzi. nawet z taka jedna to sie kojarzymy, bo zawsze po skonczeniu pracy o 18 i gdzies na A4 sie spotykamy i na sam ealing sie ganiamy, fajne ma bmw. ale spod swiatel od cbr dosteje :p a jeszcze jedna taka zawsze rano przy acton town jak dziewczyne do pracy odwoze na jakims chopperze widuje, ale niemoge przylookac co to za moto konkretnie.. ogolnie wydaje mi sie ze te panie co jezdza na moto, lepiej jezdza niz te w samochodach.. tak generalizujac..
    • dorelos Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 30.05.24, 19:43
      A ja tam lubię jak kobiety jeżdżą na motocyklu
    • april_jazz Re: Dlaczego faceci "boją cię" kobiet jeżdżących 05.05.25, 10:49
      Zapewne pomyśleli sobie że jesteś miśkiem z drogówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka