Gość: cx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:04 co sadzicie o oponach uzywanych z allegro? warto tam kupuwac? moze ktos ma jakies doswiadczenia, albo polecalby jaskiegos sprzedawce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 21:28 A chcesz jeszcze ze pożyć... ? Odpowiedz Link Zgłoś
romulus3city Re: opony 02.03.07, 22:30 Jeździłem na oponach 5/6 letnich z dobrym jeszcze bieżnikiem. Posłuchałem rady tych, którzy mówią, że opona motocykowa zachowuje swoje właściwości przez 3 lata od produkcji, a po 5 latach nadaje się do wymiany - kupiłem sobie nowe. Po zmianie byłem w szoku, że może być taka różnica w prowadzeniu motockla zmieniając jedynie opony. Motor zdecydowanie lepiej hamuje, łatwiej go przerzucać z jednej strony na drugą. Wejście w zakręt jest łatwiejsze, a maszyna zachowuje się bardziej stabilnie i przewidywalnie. Od tego czasu wyleczyłem się z kupowania opon używanych, także do samochodów. I Tobie tego także życzę. Odpowiedz Link Zgłoś