tom-nik 08.03.07, 16:54 Zastanawiam się nad kupnem tego motocykla jakos trafia do mnie... Mam prośbę o opinie na temat 01... czy warto itd. Z góry dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon600 Re: Yamaha MT-01 co sądzicie 08.03.07, 17:00 Dla funu jak najbardziej, dla turystyki kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
tom-nik Re: Yamaha MT-01 co sądzicie 08.03.07, 17:09 Z jakiego powodu dla turystyki kiepsko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragon600 Re: Yamaha MT-01 co sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 19:22 Zapomnij o zamontowaniu kufrów. Ochrona przed pędem powietrza żadna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEN Re: Yamaha MT-01 co sądzicie IP: *.icpnet.pl 08.03.07, 19:50 Też noszę się z zamiarem zakupu MT-01, w Polsce raczej ciężko będzie Ci o opinię w sprawie tego motonga, większość naszych motocyklistów widziała go głównie w salonach ;-) więc niewiele Ci pomogą, trzeba go po prostu kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_lubon Re: Yamaha MT-01 co sądzicie 27.04.07, 09:26 mam namiary na kufer centarlany do mt-01 jak by to kogos interesowało w koncu znalazlem producenta :) Odpowiedz Link Zgłoś
olo2222 Re: Yamaha MT-01 co sądzicie 09.03.07, 08:33 Bardzo fajny motocykl.Tylko w pewnych zakresach obrotów dokuczliwe są wibracje.No i przy 150 robi się tornado.Nie wiem jak ten model zachowuje się na złych nawierzchniach. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 Re: Yamaha MT-01 co sądzicie 09.03.07, 18:28 Nie jeździłem - tylko widziałem w salonie i w ruchu (na ulicach) - "dizajnersko" rewelacja; osiągi przyzwoite!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motocyklista Re: Yamaha MT-01 co sądzicie IP: *.eranet.pl 09.03.07, 20:37 Moj koles sprowadzil cos takiego niedawno! Praca silnika jest cool! Wyglad tez szok! Nic wiecej na jego temat nie powiem, bo jeszcze nim nie jezdzilem. Wiem, ze bedzie go chcial sprzedac, wiec pewnie za duzo nie pojezdze! :-( Wizualnie maszyna SZOK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatajacek Re: Yamaha MT-01 co sądzicie IP: 77.209.9.* 09.03.07, 23:22 designowo swietny nie jezdzilem, ale troche czytalem, na hiszpanskich forach. generalnie sa zachwyceni wygladem i moca (odczuwalna), narzekaja na oslone przed wiatrem i pisza ze mozna jakies akcesoryjne owiewki zalozyc. ale taki plastik z przodu caly ten motocykl schrzani. na razie jestem na kupic choc sa bardziej uzyteczne maszyny na swiecie. ale kobiety tez bywaja praktyczne a oglada sie za tymi ladnymi. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_lubon Re: Yamaha MT-01 co sądzicie 20.03.07, 09:21 ja tez kupilem wlaśnie taki 3 tygodnie temu (a mialo byc bmw 800 st) zupełny przypadek dostalem sygnal od znajomego ze jest okazji mialem 3 dni na decyzje podzwonilem poczytalem i zaryzykowalem jeszcze go nawet nie przyprowadzilem stoi sobie biedak w salonie i czeka na mnie ale reakcja znajomych jest OK - chyba trafny wybór - zawsze mozna go sprzedac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qukor Re: Yamaha MT-01 co sądzicie IP: *.usr.onet.pl 30.03.07, 10:26 Trafny - nie bedziesz zalowal :) Ja kupilem w zeszlym roku - jestem zadowolony foto.onet.pl/d2ute,ewgt4w8sitej,u.html pozdrawiam i szerokosci qukor Odpowiedz Link Zgłoś
marek_lubon Re: Yamaha MT-01 co sądzicie 30.03.07, 12:58 jest super! odebralem go 3 dni temu i od razu 250 km zrobilem super maszyna wszyscy zwracaja na niego uwage (dobry do lansowania sie :) ) nawet dośc wygdna pozycja choc troche lokcie dostają elastyczny m silnik (duzy moment) robi wrazenie spotykam sie z tym ze na swiatlach jak stoje to ludzie pytaja co to jest za cacko Odpowiedz Link Zgłoś
tom-nik Re: Yamaha MT-01 co sądzicie 01.04.07, 13:02 Właśnie kupuje wersje 2007 - czarną :))) Odpowiedz Link Zgłoś