Dodaj do ulubionych

jak postawic moto na nozki ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 16:03
Witam!!Mam swoj pierwszy motor ktory wazy okolo 180kg i nie potrafie go postawic na nozki!!!!!ciagne ten motor i nic!!Chcial bym dodac ze silowni nie widzialem od dziecinstwa kiedy to przechodzilem obok.Nie jestem z gatunku BEZKARKOWCOW.Wydaje mi sie ze trzeba miec "Technike" stawiania motoru na nozki.To jak??
Obserwuj wątek
    • Gość: szynszyll Re: jak postawic moto na nozki ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 16:35
      yo!

zimne piwko, potem mini-pizza na cieplo, po 2-3 godzinach pierwsza kawka,
      idziesz na kac kupke i juz jest lepiej - wersja extremalna zaklada popicie mini-
      pizzy na cieplo kefirem, co z pozniejsza kawka powoduje podniesienie
      wspolczynika z x1 na x10 - wersja dla odwaznych... zasadniczo kolo poludnia
      rosolek i juz jestesmy postawieni na nozki ;)

pozdrawiam

szynszyll

p.s. mam swoj patent na stawianie moto na 'widelki' ale nie zdradze Ci go bo
      jutro wrzucisz post: z ktorej strony wsiadac na moto ;)
    • Gość: Dzakas hihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 16:37
      Jak mialem honde cb 450 nei moglem jej za h..a postawic w 2 osoby sie
      meczylsimy zwykle:D a jak sie wprawilem to jedna reka stawialem wiec technika:D

nie wiem jak wyglada twoj motor by ci powiedziec ja nacisklame na stopke i
      zarazem ciaglem do tylu za uchwyt pasazera hihi i jedna reka stawilem:D
      • bartekexc Re: hihi 25.11.06, 17:01
        stajesz całym ciałem na dźwigni od centralki, lewą ręką ciągniesz lewą manetkę w
        tył na kierownicy skręconej w lewo, prawą ręką podciągasz tył motocykla do góry
        < to jest chyba najłatwiejszy sposób postawienia moto
    • Gość: transplant Re: jak postawic moto na nozki ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:54
      prawa noga na nozke , prawa reka na uchwycie pod siodlem lub dla pasazera, lewa
      za kiere, krotkie sapniecie, dupa motocykla do gory i mocno do tylu
    • Gość: nyorker Re: jak postawic moto na nozki ?? IP: *.dyn.optonline.net 25.11.06, 19:11
      sugeruje porzucic plan postawienia motocykla na centralke, bo jesli sa problemy
      z postawieniem, to beda i ze zrzutem. a wtedy co? kopanie nozkami w powietrzu?

jesli jednak sie upierasz, to mozesz zaczac od spuszczenia paliwa albo szukania
      w ogloszeniach dobrze utrzymanego 1200lt, co to ma hydrauliczna stopke. no ale
      ten wazy ze 300kg i bieda bedzie, jesli sie obali.

• Gość: yamasz Re: jak postawic moto na nozki ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:12
        sugeruje powuczy prawą ręke na penisie. po około roku wprawy powinieneś nabrac
        w niej na tyle sily zeby bez problemu stawiac motur na centralke.
    • yoshi21 Re: jak postawic moto na nozki ?? 25.11.06, 20:21
      jeżeli to GS500 to on ma przecież wystający gadżet od stopki. poprostu stajesz
      na to i on sam wskakuje.
      • Gość: Ja Re: jak postawic moto na nozki ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:59
        GS 500.juz dalem rade heheh.kiera w lewo dupa do gory nadepnac na tego pedala co wystaje i kurde 180kg jednym zgranym ruchem staje na nozki.a co do zestawiania go z nozek to po prostu wsiadam i sie odpycham.chyba nie powyginam nozek co??
        • yoshi21 Re: jak postawic moto na nozki ?? 25.11.06, 23:04
          z czasem możesz połamać najlepiej to jak stoi na nużkach przechylasz go na
          siebie( trzymasz tylko za kierownice i pchniesz do przodu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka