Gość: marcel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:18 czy jest bespieczne dla motocykla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szynszyll Re: ruskie paliwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 18:19 yo! bespieczne na pewno nie jest, moze byc bezpieczne. zasadniczo jako mieszkaniec tzw. sciany wschodniej cos tam o ukrainskiej - nie rosyjskiej - taka jest podobno w okolicach Kaliningradu sprzedawana moge powiedziec tyle co i o polskim paliwie tzn. jest roznie. my czarujemy i oni czaruja, w polsce mozna kupic gowno i tam tez - jak masz pewnego i stalego dostawce to mozna brac ze wschodu... szynszyll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szynszyll Re: ruskie paliwo IP: *.prz.rzeszow.pl 23.10.06, 09:00 yo! pozytywnym skutiem calego zamieszania jest to, ze na podkarpaciu paliwo na stacjach oscyluje w okolicach 3,60-3,70 bo inaczej malo kto by go kupowal... szynszyll Odpowiedz Link Zgłoś
shipp Re: ruskie paliwo 23.10.06, 09:46 u mnie /1km od granicy z niemcem/ litr 95 kosztuje 3,75! i jest to normalne,polskie paliwo!niemiaszki tankują aż huczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potek Re: ruskie paliwo IP: *.mofnet.gov.pl 22.10.06, 19:29 Też mieszkam na wschodniej granicy UE i powiem ,że nie jest takie najgorsze/pewny dostawca lub jazda po nie samemu/. Ja osobiście jeżdże już około roku i nie ma żadnych rewelacji.Region ten charakteryzuje to, że chyba około 70% jeżdzi na takim paliwie. Raz zatankowałem na rodzimej stacji i nie mogłem dojechać do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: ruskie paliwo 22.10.06, 20:01 ja raz załałem od niezbyt pewnego sprzedawcy i przytarłem tłoczek:/...ale jak masz pewnego dostawcę i sprzęt który nie jest pierwszej świeżości to można spróbować....na nowym motocyklu wolałbym nie ryzykować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: ruskie paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:30 ja jeżdze tylko na ukraińskim paliwie. pewny dostawca. ale radze i tak lac przez sitko bo zdarzaja sie śmieci. kupuje 80 oktanów i zadnej roznicy niewidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potek Re: ruskie paliwo IP: *.mofnet.gov.pl 25.10.06, 10:10 paliwo to nie dość, że dobre to jeszcz tanie około 2.60 PLN/kupowane na Ukrainie/ jedyny mankament to większe zużycie paliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: ruskie paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 10:37 ja zalałem na ukrainie 77 oktanów do mojej afryki i jechała. przyjemnosc z jazdy mniejsza, spalanie wieksze. ale potem lałem juz 95. czesto jak jestem w hajnówce leje białoruską wache po3,20zł.raz mi zatkało dysze od wolnych obrotów. a spalanie wieksze o 10%. TYLKO -POWER 100 OKTANÓW Z SHELAA TO CZYSTA PRZYJEMNOSC !!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś